ÚLTIMES PUBLICACIONS

Sac de dormir Outwell Camper Lux

By 27.1.16

Avui us parlarem sobre els sacs de dormir Outwell. És una marca amb bona fama i bon resultat dins el món del campisme, tot i no ser de les més econòmiques. 

Ens vam decidir per el model Camper Lux, bàsicament per l’acabat del teixit interior del sac. Aquest és de cotó de franel·la el qual dóna una sensació més de manta, i quan hi entres no està mai fred.

Cansats d’anar amb llençols amunt i avall, i veient que el món del càmping ens agrada, vam fer la inversió de comprar un parell de sacs, un individual per a la petita, i un doble per nosaltres. Els dos, el mateix model i característiques.
 

A la part superior incorpora un petit coixí que et permet estalviar portar-lo. Aquest no té molt de gruix, però un pèl més incorporat quedes.


Per altre banda, també tens l’opció de recollir aquesta zona del coixí, tipus els sacs “mòmia” per a que quedis més protegit.


Si prefereixes dormir amb el teu propi coixí, tens l’opció de treure aquesta part superior unida amb una cremallera, quedant com un sac tipus nòrdic.A part del tacte, i el tema dels coixins, ens va semblar pràctic el tema que incorpora una butxaca dins, per poder-hi guardar les claus, el mòbil o alguna cosa que vulguis tenir a mà. Anant de tenda, que no hi ha mobles, ni tauletes de nit, crec que pot ser molt útil, ja que si deixes alguna cosa a terra, corres el perill que acabi sota el matalàs i et costi localitzar-ho de bon matí.


En el cas del sac doble, el de matrimoni, tens l’opció de fer dos sacs individuals. Si separes la parts superior i inferior, unides per una cremallera, pots tenir un sac, sense la part del coixí, per cada un. En el cas del sac individual, completament obert et por servir de manta en qualsevol llit, a l’igual que la part superior o inferior del sac doble.

Nosaltres n’estem molt contents amb el resultat. El prenem a tots el càmpings que en els seus bungalows no ofereixen llençols. Així és arribar i posar el sac sobre el llit preparat per dormir.
L’únic inconvenient és la bossa per guardar el sac doble, ja que hi entra molt just. En el cas de l’individual no entra tan forçat.


Més detall aquí

Altres articles

2 comentarios

  1. Hola! aquest tipus de sac serveix per dormir en carro tenda? abriguen bé?

    ResponElimina
  2. Hola Mireia!! Abriguen molt bé, són molt gruixuts i un tacte molt suau al ser de cotó!! En ple hivern i en carro tenda no sé si us abrigaran del tot. No tinc experiència. Em sap greu.

    ResponElimina