Skip to content

Càmping Internacional de Calonge

Web: www.intercalonge.com

Comarca: Baix Empordà
Zona: Costa Brava
Estada: Gener 2016
Obert tot l’any

Una imatge val més que mil paraules

Càmping Internacional de CalongeCàmping Internacional de CalongeCàmping Internacional de CalongeCàmping Internacional de CalongeCàmping Internacional de CalongeCàmping Internacional de CalongeCàmping Internacional de CalongeCàmping Internacional de CalongeCàmping Internacional de CalongeCàmping Internacional de CalongeCàmping Internacional de CalongeCàmping Internacional de CalongeCàmping Internacional de CalongeCàmping Internacional de CalongeCàmping Internacional de Calonge

Tipus de càmping (petit-gran)

Molt gran, meitat zona de parcel·les, meitat bungalows.

Tipus d’ambient

Quan vam ser-hi nosaltres estava força buit, durant l’any hi ha gent d’aquí i també de Gran Bretanya. El mes de juliol predominen bàsicament holandesos, i a l’agost queda repartit entre gent d’aquí i francesos.

Localització

Es troba entre Platja d’Aro i Sant Antoni de Calonge. Té la seva entrada a tocar de la carretera C-253.

La seva situació és ideal per conèixer tots els poblets tan característics de la Costa Brava.

A menys de 5 minuts en cotxe, tenim el parc aquàtic Aquadiver de Platja d’Aro, i si volem una activitat més tranquil·la podem fer el camí de Ronda que surt de la platja a tocar del càmping. Hi ha alguns trams d’escales, així que amb cotxet no serà molt pràctic. Si volem un camí més planer vorejant la costa, haurem d’anar a buscar el que comença a Palamós.

Des de recepció us aconsellaren rutes i propostes a visitar pels pobles del voltant, així com aventures amb veler a l’estil pirata que segur els petits els hi agradarà.

Distribució

Tal hi com entrem pel carrer principal, trobem a mà esquerre zona de parcel·les, restaurant, piscines, parc infantil. A la dreta zona de recepció, i just darrera zona de bungalows. Els carrers pugen amb força pendent per anar salvant el desnivell de la muntanya.

Bàsicament podríem dir que la zona de parcel·les queda a la part esquerre, i la de bungalows a la part dreta.

NOTA: Situat en una gran pineda, càmping totalment integrat en ell, i la platja a tocar: doble combinació de mar i muntanya.

Té dos parcs infantils, uns situats a la part més baixa del càmping, juntament amb les pistes de tennis, futbol… I l’altre a la part més alta on trobem diferents zones segons l’edat.

A la part central hi ha el bar-restaurant, piscines i miniclub.

Carrers

Hi ha carrers de terra, i els més principals són asfaltats.

Bicicleta

Per petits pots ser dificultós per la forta pendent dels carrers.

Depèn on estiguem allotjats podran moure’s fàcilment per la zona planera del carrer de bungalows, o de parcel·les. Però hi ha zones plenes d’escales que arribar fins allà amb la bicicleta, siguem grans o petits es farà més dificultós.

Kit bebè (bressol, trona, banyeres)

Disposa de bressol i trona sense cap càrrec, així com 1 cotxet també. Al restaurant disposen de trona pels petits i tenen menú infantil per ells.

En l’edifici de sanitaris que hi ha a la part més baixa del càmping, hi ha una habitació amb banyera i canviador pels nadons. Aquest està tancat amb clau que haurem de demanar a recepció. Funciona a ple rendiment a l’estiu.

Platja

Podem anar-hi caminant des del càmping. Hi ha una passarel·la de vianants per creuar la carretera, un cop a l’altre banda haurem de seguir un petit camí entre cases, i finalment un tram d’escales que ens baixen fins a la platja, menys de 5 minuts caminant.

A l’estiu hi ha un trenet per moure’ns pel càmping que ens baixarà fins a l’inici de la passarel·la.

