ÚLTIMES PUBLICACIONS

Càmping Tamarit Park

By 22.2.15 , ,

Web: www.tamarit.com

Comarca:Tarragonès
Zona: Costa Daurada
Estada: Agost 2012 – Agost 2013 - Agost 2014

Tipus de càmping (petit-gran): 

Gran. És més zona d’acampada que de bungalows. No arriba ser meitat i meitat.

Tipus d'ambient:

Molt familiar. Hi ha molta gent del país, respecte a la gent de fora, predominen els francesos. Sorprèn que per ser un càmping de platja, hi hagi tanta gent d'aquí estan en temporada alta

Localització:  

Càmping situat a primera línia de mar, al costat del Castell de Tamarit. Té accés directe a la platja, i caminant 5 minuts, pots anar a la cala del Castell. 

Tot el càmping és ple de d’arbres, hi ha una zona més boscosa de pins, pròxima a la piscina, i la resta hi ha un bon nombre d’arbres que asseguren l’ombra, tant en la zona de bungalows, com d’acampada.

Distribució: 

El càmping es distribueix en tres zones, però no queden del tot delimitades.
A l’entrada, passat la zona de recepció es troben gairebé tots els bungalows. Seguint el carrer principal, dels pocs que estan asfaltats, arribem a la zona d’acampada amb molts pins i ombra. Al fons del càmping hi ha la piscina, el Tami Club (pels nens), pistes de tennis, pàdel, gimnàs, parc infantil, restaurant. 

Carrers:

Només un parell de carrers, el principal, i una altre paral·lel a aquest estan asfaltats. La resta són de terra.  

Bicicleta:  

És un càmping totalment pensat per anar en bici, és completament planer, no hi ha cap tram amb pujades. Per tant, la canalla es pot moure en bicicleta sense problema, des de l’entrada a la recepció fins a la platja, la zona de la piscina, etc.

Planer, ideal pels petits moure's en bicicleta. Amb el cotxet cap esforç.
Kit bebè (bressol, trona, banyeres): 

Disposen de bressol i trona sense cap cost addicional.

El càmping té uns banys exclusius infantils (tocant a la piscina) amb banyeres per bebès, dutxes, lavabos i wàters a la seva alçada.

Platja:

Des del càmping tenim accés directe a la platja. A partir d'unes polseres que ens donen al allotjar-nos controlen l'entrada i sortida des del càmping a la platja.

Piscina:

-Una piscina gran, però que en ple agost queda petita. Imagino que a l'estar al costat de la platja, no es preveu més gran al considerar que es pot repartir la gent.

La piscina gran està climatitzada a una temperatura constant de 28º graus tota la temporada que està obert el càmping, per tant no la trobarem mai freda.
Està dividida en 4 parts, cada una d’elles més fonda que l’anterior. Un parell de zones són pels infants, una entrada a la piscina va cobrint poc en poc l’aigua com si anéssim entrant a l'aigua del mar, l’altre zona és una part constant on l’aigua arriba pel genoll. Les altres dos parts de la piscina tenen un profunditat de 1,40 i 1,80. Però on hi més aglomeració de gent és a la part on l’aigua cobreix per estar de peu.

-Una piscina petita amb una profunditat de 40 cm separada de la gran. Aquesta no està climatitzada, per tant, respecte la piscina gran, l’aigua sempre està molt freda.

Piscina pels petits

Tobogan amb poca altura per saltar a la piscina de 40 cm

Ludoteca:

Al costat mateix de la piscina, però entrant per un altre accés  hi ha la zona del Tami Club. Tot el dia hi ha activitats programades segons l’edat que tinguin. A partir de 4 anys poden quedar-se allà a l’activitat que facin.

A la tarda, a última hora, cada dia pinten la cara, és el moment on es fan llargues cues i tots els nens esperen, i en acabat l’hora de ballar tots junts amb les animadores.

Un dia a la setmana, acostuma a ser els dissabtes, fan una obra de teatre a la zona dels pins. Nosaltres hem vist la de Peter Pan, Harry Potter  i Bichos (com la pel·lícula). Totes molt divertides, on tots els animadors es disfressen i fan passar una estona entretinguda a petits i grans. 

Espectacles:  

Fan espectacles cada dia per la nit, en l’escenari de la piscina (La Carpa). Un dia a la setmana, els animadors del càmping fan el seu propi espectacle. A la zona on hi ha el bar on fan hamburgueses, allunyat de la zona de la piscina, cada dia hi ha algú que canta en directe. 

També hi ha discoteca per al jovent, que es fa en una zona apartada i a l'aire lliure. Tot hi així, a les 00h  de la nit acaba la música i queda tot el càmping en silenci per al descans.

Parcs Infantils: 

A la zona de la piscina hi ha un parc infantil bastant gran amb zones diferenciades per petits i grans tocant al Tami Club. Al costat mateix hi trobem la pista de tennis i pàdel. Darrera les pistes hi ha el camp futbol.

