Skip to content

Càmping La Noguera

Web: www.campinglanoguera.com

Comarca: La Noguera
Zona: Lleida
Estada: Juliol 2014 – Gener 2017

Una imatge val més que mil paraules

Càmping La NogueraCàmping La NogueraCàmping La NogueraCàmping La NogueraCàmping La NogueraCàmping La NogueraCàmping La Noguera

I no et perdis el video al final de l’article!!!

Tipus de càmping (petit-gran)

Petit, molt familiar. Quasi tot és zona d’acampada, només hi ha 3 bungalows petits i 6 de grans. Més 4 tendes de campanya que anomenen Cabanyes que són de lona i fusta. També teniu els bungalows Suite que no els falta detall i amb vistes a l’embassament.

Tipus d’ambient

Molt familiar, gent del país. També escaladors que venen per una nit o dues.

Localització

El càmping està situat al municipi de Camarasa, es troba just al costat mateix de l’embassament de Sant Llorenç de Montgai. Només sortir del càmping, queda davant d’aquest; creuar la carretera amb poc trànsit i podem fer llargues caminades vorejant el pantà.

Nosaltres aprofitant l’estada vam anar a visitar el Parc Astronòmic del Montsec, a 40 minuts en cotxe des del càmping. Vam anar a la sessió de la visita diürna familiar, pensada més per infants de 6-7 anys crec, ja que la nostra tenia 4 anys i la pel·lícula 3D a la cúpula se li va fer llarg perquè no ho acaba d’entendre.

Distribució

El càmping es distribueix en dues zones. La part esquerre només entrar tenim el restaurant, parc infantil, tenda petitona, piscina en un nivell, per sobra d’aquest i guanyant el desnivell amb rampes de poc pendent accedim a la zona d’acampada. Primer trobem un parell de terrasses destinades ha acampar amb caravana, i finalment, la última terrassa, tocant a un talús (on el camp de dalt ja no pertany al càmping) la zona d’acampada amb tendes i les cabanyes que tenen muntades de fusta.

La part dreta, tal com entres tens l’edifici de recepció on hi ha una sala de boles per jugar la canalla (gratuïta), un petit gimnàs i piscina climatitzada de lliure accés i no restringida per horaris ni edats si vas amb nens o bebès. Passat l’edifici comencen una sèrie de terrasses on ha cada carrer hi ha un seguit de parcel·les destinades a caravanes. La part més altra, trobem els bungalows més grans, i que tenen fantàstiques vistes a l’embassament.

Carrers

Tots els carrers estan formigonats d’un paviment de color verd.

Moure’s en cotxet no suposa un gran esforç, ja que tot hi que s’han de salvar els diferents desnivells de cada terrassa on trobem els diferents carrers del càmping, aquest no tenen una pendent molt gran.

Bicicleta

És un càmping on es pot anar perfectament amb bicicleta, tot hi que si estem a la part més alta dels bungalows més grans, haurem de salvar varies baixades amb un certa pendent, fins arribar a la zona de recepció, restaurant, piscina. I en acabat la tornada serà més costosa amb les pujades.

Hi ha l’opció de llogar bicicletes, ja que es poden fer rutes en BTT al voltant de l’embassament.

Kit bebè (bressol, trona, banyeres)

Disposa de lloguer de trona i bressol per 5€ tota l’estància (tarifa 2015).

Hi ha banyera i canviador per nadons a les dutxes de les dones.

També en els sanitaris comuns trobareu banys a la seva alçada.

Piscina

-Té una piscina gran exterior que dubto estigui plena en ple agost. Aquest juliol el càmping estava ple un 80% i a la piscina si estava perfectament, no hi havia molta de gent.

Està rodejada de gespa i força ombra. Hi ha un petit bar on prendre un refresc.
La piscina està dividida en dues zones, una petita on comença amb un profunditat de 20cm i arriba fins a 50cm. L’altre part de la piscina, separada d’aquesta per unes boies, on és més fonda.

Aquest piscina té accés lliure per tota la gent del càmping, i a part pagant, permet l’accés a la gent del poble o del voltant que vulguin accedir-hi.