Piscina

Hi ha dues zones de piscines, situades a tocar del bar restaurant. Per una banda tenim:

-Una piscina rectangular pensada més per nedar.

-Una piscina per als petits a tocar d’aquesta.

El terra és enrajolat i trobarem tot de gandules per prendre el sol.

L’altre piscina, a tocar d’aquestes, té un tram d’escales per accedir-hi ideal per a que juguin els nens petits. Un cop dins cada vegada és més fonda.

Aquesta també té una zona enrajolada, i l’altre amb tarima de fusta. També trobarem gandules per prendre el sol.

Ludoteca

Al costat mateix del bar-restaurant, un nivell per sota, trobem l’edifici de mini club.

Aquest està obert de maig a setembre durant tots els caps de setmana, mentre que el juliol i l’agost tindrem activitats tots els dies.

A part, els mesos d’estiu fan minidisco per als petits. Així com activitats a diferents zones del càmping.

Espectacles

En temporada d’estiu així com ponts fan espectacles a la zona del bar on hi ha un petit escenari.

Parcs Infantils

Hi ha dos sectors de parcs infantils en cada un dels extrems del càmping.

– A la part més baixa del càmping trobem la zona de pistes per diferents esports, així com dos parcs: un per a nens més petits, l’altre per a més grans, separats en dos nivells.

– A la part més alta del càmping l’altre sector, molt més nou. Aquí també difrenciant zones per petits com el tren de fusta, casetes… i per més grans com el vaixell amb tobogans…

NOTA: Des de diferents punts del càmping gaudireu de unes boniques vistes a la platja.

Condicions bungalows

Hi ha molts tipus de bungalows, mòbil-home, tendes… Nosaltres vam estar allotjats a la Mobil-home Mediterranée 6 persones. Estava situat en una zona planera amb un grup de Mobile-home de les mateixes característiques.

Depèn de l’allotjament us trobareu més en zona d’escales i entre pins i muntanya, o més planer, per sortir a jugar a pilota just davant del bungalow.

  • Neteja: Correcte
  • Espaiós: Dues habitacions justes, amb un gran menjador.
  • Llits: Còmodes
  • Proximitat amb altres bungalows: Estaven força separats.
  • Terrassa: Una taula, quatre cadires.
  • Accés: Per accedir al bungalow has de pujar un parell d’escales.
  • Aparcament cotxe: Aquest queda apartat, just davant d’aquest.

A la seva web podeu veure més detall de cada un dels diferents allotjaments.

Condicions parcel·les

Són de terra i força grans, no hi ha separació de vegetació entre elles. Tenen força ombra al trobar-se en una gran pineda, totes disposen d’electricitat. Les parcel•les Plus i les Confort disposen d’aigua i desaigua. Són molt planeres i es distribueixen en diferents terrasses on s’accedeix a elles per tram d’escales segons on estiguem situats.

També hi ha zona d’acampada lliure sense electricitat.

Condicions dels sanitaris

Té 5 edificis de sanitaris repartits per al càmping.

Quan vam ser-hi nosaltres només tenien obert l’edifici just darrera recepció, el qual és un pel antiquat, però molt net i correcte. A dins s’hi estava molt calentó. Hi havia un canviador.

L’edifici de sanitaris on hi ha la banyera per nadons estava tancat. Només està obert un cop comença la temporada del bon temps. L’habitació amb banyera, no és un habitacle tancat, ja que té el sostre elevat per on hi entra la llum i l’aire.

Restauració

Aquest està obert de març a desembre. Disposen de menú infantil i trones, així com l’opció de menjar per emportar quan està obert el bar, de Setmana Santa a setembre.

NOTA: El càmping disposa del segell de Destí de Turisme Familiar de l’agència catalana de turisme on distingeixen municipis i establiments que ofereixen uns equipaments i serveis adaptats a les necessitats de les famílies amb nens.