Skip to content

Tenda Obelink Lugano 6

Obelink Lugano 6

Aquí comença un nou review respecte una tenda de campanya que s’han comprat uns amics, concretament la Obelink Lugano 6.

Tot hi ser una tenda força gran i que compleix bastant tots els imprescindibles que ha tenir una tenda de campanya per gaudir d’una bona experiència, tal hi com us vam explicar AQUÍ, té un preu relativament econòmic que la fa molt bona opció com a primera inversió.

És una tenda tipus túnel, on trobem una estança molt gran, que serà la sala i al fons dues habitacions. Aquesta primera estança té la avantatge que la paret frontal on hi ha la porta principal va unida a la tenda amb cremallera, donant l’opció de posar-la a la següent “varilla”, creant així un para-sol inicial, i després trobar tancades per aquesta paret, la sala i habitacions.

La tenda ve dins una bossa on hi han incloses les “varilles”, piquetes i els vents.

Obelink Lugano 6

Un cop la estirem a la zona on volem col·locar-la veiem la primera gran avantatge, al ser amb terra tipus banyera, aquest ve cosit a les parets de la tenda, per tant estem posant directament el terra de la tenda al terreny directament. Per tant no embrutem la part interior d’aquesta.

Obelink Lugano 6

Un cop les “varilles” posades i l’estructura de la tenda amunt, només quedarà col·locar piquetes i vents, i ja la tindrem muntada. Al ser força llarga, una persona sola pot ser més dificultós fer-ho, però com totes, necessites una estona i pràctica.

Ara només queda posar les dues habitacions interiors que si volem les podem deixar col·locades sempre però penseu que a l’hora de guardar-la ocuparà més.

Obelink Lugano 6

Com ja hem comentat el terra és tipus banyera impedint així que entri aigua, insectes, terra…

Obelink Lugano 6

Per tal de poder tenir un punt de llum dins la tenda té una petita obertura amb cremallera per on passarem el cable que connectarem a la caixa elèctrica de la parcel·la.

Obelink Lugano 6

Un altre bon acabat que té, tot hi no disposar de porta lateral per millor la ventilació, és que totes les finestres tenen mosquiteres. Això fa que hi hagi una bona circulació d’aire.

A les habitacions també tenim finestra mosquitera a la porta d’aquesta.

Obelink Lugano 6

Aquí és pot apreciar entre les dues finestres, la tela on aniria unida amb cremallera la paret frontal de la tenda per guanyar un para-sol inicial.

El tancament de les finestres de la tenda és fa per fora mitjançant cremallera, donant l’opció de tancar només la part de finestra on hi ha la mosquitera (reixeta blanca de la fotografia anterior) perquè segueixi entrant llum, o tancant-la tota fins baix, tapant així la zona de plàstic.

Obelink Lugano 6

Resumint, bona tenda, bons acabats, bon preu (només 199€), com a però dir que li falten butxaques on guardar petites coses, ja que només en disposa dins de cada habitació.

Una molt bona opció a tenir en compte! Espero us hagi agradat.

Us deixem el video del muntatge de la tenda: