ÚLTIMES PUBLICACIONS

Càmpings amb piscina climatitzada

By 3.3.16

Venen dies de festa, vacances a la vista. Tots amb ganes de càmping, fer excursions, relaxar-nos, veure els nens jugar i fer amiguets… Un bon pla, ara que encara fa fresqueta, són els càmpings amb piscina climatitzada. A la platja o a la muntanya, aquí teniu un petit recull:

CÀMPING PEDRAFORCA:

Càmping petit, acollidor, amb activitats per els nens tots els caps de setmana de l’any, festius i mesos d’estiu. Ideal per fer excursions per la zona. Gaudir de la seva situació privilegiada als peus del Pedraforca. I acabar amb un bany a la seva piscina climatitzada amb jacuzzi.


CÀMPIG BERGA RESORT:

Càmping on es cuida el mínim detall. Activitats per els nens tots els caps de setmana, amb una zona de parc de boles. A tocar de Berga, situació ideal per conèixer la comarca. Podrem gaudir d’unes bones instal•lacions, entre elles gimnàs, piscina climatitzada i zona de circuit d’aigües.


CÀMPING LES MEDES:

Petit i acollidor, amb activitats per els nens els dies festius i mesos d’estiu. Podreu anar amb bicicleta pels voltants del càmping, camps planers i tranquils on gaudir de la natura. Ideal per arribar-nos a l’Estartit a conèixer les Illes Medes. Disposa d’una gran piscina climatitzada.


CÀMPING VILANOVA PARK:

Càmping gran, amb activitats per els nens tots els caps de setmana de l’any, festius i mesos d’estiu. A tocar de Vilanova i la Geltrú, ideal per anar a passejar per la platja i gaudir del bon temps. Disposa d’una gran piscina climatitzada.


NOTA: Fotografies de la pàgina web oficial de cada un dels càmpings.

Altres articles

0 comentarios