ÚLTIMES PUBLICACIONS

Nova targeta descompte

By 20.1.16

Avui parlem de targes descompte per anar de càmping. N’hi ha de forces conegudes, on bàsicament els més beneficiats respecte a preu per estada, són aquells qui s’allotgen amb la seva caravana en una parcel·la. Per aquesta opció trobarem un gran ventall de càmpings per escollir, mentre que si busquem per estades en bungalows, la llista queda molt reduïda. 

Però no volem parlar de cada una d’elles, nombrant preus, avantatges i fent comparacions, sinó volem donar-vos a conèixer una nova targeta que va començar a funcionar a finals de l’any passat. Aquesta te un preu molt assequible, i amb grans avantatges per a tot tipus d’estada en càmpings. Parlem de “Campistes Catalans”.

Els seu preu només són 5€ (amb enviament inclòs) i la pot adquirir tot aquell que pertanyi al seu grup de Facebook. Des d’aquí podreu anar seguint tots els nous càmpings que es van adherint a aquesta nova targeta descompte, i a part també trobareu un mapa amb tots els establiments actuals que hi pertanyen.

Clicant sobre cada un d’ells en el mapa, tindreu detallat el descompte que s’hi aplica si presenteu la vostra targeta de “Campistes Catalans” durant la vostra estada.

Aquest varia en cada un dels diferents càmpings, des d’un 5 fins a un 20% per a parcel·les i d’un 5 a un 10% en bungalows.

Però no només obtindreu descomptes en càmpings, també n’hi ha en aparcaments de caravanes, en tendes de material d’acampada...

Seguidament us deixem el mapa amb tots els establiments adherits a dia d’avui (Gener 2016), perquè mireu i remeneu fins a trobar aquell que més us interessi. Però per estar al dia, haureu de ser seguidors de la seva pàgina de Facebook, i així no us perdeu cap detall.

També els trobareu a Twitter com a @bojospelcamping


Altres articles

1 comentarios