Skip to content

Càmping Valldaro

Avui una recomanació del nostre seguidor Bruno que molt amablement ens ha passat la descripció del següent càmping. Moltes gràcies!!

Esperem que us animeu a descriure’ns els càmpings que més us han agradat, i així famílies com les nostres, amb nens petits, ens serà més fàcil trobar el millor càmping per passar les nostres vacances!

Web: http://www.valldaro.com/

Comarca: Baix Empordà
Zona: Costa Brava
Estada: Agost 2017
Obert des de Setmana Santa fins a finals de setembre.

Una imatge val més que mil paraules

Càmping ValldaroCàmping ValldaroCàmping ValldaroCàmping ValldaroCàmping ValldaroCàmping ValldaroCàmping ValldaroCàmping ValldaroCàmping ValldaroCàmping ValldaroCàmping ValldaroCàmping ValldaroCàmping ValldaroCàmping Valldaro

Tipus de càmping (petit-gran)

Molt gran. Hi ha més zona d’acampada que de bungalows. No arriba a ser meitat i meitat, encara que molta part de la zona d’acampada són tendes ja muntades que pots llogar.

Tipus d’ambient

Hi ha molta gent del país de llarga estada i també molta gent de fora. Respecte a la gent de fora, predominen els francesos, belgues i neerlandesos. És curiós que la gent del país de llarga estada sol estar prop del bar 1 i la gent de fora a la zona d’acampada prop del bar 2.

Localització

Càmping situat a l’entrada de Platja d’Aro si véns per la carretera de Santa Cristina d’Aro (GI-662). En 5-10 minuts caminant ets al centre del poble i la platja queda a 1,5 km.

Distribució

És un càmping planer i amb molt d’ambient en temporada alta. Té 2 entrades, la més gran situada a la carretera que ve de Santa Cristina d’Aro (GI-662) i l’altra a l’altra punta del càmping ja a Platja d’Aro (GI-666).

Tal com entres al càmping per l’entrada més gran, tenim recepció a la dreta i a l’esquerra un edifici on trobarem un caixer automàtic i un local amb un metge que en temporada alta visita cada dia (consultar horaris).

Just abans d’entrar, a mà dreta tenim un pàrquing gratuït i a mà esquerra ens trobem amb una zona esportiva amb pistes de tennis, minigolf i un bar-restaurant.

Passada la entrada ens trobem amb una zona molt àmplia de parcel·les i cap a la dreta ens trobem amb l’edifici on trobarem diferents locals: supermercat, botiga de lloguer i reparació de bicicletes, espai zen (per a massatges), perruqueria, bugaderia (rentadores, assecadores i taules de planxar). Darrere dels locals hi ha una petita zona de parcel·les i cap a l’esquerra, baixant, ens trobem amb la zona de sanitaris 1, bar-restaurant 1, piscines, zona de màquines recreatives, billar, …, zona d’espectacles i una petita zona de bungalows (RIDAURA i THALASSA) i els estudis que es troben a sobre dels sanitaris. A la petita zona de parcel·les trobarem pistes de petanca.

* Just davant del supermercat ens trobem amb la ludoteca, però està tancada.

La zona de sanitaris 1 compte amb una zona adaptada per a minusvàlids i una zona per a nadons, tant per a homes com per a dones. També compten amb una pica més baixa perquè la puguin utilitzar els nens sense problemes. Al costat de l’entrada per a homes, trobarem la zona de piques per rentar els plats i la roba (són zones diferenciades).

Sortint del bar-restaurant 1 direcció a l’entrada 2 (la més petita) a la dreta tenim més zones de parcel·les i a l’esquerra el bloc 2 de sanitaris (darrere i després del bloc 2 de sanitaris hi ha més zones de parcel·les i la zona de piques per als plats i la roba es troba al costat de l’entrada per a les dones). Passades les parcel·les de la dreta hi ha una zona esportiva on podem trobar: camp de futbol de gespa natural, pista de futbol sala de ciment, pista de bàsquet, parc infantil per a nens petits i no tan petits, màquines d’exercicis a l’aire lliure, taules de ping-pong, camp de vòlei platja. Just al costat del camp de futbol de gespa natural trobem el punt d’informació, on l’equip d’animació ens ajudarà en tot el que pugui.

Al davant del punt d’informació trobem una altra petita zona de bungalows: SA CONCA. Al davant dels bungalows trobem més zona de parcel·les, algunes d’elles amb tendes muntades per llogar (HAPPY TENT). Darrere dels bungalows trobem el bloc 3 de sanitaris i una zona gran de parcel·les ocupades totes amb tendes per a llogar (Vacansoleil). Al davant de les tendes Vacansoleil trobem més parcel·les amb un altre tipus de tendes de lloguer: FUN & SUPER FUN. A la part de sota de la zona de les tendes FUN & SUPER FUN trobem un pipi can.

El bloc 3 de sanitaris té duplicats tant els lavabos per a homes com per a dones, a més d’estar adaptats per a minusvàlids i tenir banyeres per nadons. Compta amb zona per rentar plats i roba i també el que anomenen “Camper Clean”, és una màquina per al rentat automàtic dels vàters químics de les caravanes.

Després de passar els bungalows SA CONCA que hi ha davant del punt d’informació en direcció a l’entrada 2, trobarem un pont per salvar una riera, passat el pont trobem una zona molt gran de bungalows. A la dreta del pont tenim la zona de bungalows EMPORDA i darrere una altra zona de bungalows: MARE NOSTRUM. A l’esquerra del pont trobem els bungalows RIUET. Cadascuna de les zones de bungalows és de vianants.

