Skip to content

Piquetes i martell

Piquetes

Tota tenda de campanya ve amb el seu joc de piquetes, per tant quan fem la inversió no pensem més que en la tenda, martell per clavar-les i poca cosa més.

És a base de fer-les servir quan t’adones que normalment les que venen són senzilles i es dobleguen amb facilitat al clavar-les segons el tipus de terreny.

A la dreta de la imatge de la portada podem veure les típiques piquetes que venen amb la tenda, aquestes són per terrenys tous, acostumen a ser d’acer i tenen la forma angular a la part superior.

La piqueta de l’esquerre ja és tipus clau, amb “arandela” a la part superior i acabada en punta per poder ser clavada amb facilitat sobre qualsevol terra.

Depèn com sigui la parcel·la on vulguem acampar necessitarem una o l’altre, però no patiu, si el càmping on ens anem allotjar les nostres no van bé, al seu supermercat vendran piquetes pel seu tipus de terreny. No seràs ni el primer ni l’últim que si troba.

Tant o més important és el martell per poder-les clavar, nosaltres davant la ignorància vam comprar el que venen al Decathlon de cautxú, veure aquí. Si el terreny es tou no hi haurà problema, però si es dur, amb aquest no farem res. Pesa poc, i per tant haurem de picar molt per clavar. Amb un martell de tota la vida, acabarem abans i amb menys esforç.

Martell

Nosaltres sempre utilitzem el normal ja que així no piquem tant i el del Decathlon el fem servir per treure en acabat les piquetes quan ja desmuntem. La part que té a l’extrem del mànec és ideal per treure-les.