Skip to content

Manta de picnic

Decathlon manta picnic

Sovint quan anem a la muntanya, ja sigui a fer un dinar, a passar la tarda… acabem posant al terra una manta de les de tota la vida perquè els nens juguin. És una bona opció, però ara que ja estem a la tardor, ens podem trobar que al cap d’una estona notin l’humitat com cala.

Una bona opció i a part econòmica, són les mantes de picnic que venen al Decathlon.

Aquestes tenen dues cares diferenciades, una amb el tacte suau de manta i l’altre amb una tela impermeable que ens aïllarà del fred. A més, en el seu interior trobem una petita capa d’espuma fent així que sigui més tova.

Decathlon manta picnic

És pleguen força ocupant poc lloc, són fàcils de dur amunt i avall gràcies a les corretges que porten per aguantar la manta enrotllada. I no pesen pràcticament gens.

Decathlon manta picnic

Nosaltres però, també la fem servir per la nostra tenda. La primera vegada que vam dormir amb els matalassos inflables directament sobre el terra de la tenda de campanya, vam notar que a mitja nit ens pujava el l’humitat, agafant-nos fred dins al llit. La següent inversió va ser comprar aquesta manta, posar-la just abans dels matalassos, i des de llavors dormim perfectament.

Decathlon manta picnic

A dia d’avui, dir que encara no l’he posada a la rentadora, així que no sé que passarà. Si sortirà intacte o desfeta i trancada.

Algú de vosaltres l’ha rentat? Què poseu sota dels llits inflables perquè no us pugi l’humitat? Ens doneu idees?