Skip to content

Ampolla Tritan

Tritan

Sóc d’aquelles persones que necessito anar sempre amb la meva ampolla d’aigua a sobre per si en qualsevol moment tinc set. Ara, ja no només és per a mi, sinó per la petita de la casa.

Abans sempre anava amb l’ampolla d’aigua embotellada de 33cl o 50cl, i quan aquesta s’acaba moltes vegades la reutilitzava. Tots sabem que no és gens recomanable, però si no en tenia cap de nova, doncs tots ho hem fet, l’omples de nou i ja estàs salvat.

Si estàs de passeig, sempre pots comprar-ne una, però en trajectes llargs amb el cotxe, camí de vacances, de cap de setmana, has de portar aigua, perquè en algun moment tindran set.

Ja feia temps que anava darrera alguna ampolla però portava la idea de vidre, i no m’acaba de decidir, pel fet de que pesa, és pot trencar… Buscant, vaig acabar trobant unes fabricades amb Tritan, un tipus de plàstic lliure de BPA (component químic que porten alguns plàstics i que, en determinades condicions, migra als aliments o begudes). A part és molt resistent, lleuger, reutilitzable i transparent.

Vaig trobar Ecobotellas una pàgina on-line on venen diferents models d’aquestes ampolles. No volia que fos amb canyeta per beure, ni xuclador, ni res; així que hem vaig decidir per la marca Equa i el resultat no ha pogut ser millor. Posa que són aptes a partir de 3 anys, i realment si el nen sap beure amb una ampolla normal sense el tap, aquesta és pràcticament igual.

Tritan

Té un tap gran perfecte per enroscar i obtenir així un tancament hermètic i sense fugues d’aigua.

Tritan

L’obertura que queda per beure, és un pèl més petita que una ampolla normal, però amb dos cops de beure aigua ja ens hem acostumat.

Tritan

Aquesta part es pot desenroscar per poder-hi introduir glaçons de gel o l’aigua directament. Admet begudes fredes i calentes, com infusions, té, llet per al nens…

Tritan

Les seves mides són 21 cm d’alt (un pam) i 7,5cm de diàmetre ideal per agafar-la amb la mà. Tan per grans com per petits.

Tritan

Ha sigut una bona inversió, a casa ja no entrarà més aigua embotellada de petit format!