ÚLTIMES PUBLICACIONS

Terra tenda de campanya

By 14.5.15


No tots els terrenys on plantem la tenda de campanya són tous, sense pedres ni res que punxi. Cada càmping té les parcel·les d'una manera, ja sigui amb gespa, graves, terres...

Si fem acampada lliure, haurem d'intentar aplanar bé el terreny, però sempre acaben quedant pedres, alguna herba que no treus, i al final quan montes la tenda ho notes a l'anar descalç.

Aquesta incorpora un terra de plàstic, però no es suficient per evitar clavar-nos alguna pedra quan anem sense sabates dins d'ella. Per exemple, per entrar a l'habitació i no omplir-la de terra del carrer, acabes entrant descalç i és quan comences a fer saltirons perquè alguna cosa trepitges amb el peu i fa mal. 

Però la comoditat no està renyida amb la butxaca, tots amb canalla petita hem tingut a casa una habitació, un espai concret amb el terra ple de peces de foam que són un puzle de colors tou, perquè els nadons juguin sense fer-se cops. 


Aquestes peces ens aniran genials si anem amb nadons d'acampada que gategen, que comencen a caminar però encara estan molt per terra... I també anirà bé pels grans si anem sense sabates per la tenda, per intentar que entri el mínim de terra possible.

Passarem una estona entretinguda muntant el puzle, però desprès tenim assegurada una comoditat total sense riscos de clavar-nos res. 


Un cop col·locat haurem d'intentar tenir cura de deixar les sabates fora la tenda abans d'entrar-hi, per tal de mantenir el terra net. Així tindrem un espai acollidor, on podran jugar nadons, nens i els gran gaudirem d'un terra tou i agradable.   

NOTA: Fotografies de la web A little campy

Altres articles

1 comentarios

 1. Hola,
  Gracias por este artículo. Hace una semana hicimos nuestra primera escapada con tienda de campaña con el peque.

  Llevabamos tiempo planteándola y uno de los puntos que no paraba de darle vueltas en la cabeza era el tema del suelo de la habitación. No quería que se entrase con zapatos para no mancharlo y tener la habitación limpia, pero sabía que si entrábamos descalzos nos haríamos daño con las piedras del suelo.

  Gracias a este artículo pudimos estar muy cómodos en la habitación y, además, el suelo de foam nos sirvió de protección de los colchones hinchables, para evitar que se pinchase con alguna piedra.

  Saludos.

  ResponElimina