Skip to content

Càmping Gironella

Web: www.campinggironella.cat

Comarca: Berguedà
Zona: Berguedà
Estada: Març 2016
Obert tot l’any

Una imatge val més que mil paraules

Càmping GironellaCàmping GironellaCàmping GironellaCàmping GironellaCàmping GironellaCàmping GironellaCàmping GironellaCàmping GironellaCàmping GironellaCàmping GironellaCàmping GironellaCàmping GironellaCàmping GironellaCàmping GironellaCàmping GironellaCàmping GironellaCàmping Gironella

I no et perdis el video al final de l’article!!!

Tipus de càmping (petit-gran)

Mitjà. Té meitat zona de parcel·les meitat de bungalows, tot hi que aquest últims la gran majoria són Mobile-home de propietat. El càmping només disposa de 11 bungalows de fusta per a caps de setmanes i vacances, i en acabat té 6 Mobile-home que lloga per temporada.

Tipus d’ambient

Molt familiar, amb gent del país durant tot l’any. Molts hi passen temporades de 6-12 mesos, d’altres temporades més llargues al tenir Mobile-home de propietat instal·lada.

NOTA: Trobareu molts nens amb qui poden fer amics els vostres fills. Al ser un càmping no molt gran, aviat et quedes amb les cares de tots i és fàcil fer-hi amiguets.

Localització

Es troba situat abans de Gironella, a tocar de la carretera C-16. Torbareu molt ben indicat per arribar fins al càmping.

La seva situació és ideal per descobrir tota la comarca del Berguedà. En el mateix càmping ens donaran un mapa i un llistat amb tot d’activitats per fer a la zona, així com mercats o fires puntuals del cap de setmana que ens allotgem.

Nosaltres vam aprofitar a visitar Fuives, el centre mundial del ruc català. El càmping té un ruc apadrinat, la burra Gira. Si comenteu que veniu de part del càmping Gironella tindreu accés gratuït.

Distribució

Tal i com arribem al càmping, el primer que veiem és el gran parc infantil a la nostra esquerre.
Un cop ens trobem a l’entrada del càmping tenim a mà esquerre l’edifici principal on hi ha la recepció, tenda i bar-restaurant. A la segona planta de l’edifici hi ha una sala de fitness.

Just darrera aquest edifici tenim un edifici més petit a un nivell per sota del principal, on trobem una sala de jocs amb billar, futbolí.. En un altra habitació trobem la sala on fan les activitats infantils en cas de mal temps, i que durant l’hivern també serveix com a cinema per als nens tots els dissabtes per la tarda.

A tocar de recepció i encara al costat esquerre trobem la piscina exterior així com una plaça on de cara el bon temps fan totes les activitats del càmping.

A la part dreta de l’entrada principal, hi han els bungalows amb altell i també el anomenats xalets.

Un cop passats aquest bungalows trobem un camí que baixa cap a la zona de mòduls de propietat, on al final del carrer trobem la resta de bungalows que disposa el càmping, en aquest cas els de planta baixa.

Si seguim recte des de l’entrada principal trobarem tota la zona de parcel·les que s’enfila amb una pendent suau fins la part més alta del càmping.

Carrers

Tot els carrer són de terra.

Bicicleta

En general és pot anar en bicicleta al ser força planer, però per accedir a la sala on fan les activitats infantils o el parc infantil gran de l’entrada, tenim alguns trams d’escales.

I per arribar fins la zona de pistes, haurem de baixar un carrer de terres amb força pendent.

Kit bebè (bressol, trona, banyeres)

Disposa de bressol sense cap càrrec.

En l’edifici de sanitaris que hi ha a la zona de parcel·les disposa d’una habitació al bany de senyores amb un banyera i un canviador. Aquesta està tancada amb clau que haurem de demanar a recepció.

Piscina

La zona de la piscina es troba a tocar de l’edifici principal. Aquesta està rodejada de gespa amb una zona tota enrajolada on tindrem les gandules per poder prendre el sol. En total hi ha 3 pisicines:

-Una piscina rectangular i gran amb més profunditat.

-Dues piscines rodones per als petits.

Ludoteca

Al costat mateix del bar-restaurant, un nivell per sota, trobem l’edifici on fan les activitats i on també hi ha la sala de jocs.

Durant tot l’any hi ha activitats els dissabtes a la tarda, on primer es fa un petita manualitat i seguidament fan sessió de cinema per al petits, amb crispetes incloses.

De cara el bon temps les activitats es traslladen a la plaça que hi ha just davant del bar-restaurant i són tant al matí com a la tarda.

A part disposen d’un castell inflable que un cop a la setmana el munten fen les delícies dels petits.

Espectacles

Durant l’any fan activitats puntuals com per Carnaval, Feria de Abril, Bingos….

En temporada d’estiu fan espectacles participatius per la gent del càmping, tipus “Tu si que vales”… i els dissabtes tenen música per ballar a la fresca.

Parcs Infantils

Just a l’entrada del càmping, accedint a peu per darrera l’edifici de recepció trobem el parc infantil més gran de tot el càmping, amb zones de joc per a diferents edats.

A tocar dels bungalows altell i davant la plaça del bar-restaurant, trobem un segon parc infantil més petit però més pròxim per a tota la zona de parcel·les

Per últim, a l’altra zona de bungalows de fusta per estades de cap de setmana i vacances trobem un parc una mica més petit però amb el necessari per a jugar. Aquest queda pròxim per a la zona de Mobile-home de propietat.

A part hi ha la zona poliesportiva amb un parell de pistes de pàdel, una de bàsquet i un camp de futbol.

Condicions bungalows

Nosaltres ens vam allotjar al bungalow de planta baixa, crec que els millors situats si voleu estar aprop de les activitats infantils i els dos parcs més grans, són els bungalows de l’entrada.

Tot i així, si voleu una estada més tranquil•la aquest són una bona opció. A part, just davant teníem un petit parc infantil.

A la seva web teniu detall i fotografies de tots els allotjaments que disposen:

  • Neteja: Correcte
  • Espaiós: Dues habitacions correcte, amb un gran menjador.
  • Llits: Còmodes, tot hi que el llit de matrimoni era força alt.
  • Proximitat amb altres bungalows: Tot hi està a tocar hi havia força intimitat.
  • Terrassa: Una taula, quatre cadires.
  • Accés: Tenim dos trams d’escales. El primer per accedir al nivell que es troben els bungalows, un parell d’escales superior al nivell del carrer. I desprès un parell d’escales més del propi bungalow per poder accedir-hi dins.
  • Aparcament cotxe: Aquest queda apartat a tocar del parc infantil dels bungalows on ens vam allotjar.

NOTA: A l’estar al final del càmping no hi ha gens de moviment de cotxes, així que podrem jugar a pilota just davant sense cap problema.

Comentar que vam estar molt calentons al tenir estufes tan al menjador com a l’habitació de matrimoni, però l’habitació doble no en tenia i a la nit es va notar fred. A part disposen també d’aire acondicionat.

Condicions parcel·les

Són de terra i les vaig trobar força grans, no hi ha separació de vegetació entre elles. Tenen força ombra i en general força planeres.

Disposa d’una zona per acampada lliure separada de la zona de parcel·les.

Condicions dels sanitaris

Té un únic edifici de sanitaris on s’hi estava molt calentó.

Al bany de dones hi ha una habitació amb banyera i canviador, que per accedir haureu de demanar la clau a recepció.

Seguidament us deixem amb un video del càmping des de l’aire per fer-vos una millor idea: