Skip to content

Buscar càmping amb nens

Consells

Quan busquem càmping mirem la seva localització, què podem visitar per la zona, tipus de bungalows o parcel·les (segons si anem de tenda o caravana), preus, activitats pels nens… Però poques vegades o cap mirem la proximitat d’un Hospital o CAP amb urgències 24h.

Siguem realistes, amb nens petits qualsevol moment poden agafar una febre alta, un mal d’orella, mal de panxa… Tot càmping ens facilitarà informació necessària per anar al punt d’urgències més pròxim.

Però que passa si a les 3 de la matinada el nen es desperta plorant amb febre i desprès de donar-li el medicament concret que portem a la farmaciola, no li passa? Són petits, no saben explicar-se bé, pares primerencs ens posem nerviosos…

Això mateix els va passar a uns amics; era la primera vegada que anaven de càmping, van escollir un força apartat, tranquil, per gaudir de la natura al 100%, i just de matinada amb el nen amb febre, els 3 tancats al cotxe comproven que el lloc d’urgències més pròxim està a una hora de camí per una carretera plena de corbes.

Consells

No vull dir amb això, que no escollim càmpings de muntanya, allunyats… Sinó que la primera vegada, que volem provar el món del càmping, que dubtem, que no sabem si ens agradarà, mirem aquest punt tant important. Sinó en quedarà un mal record d’una experiència única i diferent.