ÚLTIMES PUBLICACIONS

QUI SOM?

Som un família de 3 que s'ha endinsat en el món dels càmpings arrel de la petita de la casa. Des de fa 5, 6, 7 anys les nostres vacances són pensant exclusivament amb ella. Li encanta jugar a que va al càmping, senyal que és un lloc on gaudeix de la llibertat que allà li deixem, impensable en altres llocs.

Des d'aquí volem donar una valoració subjectiva dels càmpings que hem visitat, perquè tots aquells que voleu fer-hi una escapada i busqueu la millor opció, segons les preferències que tingueu, acabeu trobant el que més s’ajusti als vostres ideals de dies de càmping amb petits.

Tots els gustos no són iguals, i el que per un és un lloc fantàstic, per un altre deixa molt que desitjar, per això intentarem respondre dubtes que ens acostumen a sorgir quan busquem un càmping ideal perquè els nostres fills gaudeixin de la naturalesa, allunyats de l'estrès del dia a dia.

Nosaltres hem experimentat amb bungalows, mobil-homes i fa poc en tenda de campanya, així que depen de com ens haguem allotjat, opinarem de parcel.les o bungalows.  

Esperem que us agradi el contingut, ja que buscant per Internet costa moltes vegades fer-se una idea de com és el lloc, quin ambient es respira, si és planer, si hi han activitats per petits i grans.... 

Intentarem respondre un petit qüestionari, igual per tots els càmpings, valorant instal·lacions, neteja, situació.... qualsevol tema que trobeu a faltar serà ben rebut com a nou punt a comentar de cada un d'ells.


E-mail de contacte:  

campingambnens@gmail.comCol·laboracions:Nadal 2015 - Mammaproof.org: 
Revista Navidades

Juliol 2016 - blog.cerdanyaecoresort.com: 
Perquè anar de vacances amb nens al càmping?