Skip to content

Tenda 2 seconds

Decathlon 2 Seconds

En la nostra última sortida d’acampada lliure vam fer nit amb una tenda 2seconds del Decathlon, d’aquestes que suposadament en res la tens muntada.

Quan anem a la muntanya a fer estada, només ens hi estem una nit, ja que a l’estar sense aigua i llum tampoc es pot allargar massa.

Les altres vegades anàvem amb l’altre tenda del Decathlon també (Arpenaz Family 4), que té més feina a l’hora de muntar.

Aquest cop, amb la idea d’anar més ràpid tant per plantar la tenda com per recollir, vam pensar amb la 2 seconds, concretament la de tres persones.

Un cop allà, tots anàvem amb tendes d’aquest tipus, així, que avui us farem “review” dels diferents models. Comencem?

Realment és tal qual anuncien, treure-la de la bossa, i amb un parell de passos ja la tens oberta i muntada, apunt per fer-hi nit. Si vols pots clavar-hi les piquetes, però nosaltres al fer només una nit, no en vam posar.

En quant a l’espai, dir que no són molt altes, no ens hi podrem posar de peu.

Coses a tenir en compte

2 seconds per 3 persones

A dins la tenda no hi cap un matalàs de matrimoni inflable i un altre individual. Suposem que consideren dormir 3 persones amb aïllant a terra.

Un cop col·locat el matalàs gran, ens va quedar un espai lliure d’un parell de pams (40 cm) suficient per deixar-hi la bossa de la roba, ampolla d’aigua, lot…

Decathlon 2 Seconds

NOTA: La tenda té una doble porta, la pròpia de l’habitació per quedar tancat a dins, i una altre exterior quedant un espai entre les dues portes ideal per deixar-hi les sabates i així no haver de dormir amb elles dins l’habitació.

Decathlon 2 Seconds Decathlon 2 Seconds

2 seconds per 2 persones

En aquesta us hi cabrà un matalàs matrimoni inflable just, però no tindreu espai per res més. La bossa de la roba acabareu posant-la per la zona dels peus. L’espai de la tenda és més reduït.

En qualsevol d’aquests dos models, amb el primer raig de sol, la claror entra a la tenda i per tant t’acaba despertant si no estàs acostumat a dormir amb claror.

En el cas de la 2 seconds, hi ha un model nou, concretament el “Fresh&Black” on impedeix que entri la llum del sol. Crec és un gran encert donar aquesta opció, ja que amb la resta de tendes de campanya amb els primer rajos del sol és completament de dia dins la tenda. Per tant, amb aquest model podreu allargar més les vostres hores de son.

Decathlon 2 Seconds

A part, aquesta té més ventilació que la 2 seconds normal, on només hi ha finestra a la part posterior que ventila amb la porta oberta. En la “Fresh&Black” a part de la finestra de posterior, en teniu una en cada lateral de la tenda.

Si voleu fer una becaina després de dinar, en ple estiu qualsevol tenda és un forn de la calor que hi fa. En aquest cas, entre la part interior fosca i la dobla ventilació, serà una mica més factible poder fer-hi una migdiada.

Aquest model el podeu trobar per 2 o 3 persones.

Per últim, a l’hora de plegar i guardar, seguint les indicacions del vídeo de la tenda de campanya que té Decathlon, us serà un moment posar-la de nou dins la bossa on va guardada.

Per fer masses nits, crec pot acabar asfixiant una mica la falta d’espai, però per un cap de setmana, on la idea només és fer-hi nit, és molt bona opció.

Esperem us hagi agradat la nostra opinió i experiència. No dubteu en consultar-nos qualsevol cosa, us volem ajudar a fer el pas per gaudir de del càmping. Qui ho prova, repeteix.

Decathlon 2 Seconds