Skip to content

Berga Resort

Web: www.bergaresort.com

Comarca: Berguedà
Zona: Berga
Estada: Gener  2016
Obert tot l’any.

Una imatge val més que mil paraules

Càmping Berga ResortCàmping Berga ResortCàmping Berga ResortCàmping Berga ResortCàmping Berga ResortCàmping Berga ResortCàmping Berga ResortCàmping Berga ResortCàmping Berga ResortCàmping Berga ResortCàmping Berga ResortCàmping Berga ResortCàmping Berga ResortCàmping Berga Resort

Tipus de càmping (petit-gran)

Gran, molt familiar. Un 75% zona de parcel·les, 25% de bungalows propietat del càmping per a llogar.

Tipus d’ambient

Molt familiar, amb gent del país. Molts hi passen llargues temporades al tenir obert tot l’any.

Localització

Es troba situat just abans d’arribar a Berga.

L’accés al càmping és per la C-16, des de la mateixa carretera podrem veure totes les seves instal·lacions.

La seva situació és ideal per descobrir tota la comarca del Berguedà. En el mateix càmping ens donaran un mapa amb tot d’activitats per fer a la zona, així com mercats o fires puntuals del cap de setmana que ens allotgem.

Molt interessant pot ser visitar la “Casa de la Patum” de Berga, o també arribar-nos a Olvan a conèixer el Ruc Català de la mà de “Fuives”

Distribució

És un càmping que va fent pujada, per anar salvant el desnivell de la muntanya on està situat. Té diferents terrasses on es van localitzant cada un dels carrers amb les seves parcel·les.

NOTA: Des de la part més alta gaudirem d’unes boniques vistes de la ciutat de Berga i tota la seva comarca.

Tal com arribem trobem l’edifici principal on hi ha totes les seves instal·lacions. El mateix edifici de recepció hi ha el bar restaurant, piscines climatitzades, zona wellness, mini club i gimnàs. En un altre edifici, a tocar d’aquest tenim el supermercat i zona d’oci amb taula de billar, futbolí… A tocar d’aquest edifici tenim les diferents pistes de pàdel i zona poliesportiva, així com piscines exteriors i parcs infantils.

Passada aquesta primera zona, pujant càmping amunt, tenim a la nostra esquerra bungalows de lloguer, i a la dreta tota la zona d’acampada. Passada aquesta zona de parcel·les, al extrem dret, torna a haver zona de bungalows de lloguer.

Pujant, trobem una primera zona destinada a caravanes amb parcel·les de gespa, seguidament, i més elevades, trobarem parcel·les de pedra, sent aquestes menys quantitat. En un nivell superior tenim parcel·les amb sanitari inclòs, aquest és una caseta composta per dutxa, wc, lavabo i aigüera de cuina. Per últim, a la part més alta, hi ha les parcel·les destinades a col·locar-hi Mobile-homes de propietat.

Carrers

Tots els carrers són asfaltats.

Bicicleta

Moure’s en cada carrer no suposarà cap esforç per als nens més petits, ja que són planers i lliures de grava o terra al ser asfaltats.

Ara, si volem baixar fins les zona de piscines i parc infantil, a la baixada hauran d’anar amb compte per la velocitat que poden agafar i, sobretot, si no dominen massa els frens. A la tornada, tindrem pujada, i es cansaran ràpid.

Els més grans no tindran més dificultat que fer més força per pujar, i frenar al baixar. Per els que aneu en cotxet, a la pujada tocarà fer braços.

Kit bebè (bressol, trona, banyeres)

Disposen de bressol, gandula, trona i baranes de llit totalment gratuït.

Si avisem prèvia reserva, ens col·locaran el bressol en una de les habitacions dobles del bungalow, traient l’altre llit, per tal que el nadó pugui estar una habitació sol i no haver de col·locar el bressol al mig del menjador. Tenint l’altre llit dins l’habitació, permet que un dels dos de la parella, pugui dormir amb ell.

Als sanitaris comuns, hi ha lavabos a l’alçada dels més petits. En aquest mateix edifici, hi ha una habitació individual amb 4 banyeres per als nadons.

Piscina

Dues piscines exteriors, una més fonda amb un gran tobogan. I un altre per als més petits també amb un petit tobogan i diferents sortidors d’aigua. Estan rodejades de gespa.

Dues piscines interiors climatitzades on podem entrar amb nens petits sense restricció d’horaris (cal fer reserva abans).
Una més gran i de més fondària.
L’altre, tot hi ser més petita i destinada per al infants, fa més d’un metre de profunditat; la nostra filla, que mesura 1.10m, no hi tocava de peus.
L’accés es totalment gratuït per els allotjats en bungalow, restringint l’accés a un cop al dia, sense límit de temps un cop estem a dins. Per als que aneu en caravana, haureu d’abonar 1€/hora per persona en horari de matí, i a partir de les 15h seran 1,50€/hora per persona (menors de 3 anys gratis).

