Skip to content

Le Sérignan Plage

Web: www.leserignanplage.com

Zona: Narbonne – França
Estada: Juny 2014

Una imatge val més que mil paraules

Càmping Le Sérignan PlageCàmping Le Sérignan PlageCàmping Le Sérignan PlageCàmping Le Sérignan PlageCàmping Le Sérignan PlageCàmping Le Sérignan Plage

Tipus de càmping (petit-gran)

És un càmping molt gran, enorme. Té molts tipus de bungalows, de moltes categories, i grandàries. A part de tota la zona d’acampada.

A dins el càmping hi ha tota una zona d’aiguamolls on no és pot acampar, però si passejar. Aquesta separa la zona de bungalows amb les parcel·les.

Tipus d’ambient

Familiar. En general força francesos, però també vam trobar gent d’aquí, ja que només està a una hora de la frontera

Localització

Es troba a primera línia de mar, part de zona de bungalows i d’acampada donen directament a la platja. A prop tenim la població de Narbonne on podrem fer-hi una escapada.
A una hora de camí també tenim la Reserva africana Sigean.

Distribució

És un càmping tant gran, dels més grans que hem estat, que és difícil descriure com es distribueix. A l’entrada hi ha tota la zona de bungalows, i la zona d’aiguamolls és la que separa més o menys la zona d’acampada amb la de bungalows. Hi ha menys zones de parcel·les que zones destinades a bungalows.

Carrers

Els carrers principals són asfaltats, però a l’entrar al grup de bungalows, segons el que estiguem allotjats, els carrers passen a ser de terra, sorra de la platja… En el nostre cas, que ens trobàvem a segona línia de mar, la zona dels nostres bungalows era tota de sorra. Això dificultava bastant arribar fins a ells amb la bicicleta, o si vas amb cotxet. Però només era el tram final. En general són tots d’asfalt o terra.

Bicicleta

Nosaltres vam llogar unes bicicletes pels adults que anàvem, ja que moure’s en un càmping tan gran, era més fàcil que no pas anar a caminant. El càmping es completament planer.

Kit bebè (bressol, trona, banyeres)

Suposo que amb la categoria del càmping deuen disposar de bressol i trona de lloguer.

Platja

Accés directe a la platja, sense polseres ni res. Càmping completament obert a la platja.

Piscina

Piscina exterior pensada per els petits de la casa, plena de tobogans, xorros d’aigua, castells… on l’aigua arriba pels turmells.

Piscina exterior gran, tota tancada i ballada, on només si pot accedir per unes portes que costa obrir als petits. Aquesta piscina té diferents fondàries, i també diposa d’un parell de tobogans més forts.

 • Piscina interior i climatitzada a la zona del restaurant totalment gratuïta, on pots accedir amb nadons sense horari restringit.
 • Piscina amb circuit d’aigua tipus balneari, on no és pot anar amb els nens.
  Una vegada més, comentar que la piscina dels petits, estava freda, i com sempre, un cop pujar i baixar algunes vegades dels tobogans, la petita ja va demanar tornar a la gran perquè estava més calenta.

Ludoteca

Hi havia una ludoteca al costat de la pisicina, però no hi vam anar. L’horari francès és un pel diferent al nostre, i no vam arribar-hi mai a temps.

Dir per exemple, que la piscina obria de 9h del matí a les 18h. Pel que fa a la zona de la ludoteca, a la tarda només estava oberta de 15h a 17h. Tenint en conte, que nosaltres dinem més tard que els francesos, i que desprès la petita feia la migdiada, al llevar-se la ludoteca ja quasi tancava.

Espectacles

Cada dia a la nit, a la zona del restaurant van fer espectacles, però tot era en francès i anglès.

Comentar que al càmping, tot hi la seva proximitat a la frontera, ningú parlava català ni castellà, des de cambrers, gent de recepció, supermercat…

Parc infantils

Hi ha un parc infantil a la zona de la piscina, petitó, amb un tobogan, i per pujar escalant.

Però a la zona d’aiguamolls, allà hi ha un parc enorme, fet tot de fusta que simula com una arbres, un castell corbat. El parc és molt gran, i farà la delícia dels petits, però al estar a la zona dels aiguamolls no hi havia gens d’ombra. Nosaltres quasi no hi vam estar perquè hi feia molta calor.

Condicions del bungalows

Nosaltres vam estar a la Cabane Pecheur Premium. Dir que era un bungalow espectacular, on es cuidava el mínim detall. La decoració era increïble, els gots, plats, tasses tot de colorins i es veia bona vaixella. Els estris de la cuina impecables. Tot molt net i molt nou. A part es clar de l’amplitud, ja que és un dels bungalows més grans que disposa.

 • Neteja: Perfecte
 • Espaiós: Depèn del model de bungalow, en el nostre cas era molt gran.
 • Llits: Correctes
 • Proximitat amb altres bungalows: Totes les diferents games de bungalows estan força separats, hi ha molta intimitat, perquè no estan un al costat de l’altre en renglera, sinó deixant molt d’espai entre ells. Són com grups de bungalows rodejats de gespa o sorra (segons la gama) i s’accedeix a cada un d’ells per caminets de terra. Per tant no hi haurà trànsit de cotxes i els nens podran jugar tranquil·lament.
 • Terrassa: Tots tenen la seva terrassa amb taula i cadires.
 • Accés: Per accedir al bungalow tots tenen un parell o tres escales per guanyar el canvi de nivell del terra amb l’interior del bungalow.
 • Aparcament: Cada bungalow té un plaça assignada dins el càmping i pròxima als bungalows.

Condicions de les parcel·les

La zona de parcel·les la vaig trobar bastant desèrtica, sense gaires arbres i per tant, molt poca ombra.

Condicions dels sanitaris

Molt nets i força nous. L’aigua sortia calenta immediatament.