Skip to content

Càmpings amb piscina climatitzada

Venen dies de festa, vacances a la vista. Tots amb ganes de càmping, fer excursions, relaxar-nos, veure els nens jugar i fer amiguets… Un bon pla, ara que encara fa fresqueta, són els càmpings amb piscina climatitzada. A la platja o a la muntanya, aquí teniu un petit recull:

CÀMPING PEDRAFORCA

Càmping petit, acollidor, amb activitats per els nens tots els caps de setmana de l’any, festius i mesos d’estiu. Ideal per fer excursions per la zona. Gaudir de la seva situació privilegiada als peus del Pedraforca. I acabar amb un bany a la seva piscina climatitzada amb jacuzzi.

Piscina Climatitzada

CÀMPIG BERGA RESORT

Càmping on es cuida el mínim detall. Activitats per els nens tots els caps de setmana, amb una zona de parc de boles. A tocar de Berga, situació ideal per conèixer la comarca. Podrem gaudir d’unes bones instal•lacions, entre elles gimnàs, piscina climatitzada i zona de circuit d’aigües.

Piscina Climatitzada

CÀMPING LES MEDES

Petit i acollidor, amb activitats per els nens els dies festius i mesos d’estiu. Podreu anar amb bicicleta pels voltants del càmping, camps planers i tranquils on gaudir de la natura. Ideal per arribar-nos a l’Estartit a conèixer les Illes Medes. Disposa d’una gran piscina climatitzada.

Piscina Climatitzada

CÀMPING VILANOVA PARK

Càmping gran, amb activitats per els nens tots els caps de setmana de l’any, festius i mesos d’estiu. A tocar de Vilanova i la Geltrú, ideal per anar a passejar per la platja i gaudir del bon temps. Disposa d’una gran piscina climatitzada.

Piscina Climatitzada

NOTA: Fotografies de la pàgina web oficial de cada un dels càmpings.