Zona wellness, amb circuit d’aigües, sauna… on podem entrar amb nens de 5 a 14 anys, només de 14:30 a 16h, per garantir el descans la resta d’hores. Té un cost, no inclòs en el preu de l’allotjament tipus bungalow, ni per als de parcel·la.

Ludoteca

Es troba a l’edifici de recepció, a tocar de les piscines climatitzades.

Per un banda hi ha el “xiqui parc” que anomenen “salti park”, que és un parc de boles, tobogans… obert de dilluns a divendres per la tarda durant tot l’any, dissabtes matí i tarda, i per últim diumenge a la tarda. L’entrada no es gratuïta, són 2€/hora (tarifa 2016). Menors de 3 anys han d’estar acompanyats per un adult.

Par altre banda, hi ha el mini club, que es fa annex al parc de boles, on els mesos d’estiu és diari i totes les tardes, mentre que fora de vacances escolars només és dissabte tarda i diumenge al matí. Aquest no té cap cost, és de lliure accés per tots els allotjats al càmping.

Espectacles

Durant les vacances d’estiu, setmana santa, ponts… fan ball, monòlegs, espectacles per als grans.

Fora d’aquestes dates, cada dissabte a la nit hi ha una pel·lícula programada que fan en una sala de cine a tocar de recepció.

Per als petits, tenen tots els diumenges a la tarda una pel·lícula per a ells. Aquesta la fan a l’àrea social, a tocar del mini club. És una sala amb taules i cadires, on fa de distribuïdor entre el gimnàs, xiqui parc i zona de piscines interiors.

Parcs Infantils

A tocar de l’edifici principal, passat les piscines climatitzades trobem els dos parcs infantils, així com pistes de pàdel i pistes esportives.

Primer trobem un parc destinat per als petits de la casa, on hi ha col·locada gespa artificial, donant una sensació més de protecció en quant a caigudes.

Just al costat, i separat per una cadena, hi ha el parc per els més grans, amb gronxadors, tobogans, tirolina… També hi ha una casa de fusta per els petits, i al ser el parc de terra, fa que sigui ideal per a jugar-hi com un sorral.

A tocar d’aquest parc, hi ha un parell de taules de ping-pong.

Seguidament trobarem les pistes de pàdel, tennis i pista poliesportiva.

A l’edifici on es troba el supermercat hi ha una sala amb futbolí, billar… per poder jugar els més grans.

Condicions dels bungalows

Nosaltres vam estar al Bungalow Plus. Estan situats a la part més alta del càmping, passat la zona de parcel·les. Eren un conjunt de 6 bungalows situats en un petit plataforma de gespa artificial, on sortien a jugar els nens a pilota sense cap tipus de perill, ja que just davant hi havia com una tanca que delimitava bé l’espai de la zona de bungalows d’aquesta categoria.

NOTA: En totes les habitacions, excepte banys, hi havia estufa, per tant vam estar molt calentons i a gust durant aquestes dates d’hivern.

  • Neteja: Perfecte
  • Espaiós: Molt gran i espaiós la zona del menjador-cuina.
  • Llits: Molt còmodes, estan inclosos llençols i nòrdics.
  • Proximitat amb altres bungalows: Hi ha força intimitat, al no estar situat un al costat de l’altre. I davant tens totes les vistes de Berga.
  • Terrassa: Hi ha una taula i 2 cadires.
  • Accés: Per entrar tenim un parell de graons.
  • Aparcament cotxe: El cotxe queda aparcat fora d’aquesta zona de bungalows, just en un aparcament pròxim destinat als allotjats ens aquest tipus de bungalow.

Condicions de les parcel·les

Hi ha diferents tipus de parcel·les, segons sigui per posar-hi la caravana o una Mobile-home de propietat.

Com ja he comentat n’hi ha que són amb gespa natural, d’altres amb gespa artificial, de pedra, i també amb una petita cambra situada dins la parcel·la que disposa de dutxa, wc, lavabo i aigüera per rentar els plats, tot un luxe que ens estalviarà fer camins als sanitaris comuns.

Condicions dels sanitaris

Hi ha un únic edifici de sanitaris que es troba a la part central de la zona de parcel·les.

Aquests són completament nous, i es troben a dos nivells. A la part alta trobem banys per homes, dones, rentaplats i zona de banyeres per als nadons. La part baixa de l’edifici que s’hi accedeix per el carrer de sota, trobem banys per homes i dones, així com zona de rentaplats.

Supermercat

A tocar de recepció hi ha un petit supermercat que està obert durant els mesos d’estiu matí i tarda. Fora d’aquestes dates, només obren divendres a la tarda, dissabtes i diumenges al matí.

Trobareu el més bàsic, així com premsa, pa i brioixeria.

Restaurant

Teniu el restaurant amb servei a la carta, pizzes, pasta i menú del dia.