Skip to content

Càmping Vilanova Park

Web: www.vilanovapark.com

Comarca: Garraf
Zona: Costa Daurada
Estada: Març 2013

Una imatge val més que mil paraules

Càmping Vilanova ParkCàmping Vilanova ParkCàmping Vilanova ParkCàmping Vilanova ParkCàmping Vilanova Park

Tipus de càmping (petit-gran)

Enorme, molta zona d’acampada i molta zona destinada a bungalows. Hi ha 15 tipus de bungalows per triar, n’hi ha de més nous, de més vells, més grans, més petits…

Tipus d’ambient

Familiar. Tant hi ha gent del país, però també una bona part són del nord d’Europa.

Localització

A les afores de Vilanova i la Geltrú, per sortir a passejar has d’agafar el cotxe.

A prop, i en cotxe, us podeu arribar al pantà de Foix, des de la població de Castellet teniu unes vistes increïbles del pantà, i de pas voltareu pel poble que té molt encant, amb el castell, l’ermita, carrers empedrats…

Distribució

El càmping es troba en una zona de muntanya, per tant tot el càmping té fortes pujades i baixades per moure’t per dins. La zona de recepció, piscines, restaurant, ludoteca queda a la part central, la zona d’acampada queda a la part alta, i la part de bungalows està a la part baixa, per tant estiguis on estiguis del càmping hauràs de guanyar grans desnivells per anar d’una zona a una altre.

Amb nens petits (el meu cas 3 anys) o amb bebès que van amb cotxet, pot se realment cansat, perquè empènyer el cotxet amb tantes pujades i baixades (algunes bastant fortes), o amb nens de poca edat que ja caminen, es cansen aviat de l’esforç.

Carrers

Tota la zona de bungalows està asfaltada, la zona d’acampada, que no la vam veure tota, els carrers també estaven asfaltats. Desconec del cert, si hi ha carrers en terra a la zona de caravanes ja que, com he comentat, és un càmping enorme que no vam veure tot.

Bicicleta

Hi ha l’opció de llogar-ne allà, desconec si per nens també. En el nostre cas, que portàvem la bici de la nena, bastant impensable que ella es mogués tranquil·lament amb la bicicleta. No sortia del nostre carrer, que era a un mateix nivell, al acabar-se el carrer o teníem pujada o baixada en funció d’on volguessis anar.

Kit bebè (bressol, trona, banyeres)

Disposa d’un servei de lloguer de bressol i trona amb un dipòsit de 60€ que es retorna al final de l’estada.

Disposen de canviadors i banyeres a cada bloc de sanitari del càmping, en total n’hi ha 3.

Platja

S’ha d’agafar el cotxe, ja que el càmping està a les afores de Vilanova i la Geltrú, i per tant la platja no queda a prop. També hi ha un autobús diari que et porta fins a Vilanova.

Piscina

-Una piscina exterior per adults i una altre per infants exterior a la zona del Restaurant la Masia (a lapàgina web podeu veure fotografies).

-Una piscina exterior per adults i una altre per infants en una altre zona del càmping on hi ha unes boniques vistes de Vilanova i la Geltrú amb la platja al fons. I també unes vistes a tota la zona de bungalows que queden a la part de baix de la piscina.

Les piscines dels infants són grans i molt poc fondes, uns 30-40 cm.

-Una piscina coberta, on no hi ha edat mínima per entrar (poden nadons) però té un cost afegit, tant adults com infants, 2 tiquets 5€, 10 tiquets 20€. L’estada màxima dins de la zona de la piscina és de 3 hores. Si arribes a la piscina i està ple l’aforament permès t’has d’esperar que surti gent per poder entrar.

Això per Setmana Santa, quan vam estar nosaltres, va ocasionar llargues cues i queixes per part de molts campistes que havien comprat tiquets i no hi havia manera d’entrar.

Ludoteca

Té una petita ludoteca on cada dia fan activitat matí i tarda, però els nens han d’estar acompanyats per un adult.

A part també hi ha jocs per jugar els més petits, o els que no vulguin fer l’activitat proposada per aquell dia.

La nostra estada per Setmana Santa, on gran part de bungalows es veien tancats, i per tant entenc que el càmping estava a mig gas, la ludoteca quedava petita. Unes 5-6 taules per dibuixar i pintar que entre seure petits i grans, de seguida queda ple i sense lloc on posar-te si arribes tard.

Al ser un càmping obert tot l’any, fa que la zona de ludoteca estigui en un espai tancat, no és a l’exterior.

Espectacles

Es fan a l’exterior a la zona del Restaurant de la Masia.
Al matins fan una hora de gimnàstica, a les tardes espectacle de pallassos, màgia.. per nens. I a la nit ball, discoteca pels grans.

Parcs Infantils

Hi ha una gran zona destinada a jocs on hi ha pistes de futbols, zona de jocs per grans, i zona de jocs per petits. A la part de recepció, hi ha un altre petit parc pels petits.

Condicions bungalows

Nosaltres vam estar amb els de la sèrie 800. A la pàgina web hi ha fotografies de tots ells per fer-te una idea.

  • Neteja: Perfecte
  • Espaiós: En el nostre cas, era molt gran la zona de menjador i cuina, i habitacions justes
  • Llits: Correctes
  • Proximitat amb altres bungalows: Estan enganxats pràcticament un al costat de la l’altre. Des de la nostre terrassa venia la olor a gas de la caldera del veí nostre, ja que totes les sortides de gas són en horitzontal a tocar del bungalow veí.
  • Terrassa: Enorme, amb una taula i bancs de fusta per seure
  • Accés: Per accedir al bungalow havies de pujar escaletes del mateix bungalow.
  • Aparcament cotxe: Aquest queda a la mateixa parcel·la, just davant del bungalow, per tant a l’hora de jugar amb nens has de sortir al carrer.