ÚLTIMES PUBLICACIONS

Càmping Miramar

By 14.1.17 ,


Comarca: Baix Camp
Zona: Costa Daurada
Estada: Setembre 2015 - Setembre 2016
Obert tot l’any. Tancat de desembre fins passat festes de Nadal.

Tipus de càmping (petit-gran): 

Mitjà, molt familiar. Tot és zona de parcel·les, excepte les caravanes vintage i un mobil-home que tenen de lloguer. 

Tipus d'ambient:

Familiar, amb gent del país i del nord d’europa.

Localització:

Es troba a situat a poc menys de 5 minuts en cotxe de Miami Platja. 

L’accés al càmping és des de la carretera nacional 340, just creuar la via del tren i ens trobem al càmping. 

Està a primera línia de mar, les seves parcel·les tenen accés directe a la platja.Des d’aquí podem fer rutes en bicicleta, visitar Mont-Roig del Camp, pujar fins l’ermita de la Mare de Déu de la Roca on hi ha unes boniques vistes de la comarca...  Dissabte a la tarda fan el mercat setmanal a Miami Platja.

Distribució: 

És un càmping no massa gran i tot planer. 

Quan arribem per la carretera nacional, haurem de baixar per un carrer que ens dóna accés al càmping. La seva entrada està just en un pont on creua la línia del tren. 


El primer que trobem és l’edifici de recepció, bar i just damunt els sanitaris comuns. Tant en un costat com l’altre hi ha parcel·les per acampar. Si seguim recte, deixant darrera nostra l’edifici, fem cap a la platja. 

Les parcel·les es diferencien segons si són per col·locar-hi una caravana o una mobile-home. Una gran part de la gent instal·lada al càmping, són de temporada, quedant una petita porció com a parcel·les per a la gent de pas. Aquestes últimes estan situades just a primera línia de platja.

Per altre banda hi ha la zona de caravanes vintage, aquestes es troben a la part dreta del càmping, si ens situem de cara a mar. Un conjunt de 15 caravanes decorades amb un gust exquisit que fan un oasis al mig del càmping.


Grup de 4 caravanes situades a primera línia de platja


Vista des del carrer principal on comença el conjunt de zona de caravanes vintage


NOTA: No trobareu cap caravana igual que l’anterior. Totes tenen el seu encant; de mil i un colors, donant molta vida. Tot un espectacle de veure. Un allotjament molt diferent i original. 

Des del carrer principal, que dóna a mar, a la part esquerre d’aquest, i a primera línia de platja, trobem la única mobile-home que tenen per llogar. 

NOTA: La seva decoració segueix el mateix estil de les caravanes vintage, però amb la peculiaritat que aquí tenim lavabo amb banyera inclosa. Ideal si anem amb nens petits. 


Interior de la mobile-home

Carrers:

Només està asfaltat el carrer principal que porta fins a la platja, la resta són de terra. 


Carrer a tocar de la platja, al costat esquerre parcel·les a primera línia de mar

Bicicleta:

Al ser planer es perfecte per moure’s en bicicleta. 

Kit bebè (bressol, trona, banyeres):

No disposen de bressol de lloguer.

Aquest 2016 han renovat els sanitaris de dones fent un bany per a nens i nadons, on a part de banyera trobareu també dos wàters a la seva alçada, i un parell de piques per les mans. 

Aquesta nova temporada tindran també el bany dels homes renovats amb un espai per nens.  

Espai per als nens dins el bloc de sanitaris de dones

Platja:

Té accés directe a la platja, de sorra fina, i on només hi fan cap la gent del càmping.


Aquest any, i esperem segueixin més anys, tenien el "xiringuito" a tocar del càmping, i gestionat per ells mateixos. Ideal per refrescar-se i gaudir del relax i la pau de l'entorn. Tot acompanyat de les precioses vistes de la platja.


Piscina:

No té piscina. 

Ludoteca: 

Tenen animació durant l’agost, on fan activitats en funció de l’edat dels nens.

Aquestes es fan en una caseta situada just abans de creuar la via del tren, fora del càmping. 

Espectacles:

Durant els mesos de juliol i agost, els dissabtes fan ball a la zona del bar.

Parcs Infantils: 

Hi ha un parc just a tocar del bar, des de la seva terrassa pots veure com juguen.  Té gronxadors, tobogan...Al bar tenen un billar i un futbolí. 

Condicions de les caravanes: 

Nosaltres vam estar a la caravana vermella. Realment es tal qual es veu en les fotografies de la seva web. No hi falta cap detall. En el nostre cas tenia un llit de matrimoni ja muntat a la part esquerre, una taula amb sofà que es convertia en llit, tal qual entraves a la dreta. També un cuina i una nevera. A fora una pèrgola amb una taula i bancs, juntament amb una barbacoa. 


Distribució interior de la caravana, on podeu veure que no hi ha bany. Cap d'elles en tenen, per tant haureu d'anar als sanitaris comuns. 

Actualment aquest caravana ja no es troba situada on nosaltres vam ser-hi, per tant la següent imatge no correspon a la seva situació actual a dia d'avui (any 2017).

Caravana vermella on es pot veure barbacoa, taula, pèrgola...

- Neteja: Perfecte
- Espaiós: És una caravana, per tant l’espai és limitat, però a la nostra nena l’experiència de dormir en una caravana decorada amb cireres a la taula, cortines, nevera... li va encantar. En cap moment vam trobar que ens faltés espai. 
- Llits: Còmodes.
- Proximitat amb altres caravanes: Hi ha molta intimitat entre caravanes al haver molt vegetació entre elles.  
- Terrassa: A davant la caravana hi ha una taula de fusta, amb dos bancs. Una gran pèrgola de vímet per tenir ombra. Una petita font on agafar aigua, o per netejar el plats. I per últim una barbacoa.
- Accés: Per entrar tenim un parell de graons. 
- Aparcament cotxe: Aquest queda aparcat dins la parcel·la, en un cantó.

Seguidament podeu veure diferents imatges de la zona de caravanes vintage:Al fons podeu veure el mar a tocar de les caravanes

Condicions de les parcel·les: 

Són de terra, com hem comentat varia la mida en funció si és per col·locar-hi una mobile-home (disposarà de desguàs) o caravana, en el cas que vulguem fer temporada. 

Per estades curtes, tenim les situades a primera línia de platja també de terra. 

Condicions dels sanitaris:

Renovats aquest any amb un gust molt exquisit seguint una gama de colors blaus molt mariner.  Esta diferenciat en diferents zones, fent grups de 4 piques de mans per crear més intimitat.

Les dutxes amb aixeta monomando, un banc on deixar les coses.  


Hi ha molta llum natural interior

La zona de rentaplats també renovada d'aquest any, just a la part baixa de l'edifici de sanitaris. 


Supermercat: 

Just darrera l’edifici de recepció i banys comunitaris, hi ha un local on en temporada d’estiu trobarem el necessari que ens haguem oblidat. Aquest també decorat amb la mateixa gama de colors que predominen al càmping. NOTA: Tot hi que el càmping està a tocar de la via del tren, aquest pràcticament no es nota, a part de que hi ha poc trànsit de trens. 


Altres articles

0 comentarios