Skip to content

Polsera identificativa

Stikets

Anant amb nens de càmping és fàcil que és desorientin i es perdin, sense saber on tenen la seva parcel·la o bungalow. No seria la primera vegada que veiem un nen que no sap arribar a la caravana i tampoc sap el número de parcel·la.

Alguns càmpings donen polseres identificatives amb el número de bungalow o de parcel·la, però no tots ofereixen aquest servei. I els que ho fan, a vegades les polseres són com de paper plastificat o silicona, amb una mida estàndard que pels petits els és molesta i acaben per treure-se-la perquè els hi va gran.

Buscant per internet idees de com tenir la petita controlada per si es desorientava, ara que comença a ser més gran i campa a la seva, em vaig trobar amb la pàgina web de Stikets.

Les seves polseres són de tela i totalment personalitzables, ideals per posar-hi el que vulguem.

Stikets

Venen amb diferents forats per adaptar-se al màxim a la mida del canell del nen, un cop posada, no es pot treure més que tallant-la amb les tisores. Així t’assegures que a la primera de canvi no la perdrà, ni se la traurà.

Al ser de tela no rasca, ni s’enganxa amb la suor al braç. Aquest cap de setmana que l’hem provada, que encara anem mig en màniga llarga, màniga curta, no suposava cap problema posar els jerseis. Com si no portés res, no s’enganxava a la roba.

Stikets

La tanca tot hi ser de plàstic no molesta ni amb la roba, ni a la pell. La petita en cap moment és va queixar que li molestés, o li fes nosa, se’n va oblidar per complet que la portava.

Vam jugar, embrutar-nos, mullar-nos, i la polsera va seguir intacta. Desprès de la dutxa en un moment estava seca, no és com algunes polseres que vas una bona estona amb la sensació molla que molesta, aquesta amb 5-10 minuts és seca, punt molt a favor.

Stikets

Vam quedar molt contents amb el resultat, una bona elecció que us recomanem si voleu tenir els petits controlats. Si es desorienten, qui els trobi, amb un truc es posarà en contacte amb nosaltres.

Pràctic no només pel càmping, per excursions, sortides a llocs amb molta gent…. Amb petits sempre has d’anar amb mil ulls i això és una petita tranquil·litat per nosaltres.

Stikets

Des de Càmping amb nens i Stikets us oferim un codi descompte perquè a l’hora de fer una comanda, ja sigui de polseres identificatives o qualsevol altre producte de la seva web, tingueu un 7% de descompte directe de la vostra comanda posant a la cistella de la compra el codi FCAD263.