ÚLTIMES PUBLICACIONS

Fem un any

By 15.4.16


Fa un any que us expliquem les nostres experiències dels diferents càmpings que hem anat visitant. Detallant-vos serveis que ofereixen, ambient, situació....

Un any que us valorem diferents productes per fer l’estada més agradable  quan anem de càmping amb tenda de campanya.

Un any que us donem consells sobre coses ha tenir en compte quan busquem, quan fem la maleta, opcions per estades diferents....

Un any que anem creixent cada dia més. Millorant, perfeccionant... però sempre amb la mateixa il·lusió que el primer dia, oferir-vos informació sobre l’opció d’unes vacances o una escapada de cap de setmana a un càmping.

Animant-vos a provar aquesta increïble experiència, única i diferent. El contacte amb la natura, la llibertat que hi tenen els nens que poden moure’s al seu aire, l’ambient familiar on fareu amics petits i grans... Són tants els beneficis que segur tornareu molt contents de la vostra elecció i amb ganes de repetir.

Avui, aquest article és per donar-vos les gràcies a tots aquells que ens seguiu per les diferents xarxes socials i subscrits al blog, més de 1800 persones.

Gràcies als que confieu amb nosaltres escrivint-nos per preguntar-nos opcions, càmpings, consells...

Gràcies per estar aquí i seguir-nos. Sense vosaltres tot això no tindria sentit.

Veure les xifres de com anem creixent en quan a visibilitats de la pàgina ens enorgulleix, perquè veiem que us agrada el contingut que hi trobeu.

Estadística extreta de Google Analytics

A dia d’avui portem 25 càmpings visitats i valorats, i seguim amb ganes i molta il·lusió de descobrir nous llocs per poder-ho compartir amb tots vosaltres.

Gràcies, gràcies i de nou gràcies!

Altres articles

0 comentarios