ÚLTIMES PUBLICACIONS

Nou càmping

By 2.8.17 , ,


Comarca: Pallars Sobirà
Zona: Pirineu Lleida
Estada: Juliol 2017
Obert tot l’any. Novembre tancat

Tipus de càmping (petit-gran): 

Mitjà, molt familiar. Tot és zona de parcel•les, excepte la zona de bungalows a la part central de càmping i a tocar de la piscina. 

Localització:

Es troba situat a les afores de Guingueta d’Àneu. Podem anar perfectament al poble a peu, ja que està a tocar. A més, just davant del càmping, a l’altre banda de la carretera hi ha  el llac de la Torrassa ideal per fer llargues passejades sense haver d’agafar el cotxe. 

A pocs quilometres tenim el Parc Nacional d’Aigüestortes. 

NOTA: La seva situació és ideal per conèixer els Pirineus i fer moltes rutes a peu segons el nivell que tinguin els nostres nens. 

Distribució: 

És un càmping que es distribueix en diferents terrasses. A la part baixa, tal qual entrem hi ha el parc infantil a la nostra dreta i zona de parcel·les a tocar de recepció. 

Entrada principal, recepció (el bungalow de fusta), a l'esquerra el vial que puja cap al càmping

A mida que pugem a la següent terrassa, tenim a la nostra esquerre l’edifici de sanitaris i mini-club, i a la dreta parcel·les. A la següent terrassa trobem la piscina a la dreta, bar-restaurant a l’esquerra.

Seguidament trobem la zona de bungalows, per sobre de la piscina on molt d’ells tenen vistes a aquesta. I per últim a la part més alta més zona de parcel·les.


NOTA: El càmping disposa de segell de Destí de Turisme Familiar de l'agència catalana de turisme on distingeixen municipis i establiments que ofereixen uns equipaments i serveis adaptats a les necessitats de les famílies amb nens.
Podeu veure altres càmpings visitats per nosaltres "Càmping amb nens" aquí

Carrers:

Els carrers més principals són d’asfaltat, la resta són de terra.

Carrer principal, a la dreta terrassa del bar-restaurant. A l'esquerre piscina. 
Al fons entrada del càmping.

Bicicleta:

És bastant factible moure’s en bici al ser força planer cada una de les terrasses. 

Kit bebè (bressol, trona, banyeres):

Hi ha dos zones de sanitaris. Els que es troben al primer edifici a tocar la recepció disposa d’una banyera per nadons.

El següent bloc de sanitaris, més amunt de la piscina, té una habitació pensada per els més petits amb pica de mans, wàter a la seva alçada, així com una banyera per nadons. 

Disposen de bressols amb un cost per estada. 

Piscina:

Té dues piscines, una de gran i una altre per a petits. Estar oberta de 9:30h a 20:30h. 

NOTA: Al ser climatitzada fa que la puguem gaudir durant més temps, faci el temps que faci. 


La piscina gran té una profunditat que va de 1,30 fins a 1,70m. La piscina petita, també climatitzada, té una fondària de 57 cm.

Esta tota rodejada de gespa, i amb unes gandules per prendre el sol mentre gaudim de les fantàstiques vistes 

Mini-club: 

Tenen animació durant juliol i agost. Es realitzen activitats durant matí i tarda. Tant poden ser excursions familiars per la zona, com activitats dins el càmping tipus gimcanes, manualitats... 

Just al costat del parc infantil de l’entrada hi ha un camp de futbol. 


Espectacles:

No fan espectacles. 

Parcs Infantils: 

Hi ha un gran parc just a tocar de recepció a l’entrada del càmping. Mentre vam estar-hi nosaltres col·locaven nous jocs. 

Per altre banda, a la zona de bungalwos hi ha un altre parc infantil aquest més reduït, però ideal per jugar els nens allotjats aquí, sense necessitat d’anar fins l’entrada. 


Per als més joves, al segon bloc de sanitaris, trobem a la planta superior una gran sala de jocs de taula, amb billar, futbolí, ping-pong...


Condicions dels bungalows: 

Tenen diferents tipus de bungalows, així com tendes comanxe per llogar. A la seva web podeu veure més detall. 

 Bungalows de fusta davant la piscina

Tendes comanxe 

Condicions de les parcel•les: 

Són de gespa, amb molta ombra a tot el càmping. Tenen presa de llum que comparteixen 4-6 parcel·les.Condicions dels sanitaris:

Hi ha dos blocs de sanitaris, un a la part més baixa del càmping, per les parcel·les de l’entrada. L’altre, passat la zona de bungalows. Molt nets, amb dispensador de sabó de mans així com assecador de cabell.  

En cada un d’ells hi ha banyera per als nadons. 

Zona de nadons al bloc de sanitaris tocant a recepció

A part, al segon bloc de sanitaris trobarem pica de mans i vàter a l’alçada dels petits. Veure següent imatge:La zona de rentaplats és en una habitació tancada a tocar dels banys. 

NOTA: L’aigua sortia calenta al moment, tant als banys com a la zona de rentaplats. 

Supermercat:

Al costat del bar-restaurant hi ha una petita tenda amb tot el necessari per comprar el que necessitem. A més venen carn per poder fer a la barbacoa. 

Restaurant:

Lloc tranquil i acollidor per prendre alguna cosa i menjar envoltat de bones vistes.Seguidament us deixem amb un vídeo fet per nosaltres sobre la nostra visita al càmping. Si t'agrada, comparteix! Gràcies.Altres articles

0 comentarios