Skip to content

Càmping Verneda

Web: www.campingverneda.com

Comarca: Vall d’Aran
Zona: Pirineu Lleida
Estada: Setembre 2015
Obert zona d’acampada de setmana santa fins el pont del Pilar (12 d’octubre); zona de bungalows obert tot l’any excepte del 07/01 al 01/04 només caps de setmana. Mes de novembre tancat.

Una imatge val més que mil paraules

Càmping VernedaCàmping VernedaCàmping VernedaCàmping VernedaCàmping VernedaCàmping VernedaCàmping VernedaCàmping VernedaCàmping VernedaCàmping VernedaCàmping Verneda

Tipus de càmping (petit-gran)

Petit, molt familiar. Pràcticament més zona de parcel·les, però també diferents tipus de bungalows, així com apartaments situats sobres els sanitaris comunitaris.

Tipus d’ambient

Familiar, amb gent del país. És un lloc ideal per conèixer la zona, fer diferents tipus d’excursions.

Localització

Està situat a 10 minuts en cotxe de Vielha, a tocar de la carretera que porta fins a França. Al llarg de tot el càmping transcórrer el riu Garona, per tant el so de l’aigua us acompanyarà durant tota la vostra estada.

És ideal per fer rutes per la zona, per visitar les espectaculars cascades Saut Deth Pish o Uelhs Deth Joeu on es pot arribar en cotxe perfectament, i des d’allà podem fer diferents rutes si tenim els petits acostumats a caminar. També podem arribar-nos a la Bassa de les Olles on hi ha un àrea de pícnic.

A 15 minuts en cotxe teniu Aran Park, un parc de fauna amb animals en semi-llibertat. Ideal per fer amb nens, inclús si van en cotxet ja que no hi ha cap tram amb escales.

Per últim, si agafem dies de fred, podem arribar-nos al Palau de Gel de Vielha, o fer un volt per la població, així com visitar el Museu de Neu.

Distribució

És un càmping petit i molt planer. Quan arribem per la carretera, a l’accedir al càmping, trobarem a mà esquerre la zona de recepció, parc infantil pels més petits, bar-restaurant i la piscina. Seguidament haurem de creuar el riu, i ja serem al càmping.

Aquest és tot planer. Primer trobem a mà dreta una zona d’aparcament dels cotxes de la gent allotjada als bungalows, així com un parc infantil per nens més grandets. Seguidament als dos costats del carrer principal hi ha situats els diferents bungalows així com una petita zona d’acampada.

Passat aquesta zona, trobem els sanitaris comuns i el nous allotjaments Cabana i Bordeta. Per últim, al fons del càmping, tota la zona de parcel·les.

Al llarg de tot el càmping hi ha el riu, separat per una tanca metàl·lica.

Carrers

Només està asfaltat el carrer principal que porta fins el fons del càmping.

Bicicleta

Al ser planer es perfecte per moure’s en bicicleta. A part, com és molt petitó els tens localitzats en tot moment, excepte quan van a la zona de recepció on hi ha l’altre parc, piscina…

Kit bebè (bressol, trona, banyeres)

Disposen de bressol amb un cost de 5€/nit.

Als sanitaris comuns, tant en el d’homes com el de dones, hi ha un espai destinat als nadons i nens petits. Aquesta habitació trobarem un banyera, un lavabo i un dutxa amb menys alçada.

Piscina

Té dues piscines, una tocar de l’altre. La gran amb diferents profunditats i amb un tobogan per tirar-se. I una petita i quadrada, amb una alçada de 50 cm aproximadament.

Al allotjar-nos al setembre nosaltres, ja la vam trobar tancada, però molt de gust no venia ficar-s’hi. Ja que feia fresca.

Està rodejada de gespa i està al costat mateix del bar-restaurant, també tancat per aquestes dates.

Ludoteca

Tenen animació els mesos de Juliol i Agost, on fan activitats matí i tarda que s’adapta en funció de l’edat dels nens.

Els diumenges d’estiu fan un espectacle de pallassos.

A part, hi ha l’opció de fer una passejada pel càmping, amb uns ponis que tenen allà, cal reservar i pagar l’import a recepció. Només els mesos d’estiu.

Espectacles

Durant l’estiu, el dijous fan ball a la zona del restaurant.

Parcs Infantils

Hi ha un parc just a tocar de recepció, on està més destinat a infants, ja que té gronxadors especials per ells, tobogans amb poca alçada….

A dins el càmping, a tocar de la zona de bungalows, i al costat mateix del riu, un altre parc, més pensat per nens més grans, amb zones per escalar, barres per tirar-se…

Per últim, al costat dels sanitaris comuns, hi ha un petit parc amb un parell de gronxadors, i la mitja roda on penjar-se i escalar. És el típic parc que tots de petits havíem jugat.

A prop de recepció, a l’altre banda del riu, i un pèl amagat, hi ha un camp de futbol.

A part, a l’edifici de recepció, just a la planta superior del bar hi ha una sala de jocs de taula, billar, futbolí, ping-pong… I també una petita sala amb una pantalla gegant que serveix com a cinema.

Condicions dels bungalows

Nosaltres vam estar en bungalow de dues plantes, on a la part de d’alt hi havia un llit de matrimoni i dos llits individuals. A la planta baixa, menjador-cuina, lavabo i una habitació de matrimoni.

  • Neteja: Perfecte
  • Espaiós: Molt ampli, a la part superior, tocaves la teulada des del llit, a la petita li va encantar dormir així.
  • Llits: Molt còmodes.
  • Proximitat amb altres bungalows: El nostra donava just davant el riu, però als bungalows hi ha força intimitat, per la col·locació que tenen.
  • Terrassa: Una gran terrassa, amb una taula i dos bancs.
  • Accés: Per entrar al bungalow tens tres o quatre escales.
  • Aparcament cotxe: Aquest queda aparcat a l’aparcament destinat a bungalow.

Condicions de les parcel·les

Aquestes són totes de gespa, no hi ha separació de vegetació entre elles, però tenen molta ombra al haver molts arbres.
Tenen presa de llum que comparteixen varies parcel·les.

NOTA: Preneu roba d’abric, hi ha un canvi de temperatura bastant gran entre el dia i la nit. Allà ja fa força fresca.

Condicions dels sanitaris

Molts nets, nous i correctes.

Com ja hem comentat, tant en el bany d’homes i de dones hi ha un espai destinat pels petits de la casa amb banyera, lavabo i dutxa amb menys alçada.

Zona rentaplats en una habitació tancada darrera els banys comuns.

Supermercat

A recepció hi ha una tenda petita on trobarem el necessari que ens haguem oblidat.

NOTA: Trobareu un tracte molt acollidor, familiar, únic dels càmpings petits.

Podeu veure més detall a l’article publicat a mammaproof.org on col·laboro.