Skip to content

Càmping del Mar

Web:  www.campingdelmar.com

Comarca: Maresme
Zona: Costa Maresme
Estada: Maig 2016

Obert uns dies abans de setmana santa fins octubre

Una imatge val més que mil paraules

Càmping del MarCàmping del MarCàmping del MarCàmping del MarCàmping del MarCàmping del MarCàmping del MarCàmping del MarCàmping del MarCàmping del MarCàmping del MarCàmping del MarCàmping del MarCàmping del MarCàmping del MarCàmping del MarCàmping del MarCàmping del MarCàmping del Mar

I no et perdis el video al final de l’article!!!

Ambient què es respira

És un càmping molt familiar, a on hi trobaras gent del país i del nord d’Europa.

Localització

Es troba situat a primera línia de platja. L’accés al càmping és des d’un camí pavimentat que porta fins a Malgrat de Mar.

Per anar a la platja haurem de creuar aquest vial poc transitat.

Podrem anar caminant fins a Malgrat de Mar, però hi ha un bon passeig.

Visita obligada es anar al Parc Francesc Macià amb accés gratuït, on petits i grans gaudireu de totes les figures gegants com pastissos, flors, bolets, gomes d’esborrar, llapis… més de 40.000 m2 d’extensió separada en diferents espais, per als més petits, els més grans, zones de pícnic, camins per passejar…

També podeu anar a passar el dia a Marineland a 5 minuts en cotxe del càmping on a part de gaudir de les piscines també podreu veure les exhibicions de dofins, espectacle d’aus…

Distribució

El càmping es separa en tres zones. La primera part, tal com arribem, recepció a mà dreta, juntament amb pista de futbol, tennis i bàsquet. Aquesta primera zona trobem parcel·les distribuïdes en grups on si accedeix per carrers sense sortida, on per tant no hi ha gens de transit.

La part central hi el bar-restaurant amb una petita botigueta dins el local. A tocar de la terrassa del bar, les dues piscines (una gran i una petita). Rodejant l’edifici, trobem l’entrada del sanitaris comuns i la ludoteca que queda ens les baixos de l’edifici. Just després trobem zona de bungalows també amb carrers sense sortida perquè fan cap al parc infantil o una zona de tendes de campanya de lloguer.

I per últim la zona del fons del càmping amb més zona de parcel·les i mobile-homes. Aquí també els carrers sense sortida.

NOTA: Al ser tots els carrers sense sortida t’assegures que estiguis allotjat en una zona o un altre, no hi haurà més transit que aquells que vinguin a la parcel·la o bungalow assignat. Tot un encert per els nens jugar tranquil•lament davant el seu allotjament.

Un carrer principal és el que va donant pas a tots els diferents carrers de parcel·les i bungalows.

Tots els carrers són de terra.

És un càmping completament planer, ideal per anar en bici petits i grans. Sense llargues distàncies d’un cantó a l’altre.

Kit bebè

Disposen de trona i banyereta de plàstic gratuïta segons disposició. I un bressol per 6€/estada (tarifa 2016).

Als sanitaris comuns al mateix de l’edifici del restaurant, disposa d’un bany amb pica de mans i wàter a l’alçada de nens, tant al lavabo de dones com homes. Al lavabo individual de minusvàlids trobarem un canviador per nadons i la dutxa és tipus telèfon ideal per poder banyar als nadons, ja que en els sanitaris comuns no hi ha banyera.

Entreteniment i zones de joc

Just als baixos de l’edifici del bar-restaurant trobem la ludoteca. S’hi accedeix per una rampa, quedant l’entrada just davant de la zona de bungalows.

És un petit local on es fan activitats, intercalades amb balls i jocs que es fan a la pista de bàsquet que queda a tocar de recepció.

Durant tota la temporada que està obert el càmping hi ha activitats tots els caps de setmana per als petits. Durant els mesos de juliol i agost aquests passen a ser cada dia.

Hi ha un gran parc infantil a la zona central del càmping on hi tenen cabuda totes les edats. Trobarem diferents zones de jocs, així com un petit circuit de mini-golf , taules de ping-pong, zona de bitlles i per últim zona de màquines per a fer gimnàstica.

A part, a l’entrada del càmping, tenim pista de futbol amb gespa artificial, pista de tennis on fan classes totalment gratuïtes per aprendre a jugar i pista de bàsquet.

Condicions dels bungalows

La zona de bungalows té molt d’encant a l’estar tots pintats de diferents colors transmetent frescor i un ambient molt estival.

Nosaltres vam estar en un bungalow a tocar del parc infantil, feina vam tenir per treure la petita del parc.

  • Neteja: Correcte
  • Espaiós: Dues habitacions grans, amb un gran menjador.
  • Llits: Molt còmodes
  • Proximitat amb altres bungalows: Estan força separats, ja que entre ells va el cotxe aparcat.
  • Terrassa: Molt gran, amb una taula, quatre cadires.
  • Accés: Per accedir al bungalow és a nivell.
  • Aparcament cotxe: Aquest queda aparcat just al costat.

També teniu l’opció d’allotjar-vos en tendes de campanya o Mobile-homes del càmping.

NOTA: Càmping petit, cuidant el mínim detall. Instal·lacions molt noves i netes.

Condicions de les parcel·les

Grans i espaioses, totes de terra, no hi ha separació de vegetació entre elles.

Condicions dels sanitaris

Hi ha dos edificis de sanitaris, un en el mateix edifici del bar restaurant, on aquí trobem el bany de minusvàlids amb canviador per nadons i dutxa de telèfon per poder banyar els nens. Així com un bany amb pica de mans i wàter a l’alçada de nens, tant al lavabo de dones com homes.

L’altre edifici a tocar de les parcel·les del fons del càmping no disposa de bany per nens.

Molts nets i nous. Per al número de parcel·les crec hi ha molta zona de lavabos.

Seguidament us deixem amb un video del càmping per fer-vos una idea millor: