Skip to content

Càmping Voraparc

Avui una recomanació d’un càmping per la Núria que molt amablement ens ha passat la descripció del següent càmping. Moltes gràcies!!
Esperem que us animeu a descriure’ns el càmping que més us ha agradat, ideal per anar amb nens

Web: www.voraparc.com

Comarca: Pallars Sobirà
Zona: Pirineu Lleida
Estada: Estiu 2012

Escrit per: Núria

Una imatge val més que mil paraules

Càmping VoraparcCàmping Voraparc

Tipus de camping (petit-gran)

Càmping petit, familiar i molt tranquil. És un càmping bàsicament d’acampada i ara per ara té dues tendes de luxe similar al que podrien ser uns bungalows.

Tipus d’ambient

Molt familiar, amb gent del país.

Localització

El càmping està situat a la carretera que porta al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Es pot anar caminant del càmping fins al poble d’Espot en una passejadeta de 10 minuts.
Hi ha la possibilitat de fer infinitat de rutes i excursions per la muntanya, algunes d’elles guiades i que t’hi pots inscriure directament des de la recepció del càmping.

Distribució

Tot i estar en una zona de muntanya és un càmping força pla, tot i que va fent una lleugera baixada. Està distribuït en dues terrasses, una al costat del riu i l’altre més amunt. En el punt més distanciat s’hi accedeix per unes escales, i mica mica es van ajuntant les dues terrasses.

A l’entrada, abans d’arribar a recepció hi ha una petita zona d’acampada. On hi ha la recepció hi trobem també el restaurant, la botigueta i una zona de joc infantil.

Deixant tot això enrere ens trobem amb una primera zona d’acampada on hi ha uns lavabos i les tendes de luxe, i al voltant de la piscina hi ha una altra zona d’acampada amb uns altres lavabos, la bugaderia i una sala de jocs tapada.

És un càmping accessible per anar amb cotxet.

Carrers

Els carrers estan asfaltats a tot el càmping i hi ha molt poca circulació de cotxes.

Bicicleta

Els nens poden anar en bicicleta sense problemes. Al ser un càmping petit i amb molts pocs carrers sempre veus més o menys on són.

Kit bebè (bressol, trona, banyeres)

Disposa d’un kit bebè que inclou bressol i trona gratuïts.

Hi ha una banyera per nadons a la zona de sanitaris.

Piscina

El càmping té una única piscina envoltada de gespa, en quan s’hi accedeix té molt poca profunditat i mica en mica va creixent. L’únic inconvenient és que l’aigua està glaçada i s’hi ha de tenir ganes!!

Ludoteca

No hi ha ludoteca.

Espectacles

No es fan espectacles..

Parcs Infantils

El càmping disposa de zona de futbol, sala de jocs amb billar i futbolin i zona infantil.

Condicions bungalows

No puc opinar de les tendes però tenien molt bona pinta.

Les parcel·les són molt amples i permeten tenir la tenda i el cotxe al mateix lloc. Depèn de la parcel·la té més o menys gespa.

El càmping a més disposa de packs de tendes per si no se’n disposa i inclou tot el necessari per passar-hi uns dies.

 

NOTA: Fotografies de la pàgina web oficial del càmping.