NOTA: Aquest estiu hi haurà una nova piscina de “xapoteig” per els petits que segur serà la delícia de tots els nens del càmping. Estarà just al costat de la piscina actual.

-Una piscina coberta, on no hi ha edat mínima per entrar (poden nadons) amb cap cost afegit. No hi ha estada mínima, està oberta de 10h del matí fins a les 20h del vespre, tancant al migdia de 14h a 16h.

Ludoteca

Al costat mateix del restaurant i la petita tenda de menjar, hi ha un local que anomenen Sala, on fan activitats per la canalla. A part a la piscina també pinten cares, fan activitats d’aigua.

Espectacles

El cap de setmana que vam estar nosaltres, els dos dies a la nit van fer coses. Un dia van fer cinema a la fresca, i l’altre discoteca a la piscina i jocs de nit.

Durant la setmana també van fent coses, fan activitats cada dia per petits i grans.

Parcs Infantils

A la zona del restaurant, davant mateix de la terrassa d’aquest, hi ha un parc infantil bastant gran amb diferents tobogans, gronxadors, casetes u tractor que pot pujar-se…
Al costat mateix hi trobem la pista de futbol.

A l’edifici de recepció hi ha una sala de boles per jugar la canalla totalment gratuït, ideal per aquelles tardes d’hivern curtes i fredes.

Condicions de les cabanyes

Durant la nostra primera visita no ens vam instal·lar a cap bungalow, sinó que vam provar les Cabanyes de fusta. Hi ha 3 cabanyes grans, amb un llit de matrimoni, un llit petit, una taula, dos cadires i un tamboret plegable (tot del Decathlon). A part hi ha una única Cabanya, més baixeta i petita amb un sol llit de matrimoni.

L’ estada va ser va ser correcte, a dins la cabanya hi havien algunes aranyes i també formigues que ens venien a veure a l’hora dels menjars. El que vam trobar més a faltar va ser la poca ventilació d’aquestes, ja que la porta d’accés no pots obrir massa la lona, i per tant no entra gens d’aire, a part que a dins no hi ha cap mena de finestra per on hi entri llum i es pugui ventilar, més que la porta.

  • Neteja: Correcte.
  • Espaiós: Força espaiós, és una tenda força gran.
  • Llits: Correctes, tot hi que el llit petit no tenia llençols i al demanar-ne ens van donar uns que eren de bressol i per tant no hi anaven bé.
  • Proximitat amb altres cabanyes: Estan força separades, però podrien estar-ho més. Nosaltres no vam tenir problemes perquè estàvem sols a les Cabanyes.
  • Terrassa: Hi ha una terrasseta de fusta on treure la taula i les cadires. Nosaltres vam fer tots els àpats allà perquè portàvem un fogonet de gas.
  • Accés: Per accedir a la Cabanya hi ha un esglaó, el just per pujar a la terrassa.
  • Aparcament cotxe: Just davant les Cabanyes, al costat del camí pots deixar el cotxe sense problema.

Condicions de les parcel·les

El càmping és petit i familiar, amb un moment els veus tot.

Respecte la zona d’acampada de tendes de campanya, és una zona d’ombra i parcel·les amb gespa, on allà si es veu més moviment de gent amb família, joves que venen a escalar. Vaig trobar però, que les parcel·les eren molt petites i enganxades una al costat de l’altre i sense cap separació de vegetació.

NOTA: Per aquesta nova temporada trobareu aquestes parcel·les amb més espai i sense estar enganxades unes amb les altres. És una de les noves millores aquest 2017

Condicions dels sanitaris

Nets i correctes, l’aigua sortia calenta molt ràpid i no hi feia gens de fred, perquè estan ben tancats.

La zona de dutxes queda tancada i separada respecte la zona de lavabos i WC on hi ha més moviment de gent. Per tant a les dutxes es manté més l’escalfor.

La zona de rentaplats és exterior amb coberta. L’aigua surt molt ràpid calenta.

Supermercat

Petita botiga on trobarem el necessari.

Seguidament us deixem amb un vídeo de la festa Holy colors i aigua de l’estiu passat al càmping: