Skip to content

Càmping Fayó

Web: www.fayonfishing.com/index.php/camping
Comarca: Baix Aragó
Zona: Aragó
Estada: la nostra primera experiència de càmping

Una imatge val més que mil paraules

Càmping FayóCàmping FayóCàmping FayóCàmping FayóCàmping Fayó

Tipus de càmping (petit-gran)

Petit, molt familiar. Meitat zona de parcel·les, meitat zona de bungalows.

Tipus d’ambient

Familiar, amb gent del país que venen a pescar al riu.

Localització

El càmping està situat just dins la nova població de Faió, just a tocar de la piscines municipals. Des d’aquí podem fer diferents excursions a l’ermita de San Jorge, ermita del Pilar amb unes vistes increïbles del riu Matarranya desembocant al riu Ebre, així com veure l’antiga església de Faió sortint de les aigües del riu Ebre.

L’any 1967 la població de Faió va quedar inundada per la construcció dels pantans de Mequinensa i Riba-Roja. Els habitants es van veure obligats a traslladar-se en un lloc pròxim i més alt. És per això que el nucli actual conta amb carrer amples, enjardinats, i es veu una població moderna.

No es pot descriure en paraules navegar en barca per les aigües del riu, fins arribar a la torre de l’antiga església. La quietud, la calma, i saber que sota l’aigua hi ha tot un poble obligat a marxar per la construcció dels nous pantans.

Distribució

És un càmping molt petitó, tot a nivell pla. Només entrar a la part dreta ens queda la zona del bar-restaurant, on hi fa cap tota la gent del poble. I just darrera d’aquest, hi ha les piscines municipals.

La zona d’acampada està delimitada per vegetació creant més intimitat. La zona de bungalows, al fons a la dreta, conta amb carrers asfaltats.

És un càmping on hi fan cap molt pescadors, per tant la gent que hi trobarem repeteixen cada any, i venen a pescar al riu.

Carrers

Els carrers de les parcel·les són en terra, mentre que els bungalows són asfaltats. Al ser completament pla, es pot moure perfectament amb bici o cotxet pel càmping.

Bicicleta

És un càmping on es pot anar perfectament amb bicicleta, amb un moment has anat d’una banda a l’altre. A més, al estar al nucli de Faió pots sortir a passejar per la població tranquil·lament.

Piscina

No té piscina pròpia, però just al costat tenim les piscines municipals on hi trobarem una piscina gran i una per infants.

Està rodejada de gespa, i podrem refrescar-nos al mateix bar-restaurant del càmping, ja que comparteixen les instal·lacions

Ludoteca

No té ludoteca, però amb nens pots fer moltes rutes per la zona que té un encant únic. Ja sigui pel riu, a veure les ermites, o arribar-nos a Mequinensa.

Espectacles

No hi ha espectacles, però el bar està obert per la nit i tenen música, on jovent del poble fan cap a prendre un refresc.

Parcs Infantils

Hi ha una zona esportiva on practicar fútbol, bàsquet, just darrera la piscina.

Condicions dels bungalows

Nosaltres vam estar en una mobilhome, petita i correcte. Vam utilitzar les dutxes comunitàries ja que anàvem dues parelles. Nets i correctes amb aigua calenta.
Mirant la seva pàgina web podreu veure que hi ha diferents tipus de bungalows, cada un amb les seves característiques.

Condicions de les parcel·les

Les parcel·les són de terra i tenen separació de vegetació entre elles. No puc opinar de presa d’aigua i llum perquè no ens hi vam fixar.

Condicions dels sanitaris

Justets, nets, correctes, però no ven tancats. Pot fer-hi fred.

Zona rentaplats exterior

Si aneu en ple estiu, prepareu-vos per la calor. I sobretot, volteu per la zona.