ÚLTIMES PUBLICACIONS

Associació de càmpings

By 1.9.16

A l’hora de buscar càmping una bona opció és mirar les pàgines de les diferents associacions de càmpings que hi ha a nivell de Catalunya. Aquí pots fer–te una idea de que ofereix cada un, categoria, zona on es situa, serveis, allotjaments...  i si algun t’interessa pots aprofundir mirant la pàgina web pròpia del càmping.

A part des de les pàgines web de les diferents associacions també podem trobar promocions que ofereixen alguns càmpings adherits, així com consells sobre llocs a visitar, festes, fires... 

L’objectiu de cada una de les associacions es donar a conèixer i promocionar tots els càmpings que hi pertanyen, per tant és un bon lloc on trobar un recull de pràcticament la majoria de càmpings de la zona.   

A més, per estar al dia de totes les novetats i notícies de cada una d’elles, podem seguir-los ens les diferents xarxes socials. Així podrem ser els primers en assabentar-nos de descomptes, nous serveis, fires, festes a visitar... per poder escollir el millor càmping segons les nostres necessitats.

Seguidament us deixem els diferents enllaços de les diferents associacions:
Altres articles

0 comentarios