ÚLTIMES PUBLICACIONS

Càmping Eucaliptus

By 28.5.15 ,


Comarca: Montsià
Zona: Terres de l’Ebre
Estada: Maig 2015

Tipus de càmping (petit-gran):

Petit i molt familiar. Quasi tot és zona de parcel·les, els bungalows ocupen una quarta part del càmping aproximadament.

Tipus d'ambient:

Molt tranquil, amb gent del país i d'europa, en busca d'un turisme tranquil, familiar i sostenible.

A més, també hi ha clients que gaudeixen de la pràctica del surf a la platja del Trabucador, on es troba una escola de Kitesurf, que venen al càmping el cap de setmana, o a gaudir de les seves vacances en període estival.

Trobem també molts aficionats a fer volar estels.

Localització:

Es troba al costat de la carretera, just on aquesta arriba a la seva fi, per portar-nos a la mateixa platja. Davant del càmping hi ha la urbanització Eucaliptus on predominen els apartaments de temporada, també hi ha un hotel i un parell de restaurants. Si volem més comerç haurem d’agafar el cotxe.

L’encant del càmping és la seva increïble situació a tocar d'una de les platges més verges i úniques com és la del Trabucador. Aquesta platja té la peculiaritat de tenir dos mars, una part tens el Mar Mediterrani amb les seves onades i la seva aigua freda, i a l’altre banda hi ha la Badia dels Alfacs amb l’aigua més calenta, totalment planera i poc profunda, ideal per anar amb nens. 

Hi veurem molta gent amb estels al cel, sobretot a les proximitats de l’escola de Kitesurf, però és tan llarga la platja, que tothom i té cabuda i no hi ha cap tipus d’aglomeracions. 

A part, des del càmping podreu fer diferents rutes dins la zona del Delta de l’Ebre, anar ha observar ocells a la zona de La Tancada, visitar MónNatura, arribar-nos a la Illa de Buda...

NOTA: Prepareu-vos per gaudir de la tranquil•litat que predomina al litoral de les Terres de l’Ebre.

Distribució: 

Només entrar al càmping a la part esquerre tenim el supermercat, restaurant, parc infantil i piscina. Just al costat un gran estany ple d’ànecs on una fila de bungalows donen davant d’ell. Al fons tota la zona de parcel·les. A la part dreta tenim zona de sanitaris, rentaplats, barbacoes amb zona de taules, i l’últim carrer de la dreta és tot de bungalows.  

Zona de l'estany, a la dreta de la imatge bungalows que donen davant d'aquest, 
a l'esquerra terrassa del restaurant

 Carrers:

Tots els carrers són de terra. És un càmping completament planer, rodejat per unes séquies d’aigua on els nens s’entretenen ha agafar granotes. 

NOTA: Degut a les séquies que rodegen el càmping, així com el gran estany d’ànecs que hi ha a l'entrada del càmping, fa que sigui una zona on predominaràn els mosquits. Quan nosaltres hi vam ser, n’hi havia per la zona de les séquies. Així que no oblideu els repel·lents.

Bicicleta:  

És un càmping on es pot anar perfectament amb bicicleta, amb un moment has anat d'una banda a l'altre. 

El càmping disposa de lloguer de bicicletes amb cadireta inclosa pels petits.

Per moure's amb cotxet no suposarà cap esforç.

Kit bebè (bressol, trona, banyeres): 

No disposa de lloguer de bressol.

Hi ha una banyera per infants a les dutxes comunitàries de les dones.

Platja: 

Des del càmping tenim accés directe a la platja. Haurem de passar per una passarel·la de fusta on abans podrem veure les vaques que hi ha a tocar del càmping, i un cop a la platja, haurem de caminar una estoneta fins arribar a l’aigua. Mentre gaudirem de la increïble tranquil·litat i grandiositat de les platges verges de les Terres de l’Ebre.

Vaques que pasturen als camps del costat del càmping

Piscina:

-Té una piscina gran exterior que dubto estigui plena en ple agost per la proximitat de la platja. 

-Té una piscina més petita, en forma de rodona, on l'aigua arriba pels genolls ideal per als petits. 

Està rodejada de gespa, però no hi ha massa ombra. 

Està just al costat mateix del bar-restaurant on poder prendre un refresc.


Ludoteca: 

Només tenen animació pels nens els mesos de juliol i agost. 

Espectacles:  

Els dissabtes a la tarda dels mesos d’estiu fan ball a la terrassa del restaurant, per tant les nits seran tranquil·les en plena temporada alta. 

Parcs Infantils: 

Entre la piscina i el restaurant tenim un parc infantil força gran. Al costat mateix hi ha una taula de billar i un futbolí. 


Just desprès de la piscina tenim un petit camp de futbol, una pista de bàsquet i un parell de taules de ping-pong  i diferents màquines per fer exercici a l’aire lliure on la petita va estar entretinguda una bona estona provant-les. 


Condicions dels bungalows: 

Nosaltres vam estar allotjats al bungalow Club 3. És un bungalow per 3 persones, disposa de dues habitacions, una de matrimoni i l’altre amb un sol llit. A la seva pàgina web podeu veure detalls de tots els tipus de bungalows que tenen.

Es pot veure que hi ha força separació entre bungalows

NOTA: Els que tingueu gossos, aquí hi són benvinguts. De fet, a la nostra estada, al llarg del carrer de bungalows, hi havia forces famílies allotjades amb la seva mascota.

  • Neteja: Perfecte
  • Espaiós: Força espaiós, l’habitació de matrimoni era l’única més justa, la resta molt ampli.
  • Llits: Correctes
  • Proximitat amb altres bungalows: Estan un al costat de l’altre, amb una separació d’un parell de metres, però hi ha força intimitat, i el veí no el veus per unes fustes perpendiculars que creen una mica més d’intimitat. Lògicament el veí de davant el veus però està més lluny, et separa el carrer.
  • Terrassa: Disposa d’una terrassa gran amb una taula i tres cadires.
  • Accés: Tots els bungalows has de pujar un parell d’escales o tres per entrar.
  • Aparcament del cotxe: Aquest queda aparcat just al costat, quedant lliure la part de davant que serà on juguen més els nens.

Vam trobar a faltar un sofà on seure al bungalow, la taula de dins és molt gran per només 3 persones. Podria ser més petita i col·locar-hi un sofà. A la cuina també vam trobar a faltar una mica més d’armari lliure on emmagatzemar el menjar.


Totes les imatges corresponen als bungalows pròxims a l'estany, només la imatge de baix a l'esquerre són els bungalows que es troben al carrer de la dreta del càmping

Condicions de les parcel•les:

Són força grans, amb molta ombra i són amb gespa. No tenen separació entre elles amb vegetació. 

Cada carrer disposa d’un parell de fonts on agafar l’aigua, respecte la presa de llum, hi ha un parell o tres caixes on connectar. Així que penseu en portar “allargos”.

Predominaven les autocaravanes i furgonetes camper, també tendes de campanya, i al ser temporada baixa hi havien poques caravanes, només alguna que semblaven fixes.


Condicions dels sanitaris:

Hi ha un únic edifici de lavabos comunitaris, aquests són força nous, i estaven nets i correctes. 

No hi havia cap pica de mans més baixeta pensant en els petits de la casa. En canvi, sí disposa d’una habitació dins els sanitaris de dones amb una banyera per nadons, canviador i un lavabo d’alçada normal. 

Habitació bany nadons

La zona de rentaplats es troba en aquest mateix edifici i és tancat.

Supermercat: 

Petita botiga on trobarem el necessari.

Altres articles

0 comentarios