ÚLTIMES PUBLICACIONS

Ampolla Tritan

By 4.6.15


Sóc d’aquelles persones que necessito anar sempre amb la meva ampolla d’aigua a sobre per si en qualsevol moment tinc set. Ara, ja no només és per a mi, sinó per la petita de la casa. 

Abans sempre anava amb l’ampolla d’aigua embotellada de 33cl o 50cl, i quan aquesta s’acaba moltes vegades la reutilitzava. Tots sabem que no és gens recomanable, però si no en tenia cap de nova, doncs tots ho hem fet, l’omples de nou i ja estàs salvat.

Si estàs de passeig, sempre pots comprar-ne una, però en trajectes llargs amb el cotxe, camí de vacances, de cap de setmana, has de portar aigua, perquè en algun moment tindran set.

Ja feia temps que anava darrera alguna ampolla però portava la idea de vidre, i no m’acaba de decidir, pel fet de que pesa, és pot trencar... Buscant, vaig acabar trobant unes fabricades amb Tritan, un tipus de plàstic lliure de BPA (component químic que porten alguns plàstics i que, en determinades condicions, migra als aliments o begudes). A part és molt resistent, lleuger, reutilitzable i transparent. 

Vaig trobar Ecobotellas una pàgina on-line on venen diferents models d’aquestes ampolles. No volia que fos amb canyeta per beure, ni xuclador, ni res; així que hem vaig decidir per la marca Equa i el resultat no ha pogut ser millor. Posa que són aptes a partir de 3 anys, i realment si el nen sap beure amb una ampolla normal sense el tap, aquesta és pràcticament igual.


Té un tap gran perfecte per enroscar i obtenir així un tancament hermètic i sense fugues d’aigua. 


L’obertura que queda per beure, és un pèl més petita que una ampolla normal, però amb dos cops de beure aigua ja ens hem acostumat. 


Aquesta part es pot desenroscar per poder-hi introduir glaçons de gel o l’aigua directament. Admet begudes fredes i calentes, com infusions, té, llet per al nens...


Les seves mides són 21 cm d’alt (un pam) i 7,5cm de diàmetre ideal per agafar-la amb la mà. Tan per grans com per petits.


Ha sigut una bona inversió, a casa ja no entrarà més aigua embotellada de petit format! 

Vols també un ampolla d’aquestes? Des de Ecobotellas ens han regalat el model de la següent imatge per sortejar-la entre tots vosaltres. Està limitat només per Espanya.

Què has de fer?

1- Fer-te seguidor de Càmping amb nens a Facebook
2- Fer-te seguidor de Ecobotellas a Facebook
3- Comparteix la imatge del sorteig al teu mur de Facebook i deixa un comentari a la mateixa imatge per poder participar-hi. 


Si no tens Facebook pots deixar un comentari aquí explicant-nos quin model t'agrada més d'ampolles de la tenda on-line Ecobotellas i entraràs també al sorteig!

Teniu temps fins les 00h del 18 de juny! Molta sort a tothom!!!

SORTEIG TANCAT - GUANYADORA: RAKEL MORENO

Altres articles

2 comentarios

 1. Hola, hace tiempo que vengo siendo esta web porque la encuentro muy interesante. Me gustan muchos vuestros artículos.

  Como no tengo facebook, dejo aquí mi comentario.
  La botella que más me ha gustado es la LAKEN JANNU, encuentro muy práctico el tapón, poder abrirlo con un solo dedo es muy cómodo. Más de una vez he tenido problemas para beber agua mientras iba conduciendo, por tener que desenroscar el tapón de la botella. Con el tapón de la LAKEN JANNU ya no tendría esos problemas, está muy bien pensado.

  Saludos

  ResponElimina
 2. Me encanta nuestra pagina son muy útiles nuestras botellas y nos gustan mucho ami hijo y ami

  ResponElimina