Una part del parc infantil a tocar de la piscina i el Tami Club

Davant el supermercat trobem un altre parc infantil força gran, però amb poca ombra.

Parc infantil a tocar del supermercat

A part també hi ha la distracció d’anar a veure l’estany de tortugues que hi ha al costat de la recepció on la canalla queden embovats mirant i remirant. Potser n’hi ha una 50a de tortugues; moltes.

A darrera les pistes de tennis, un pel amagat, hi ha una petita construcció amb 4-5 gallines tancades en un filat, i un parell de conills. El lloc és una mica depriment, veure’ls allà tancats. I des del Tami Club tampoc fan cap activitat d’anar a veure’ls.

  Zona de les gallines, a l'altre banda d'aquest edifici hi ha com una finestra per on es veuen els conills

Condicions bungalows: 

Nosaltres hem estat en tres bungalows: Pineda Suite, Cottage Aloe i Cottage Patio.
Depèn del bungalow són més nous o més vells. En el cas del Cottage Aloe, era un bungalow força vell però molt net i polit. Entraven les formigues per totes les finestres, totes les nits vam dormir amb formigues al llit, i al matí n’hi havia per la cuina.
El Pineda Suite, al ser de fusta, les finestres devien tancar perfectament i no vam tenir cap visitant. Per últim, el Cottage Patio, un dels bungalows més nous, tampoc ens van entrar les formigues.

Tots tres els vam trobar nets i correctes, varien en funció de l’antiguitat i la grandària del bungalow. Només el Cottage Thalassa, Pineda Suite, Cottage Cabane i Cottage Patio tenen rentavaixelles.


 • Neteja: Perfecte
 • Espaiós: Depèn del model de bungalow, en el nostre cas a l’Aloe ens vam “agobiar” un pel, entre les formigues i el poc espai; i això que érem tres, dos adults i una nena. La resta perfecte de mida.
 • Llits: Correctes 
 • Proximitat amb altres bungalows: Tota la gama de bungalows estan força separats, hi ha molta intimitat, perquè no estan un al costat de l’altre en renglera, sinó deixant molt d’espai entre ells. Són com grups de bungalows rodejats de gespa i s'accedeix a cada un d'ells per caminets de terra. Per tant no hi haurà trànsit de cotxes i els nens podran jugar tranquil·lament. 
 • Terrassa: Tots tenen la seva terrassa amb taula i cadires.
 • Accés: Per accedir al bungalow tots tenen un parell o tres escales per guanyar el canvi de nivell del terra amb l’interior del bungalow.
 • Aparcament cotxe: Cada bungalow té una plaça assignada dins del càmping i pròxima als bungalows. 

Condicions de les parcel·les:

L'estiu del 2014 vam anar-hi per primer cop amb tenda de campanya. Les parcel·les tenen molta intimitat (a l'estar la gran majoria) separades per vegetació, per tant no veus el veí del costat. Totes tenen aigua potable i llum.

NOTA: Les piquetes que venen a les tendes de campanya del Decathlon (com la nostra), venen amb piquetes de terreny tou. A les seves parcel·les necessitareu piquetes de terreny dur, perquè les de terreny tou es dobleguen totes i no hi ha manera de clavar-les. Nosaltres vam haver d'anar a comprar-les perquè no sabiem que hi havien diferents classes de piquetes. 

Condicions dels sanitaris: 

Nets i correctes. Els sanitaris que es troben a la zona de la piscina, hi ha uns banys destinats exclusivament als infants (com ja he comentat) amb wàters petits, dutxes a la seva alçada, banyeres pels nadons. Aquí potser hauria faltat una neteja més sovint, perquè en hores punta quedava ple de sorra i aigua.


També hi ha l'opció de llogar un bany privat i exclusiu per a tu, que consta de dutxa, wàter i lavabo.

La zona de rentaplats és exterior però coberta. L'aigua surt calenta.

Altres articles

5 comentarios

 1. Hola!!! Acabo de descubrir tu blog y me parece muy util. Estamos en duda entre el Tamarit y el Stel Roda Bara para este verano,he visto que habeis estado en los dos y queria pedirte recomendacion. Vamos tsmbien con una niña de dos años. Como estan la piscina y la playa para ella? (mucho desnivel al entrar, cubre...) las distancias son muy grandes? Que tal son los bungalows? He visto que en el stel pasa el tren y la carretra, se oye mucho ruido? Muchas gracias y enhorabuena por el blog

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gracias por tu comentario! Los dos son buena elección. Buenos bungalows, piscinas para niños que no cubren, playa igual de cerca al ser los dos primera linea de mar. Cualquiera de los dos estaréis muy bien.

   Elimina
 2. Molt útil tota la informació i molt ben explicada, moltes gràcies!

  ResponElimina
 3. Molt útil tota la informació i molt ben explicada, moltes gràcies!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Moltes gràcies Matías per la teva opinió! Intentem donar el màxim d'informació!!

   Elimina