Skip to content

Què posem a la maleta dels nens?

Consells

La primera vegada, de qualsevol cosa, sempre és difícil. En el cas d’anar de càmping, no és una excepció, dubtes, no saps si prens molt o poc. Roba, menjar, higiene personal, farmaciola… I ja quan vas amb petits suma-hi el cotxet, el bressol de viatge, una trona per asseure’l a la taula. I amb el seu menjar, què fem? Prendre potitos o la babycook per fer-ho allà directament?

La meva humil recomanació, siguem pràctics: tots els càmpings, o gairebé tots, tenen per llogar o gratuïtament, mínim el bressol. Una cosa menys al maleter del cotxe. No és el mateix prendre els llençols pel seu llitet o prendre el bressol de viatge. Respecte la trona, aquestes no ocupen gaire, i n’hi ha moltes que són tipus bolso per posar-hi coses, així que prendre-la de casa no serà un destorb.

El cotxet serà necessari sí o sí, depenent del nen, de l’edat que tingui, si està acostumat a fer-hi la migdiada, si encara no camina. Si el prenem, el podem aprofitar per passejar pel càmping sense que es cansi i quan vulgui córrer, sap que hi pot seure quan vulgui.

Consells

Per últim, tema menjar pels petits de la casa. Si mengen com nosaltres cap problema, però si encara van amb triturat, tenim dues opcions:

  1. Prendre la babycook és una opció pràctica perquè cou i tritura al moment, per tant el menjar serà acabat de fer.
  2. Portar potets de papilla congelada, feta per nosaltres, que posarem al congelador del bungalow, i així tindrem el seu menjar llest. Quan sigui l’hora de l’àpat, en qualsevol cassó que hi hagi a la cuina, li podrem escalfar.

ULL: La segona opció és molt pràctica, i et despreocupes de fer els seus àpats cada dia, però hi ha molts càmpings que entreguen el bungalow amb la nevera apagada o al mínim. Quan arribes l’encens tu, això suposa, que al ser neveres petites i de poca potència acostumen a tardar en refredar, cosa que ens pot perjudicar que se’ns faci malbé bona part del què portem congelat. Millor confirmar-ho amb el càmping, per no haver de llençar menjar.

Pel demès, joguines i cosetes per distreure’ls les hores que estigueu tancats al bungalow, que seran ben poques!