Skip to content

Càmping Les Medes

Web: www.campinglesmedes.com

Comarca: Baix Empordà
Zona: Costa Brava
Estada: Juny 2015
Obert tot l’any

Una imatge val més que mil paraules

Càmping Les MedesCàmping Les MedesCàmping Les MedesCàmping Les MedesCàmping Les MedesCàmping Les MedesCàmping Les MedesCàmping Les MedesCàmping Les MedesCàmping Les MedesCàmping Les MedesCàmping Les MedesCàmping Les Medes

Tipus de càmping (petit-gran)

Petit i molt familiar. Tot és zona de parcel·les, menys els bungalows que són d’obra i es troben situats davant la piscina i sobre el supermercat.

Tipus d’ambient

Molt tranquil, amb gent del país i força holandesos. És un càmping que té obert tot l’any, però és en els mesos d’estiu quan hi ha més gent d’aquí, mentre que a l’hivern el 85% dels clients són de fora.

Localització

Es troba situat a les afores de l’Estartit, podem passejar pels camins del seu voltant, però per anar a la població més pròxima haurem d’agafar el cotxe.

Des del càmping podem fer rutes en bicicleta al ser molt planer tot el seu entorn. També podem arribar-nos a Torroella de Montgrí on hi ha el museu de la Mediterrània i sinó fins a l’Estartit a fer una excursió en vaixell que segur agradarà a petits i grans al poder veure el fons marí mitjançant les embarcacions tipus les de Nautilus.

Des de recepció us aconsellaren rutes i propostes a visitar pels pobles del voltant.

NOTA: Durant els mesos d’estiu teniu el carrilet de l’Estartit que té parada al càmping i al petits de ben segur els hi agradarà molt.

Distribució

El càmping es distribueix en dues zones ben delimitades.
Quan entres pel carrer principal, al cantó dret queda tota la zona de parcel·les i a la banda esquerre tenim totes les seves instal·lacions. Primer trobem la recepció, bar-restaurant, botiga-supermercat, i desprès ja tenim zona de piscines, parc infantil. Els bungalows són apartaments que es troben situats sobre la botiga d’aliments. A part a la zona de la piscina, just davant el parc, tenim una altre edifici on a la planta baixa hi ha apartament per dues persones, i a la part superior amb la seva terrassa i totalment reformats, apartaments per 4-5 persones.

Al fons del càmping, a mà dreta, trobem la zona esportiva pels més grans.

Carrers

Tots els carrers són de terra, menys el principal que està empedrat.

Bicicleta

És un càmping totalment pensat per anar en bici, és completament planer, no hi ha cap tram amb pujades. Per tant, la canalla es pot moure en bicicleta sense problema.

Hi ha l’opció de llogar bicicletes.

Kit bebè (bressol, trona, banyeres)

Disposa de bressol sense cap càrrec. Al restaurant disposen de trona pels petits així com pitets.

Hi ha una habitació en cada un dels dos edificis de sanitaris amb banyera i canviador pels nadons. Aquest està tancat amb clau que haurem de demanar a recepció.

Platja

Haurem d’agafar el cotxe, ja que el càmping està a les afores de l’Estartit i per tant la platja no queda a prop.

Piscina

-Té una piscina gran exterior que dubto estigui plena en ple agost. Aquest juny el càmping estava força ple i a la piscina s´hi estava perfectament.

Està rodejada de gespa i força ombra. La piscina està dividida en dues zones, una de menys fondària on s’hi accedeix per unes escales d’obra i on hi ha un parell de sortides amb aigua a pressió, tipus de fer massatges. L’altre part de la piscina, ja és més profunada.

-Una petita amb un parell de pams d’aigua on hi ha diferents elements per jugar els petits. Aquesta està coberta per una lona perquè no hi toqui tant el sol. Per primera vegada en un càmping, trobem que la temperatura de l’aigua de la piscina petita i la gran és la mateixa.

-Una piscina coberta gran, on no hi ha edat mínima per entrar (poden nadons) amb cap cost afegit. No hi ha estada mínima, està oberta de 8h del matí fins a les 19h del vespre. No cal fer reserva, té vestidors així com canviador per nadons.
Està oberta al públic del 15 de setembre al 15 de juny.

Ludoteca

Al costat mateix del parc infantil, just a sota dels apartaments de 4-5 persones tenim el local on fan activitats per la canalla. A part, a la piscina fan molts jocs i balls per ells.

Espectacles

En temporada d’estiu fan espectacles a la zona del bar on hi ha un petit escenari, tots els dimarts i diumenges.

Parcs Infantils

A la zona de la recepció, just a l’entrada, hi ha un taulell d’escacs amb fitxes gegants, on amb la petita vam estar jugant força estona. Entreté a petits i grans.

Passat la piscina tenim un parc infantil molt gran on hi ha elements per diferents edats.

L’últim carrer del càmping, a la dreta, trobem una zona on hi ha pista de futbol i bàsquet, volèi platja, i una pista de tennis.

Per últim dins el bar-restaurant hi ha un apartat on trobem un billar així com un espai tot ple de llibres.

Condicions bungalows

Nosaltres vam estar allotjats al bungalow Parc 4 persones, com ja he comentat són petits apartaments d’obra que és troben davant el parc infantil i al costat mateix de la piscina.

La petita anava sola amunt i avall, tot hi que si aneu amb nens de poca edat o que encara van amb cotxet, serà més feina pujar tota l’escala de cargol fins a el bungalow. Un cop a d’alt la Terrassa queda tancada sense perill que baixin soles les escales.

Estava totalment renovat, cuidant el mínim detall, inclús amb dues cadires petitones pensant amb els reis de la casa.

  • Neteja: Perfecte
  • Espaiós: Era molt gran. Tenia menjador cuina junt, una habitació gran amb dos llits i bany amb dutxa.
  • Llits: Còmodes
  • Proximitat amb altres bungalows: Al ser apartaments, estan un al costat de l’altre, des de la terrassa veus la resta.
  • Terrassa: Enorme, amb una taula, dues cadires i un banc així com dues gandules.
  • Accés: Per accedir al bungalow has de pujar un tram d’escales.
  • Aparcament cotxe: Aquest queda apartat, just en un aparcament on només hi ha el cotxes que estan allotjats als bungalows.

A la seva web podeu veure més detall de cada una dels bungalows.

Condicions parcel·les

Són de terra i força grans, no hi ha separació de vegetació entre elles. Tenen força ombra, i a més disposen d’electricitat, aigua i desaigua. Totes són molt planeres.

Condicions dels sanitaris

Hi ha dos edificis de lavabos comunitaris. Aquests són nous lluminosos, amples i molt nets. Cada lavabo és individual a l’igual que les dutxes.

Tenen un lavabo i wàter petit, així com dutxes més baixes pels nens.

Destacar que en cada un dels edificis, tenen una habitació (per accedir haureu de demanar la clau a recepció) on hi ha banyera per nadons i canviador.

La zona de rentaplats es troba en aquests mateix edificis. Un és tancat, el de l’altre edifici és exterior.

Restauració

Els nens hi són molt benvinguts, tenen un racó on jugar mentre esperem el menjar. Disposen de trones i pitets com ja he comentat.

Menjar casolà i molt bo, amb un tracte cordial i proper.

NOTA: El càmping disposa del segell de Destí de Turisme Familiar de l’agència catalana de turisme on distingeixen municipis i establiments que ofereixen uns equipaments i serveis adaptats a les necessitats de les famílies amb nens.

Supermercat

Petita botiga on trobarem el necessari així com pa i pastes del dia.