Skip to content

Càmpings amb parcs infantils

En res estem a Setmana Santa, tots buscant idees d’on anar amb nens. Mirar instal·lacions, serveis, localització… Volem uns dies de relax on petits i grans ens divertim i desconnectem.

Avui un petit recull de càmpings que tenen uns parcs infantils on els petits s’ho passaran molt bé:

CÀMPING LA SIESTA

Situat al mig de Salou. A 5 minuts caminant tenim la platja on gaudir del primers dies de primavera. Al càmping trobareu activitats pels petits cada dia de tota la temporada que està obert el càmping, tant matí com tarda. Parc infantil molt gran, llit elàstic gratuït.

Parc Infantil

 

CÀMPING CAMBRILS PARC

No molt lluny, a Cambrils, un càmping on només trobarem bunglows i apartaments. Ambientat cada zona en una temàtica diferent, com la polinèsia, mediterrània… Parc infantil gran, amb diferents llits elàstics, mini golf… I activitats per els més petits.

Parc Infantil

 

CÀMPING STEL RODA DE BARÀ

Seguim a la província de Tarragona, però a la localitat de Roda de Barà. Càmping a primera línia de platja, planer, amb un parc infantil enorme per diferents edats on els petits no hi voldran sortir.

Parc Infantil

 

CÀMPING INTERNACIONAL CALONGE

A la Costa Brava, a tocar de la platja, un càmping amb diferents parcs infantils, activitats per els petits, situat en un pineda. Ideal per gaudir de la Setmana Santa que ja arriba.

Parc Infantil

 

NOTA: Fotografies de la pàgina web oficial de cada un dels càmpings.