ÚLTIMES PUBLICACIONS

Cool Camping

By 2.11.16

Si ets dels que t’agraden el càmpings sense carrers asfaltats, amb poca il•luminació, sense parcel•les delimitades... és a dir un càmping integrat totalment en l’entorn, situat en llocs estratègics plens d’encant, però sense renunciar a uns serveis en condicions. Dir-te que t’agrada el món Cool Camping.

Més enllà del Glamping, on es basa en allotjaments diferents i únics, trobem aquesta nova modalitat on  pot anar directament lligada amb el Glamping també, però tot connectat amb la natura.

Són càmpings on fugir de mini-ciutats amb carrer asfaltats, parcel•les separades amb vegetació, bungalows un al costat de l’altre... 

A la pàgina web Cool Camping trobarem càmpings on acampar-hi serà el més semblant a l’acampada lliure però amb la comoditat de tenir banys, bar-restaurant, piscina... 

T'imagines gaudir de les teves vacances en un entorn únic, on plantar la teva tenda amb vistes a la platja sense separacions de murs...?


Vacances ense delimitacions, sense metres quadrats, parcel•les totalment integrades dins de l’entorn on es troba el càmping.


Allotjaments únics en entorns màgics on gaudir de capvespres de conte.


Tendes on crear mil i una aventures assaborint el silenci, la tranquil•litat de la muntanya...


Si ets del que fuig del més turístic, dóna una ullada a Cool Camping i ves buscant destí per les pròximes vacances. 

Altres articles

0 comentarios