Skip to content

Terra tenda de campanya

Consells

No tots els terrenys on plantem la tenda de campanya són tous, sense pedres ni res que punxi. Cada càmping té les parcel·les d’una manera, ja sigui amb gespa, graves, terres…

Si fem acampada lliure, haurem d’intentar aplanar bé el terreny, però sempre acaben quedant pedres, alguna herba que no treus, i al final quan montes la tenda ho notes a l’anar descalç.

Aquesta incorpora un terra de plàstic, però no es suficient per evitar clavar-nos alguna pedra quan anem sense sabates dins d’ella. Per exemple, per entrar a l’habitació i no omplir-la de terra del carrer, acabes entrant descalç i és quan comences a fer saltirons perquè alguna cosa trepitges amb el peu i fa mal.

Però la comoditat no està renyida amb la butxaca, tots amb canalla petita hem tingut a casa una habitació, un espai concret amb el terra ple de peces de foam que són un puzle de colors tou, perquè els nadons juguin sense fer-se cops.

Consells

Aquestes peces ens aniran genials si anem amb nadons d’acampada que gategen, que comencen a caminar però encara estan molt per terra… I també anirà bé pels grans si anem sense sabates per la tenda, per intentar que entri el mínim de terra possible.

Passarem una estona entretinguda muntant el puzle, però desprès tenim assegurada una comoditat total sense riscos de clavar-nos res.

Consells

Un cop col·locat haurem d’intentar tenir cura de deixar les sabates fora la tenda abans d’entrar-hi, per tal de mantenir el terra net. Així tindrem un espai acollidor, on podran jugar nadons, nens i els gran gaudirem d’un terra tou i agradable.

NOTA: Fotografies de la web A little campy