Just en acabar la baixada del pont, davant, ens trobem amb el bar-restaurant 2 “L’Orangerie”, piscines, zona d’espectacles, el miniclub i una petita zona esportiva on trobarem: parc infantil per a nens i una pista de gespa artificial multiusos (per a futbol sala i bàsquet). Davant del miniclub ens trobem amb una zona d’aparcament gratuït, dins el càmping, i un pipi can.

Passada la zona de jocs, a la dreta, trobem una altra zona de sanitaris completa i també un petit supermercat. La zona de sanitaris té duplicats tant els lavabos per a homes com per a dones, estan adaptats per a minusvàlids i compten amb banyeres per nadons. També té piques per rentar la roba i els plats, així com rentadora i assecadora.

Tota aquesta zona, passada la zona de jocs, ens trobem amb tot zona de parcel·les a excepció d’una petita part de bungalows al final del tot (TOHAPI). A la zona de parcel·les ens trobem amb una part d’acampada lliure i amb una altra, molt extensa, de parcel·les altra vegada amb tendes per llogar (FAMILY HOLIDAYS, CIRKEL VAKANTIES, RENT-A-TENT, COLOR CAMP).

Carrers

A excepció dels 2 o 3 carrers principals, que estan asfaltats, la resta són tots de terra.

Bicicleta

És un càmping molt pla, que es pot anar perfectament amb bicicleta i amb el cotxet del nen. És altament recomanable anar amb bicicleta a causa del gran que és el càmping.

Platja

Per anar a la platja podem optar per anar a peu o en cotxe, ja que la tenim a uns 1,5 kms.

Piscina

Té 2 zones de piscines.

Piscines del bar-restaurant 1:

-1 piscina per a nens de 0,60 m de profunditat en tota la piscina. Té un bolet gegant per on cau l’aigua al voltant

-1 piscina molt gran amb una profunditat que va des d’1 metre en la seva part menys profunda fins als 2,10 m a la part més profunda.

-1 jacuzzi amb diferents zones (dolls, bombolles, …) amb profunditats entre els 0,20 i 1,30 m.

Piscines del bar-restaurant 2 “L’Orangerie”, aquesta zona de piscines la van inaugurar l’any passat:

-1 piscina per als més petits. S’entra com si fos la vora de la platja i es va fent més profunda fins a arribar als 70 cm aproximadament. Aquesta piscina compta amb un petit tobogan, una barqueta on els petits podran pujar, un parell de petites cascades a la part més profunda i un parell de figures decoratives (un dofí i una sirena) on els nens no trigaran a pujar i podrem fer-los fotos xules.

-1 piscina gran on s’entra amb una profunditat de 20 cm per arribar al metre i mig a la meitat i en la part final té una profunditat d’1 metre i és on es realitzen les activitats de water-polo i water-basket.

Mini-Club

El mini-club (o Darona club) està situat al costat del bar-restaurant 2 “L’Orangerie”. Està pensat per a nens de 4 a 12 anys. En temporada alta obren tots els dies de 10:00 a 13:00 i de 16:00 a 18:00. Hi ha un dia, en general el dijous, que passa pel mini-club a visitar als menuts la Darona (la mascota del càmping), on podrem fer fotos als nostres nens amb la mascota. Estarà una estona al mini-club i després anirà donant una volta pel càmping realitzant diferents activitats, durant aquesta estona el mini-club està tancat.

Espectacles

Fan disco mòbil, mags, rumbes, flamenc, música en viu, circ. Els espectacles es van alternant entre la zona d’espectacles del bar-restaurant 1 i la zona del bar-restaurant 2 “L’Orangerie”.

Animació

Durant el dia fan diverses activitats per a totes les edats: water minidisco, water games, minigolf, face painting, futbol, mini disco, aquagym, water polo, zumba, aquadance, bàsquet, tennis de taula, fitness, water basket, vòlei platja,…

Parcs Infantils

Al costat del punt d’informació trobem el primer parc infantil, és bastant gran amb zones diferenciades per a petits i grans. Al mateix costat trobem la pista de bàsquet, futbol sala, taules de ping-pong, camp de vòlei platja, camp de futbol de gespa natural.

A prop del bar-restaurant 2 “L’Orangerie” trobem l’altre parc, aquest és una mica més petit. Al costat hi trobem una camp de gespa artificial multiusos per a futbol sala i bàsquet.

Condicions bungalows

Nosaltres vam estar allotjats a bungalow RIDAURA, de 4 places. Vam estar molt a gust, són amplis i acollidors, tot i que els armaris de les habitacions eren molt petits i no cabria la roba per a 4 persones.

Neteja: Perfecte

Espaiós: la cuina menjador era àmplia i podrien estar fins a 5-6 persones sense sentir-se atabalats. Les habitacions normals, encara que molt escasses d’espai per guardar roba. El vàter (que estava en una habitació a part) era petit. La cambra de bany amb dutxa i pica de les mans eren molt amplia, et podies ficar a la dutxa amb el nen sense problemes.

Llits: bastant còmodes

Proximitat a altres bungalows: la zona de bungalows RIDAURA i THALASSA estan en línia recta, amb el que veus als bungalows del costat. Entre els bungalows RIDAURA hi ha una separació d’uns metres, però sense vegetació ni murs de per mig, de manera que en sortir a la terrassa podies veure tot el que feien els del bungalow del costat.

Terrassa: Tots tenen la seva terrassa amb taula i cadires just davant de la porta d’entrada al bungalow.

Accés: Per accedir al bungalow tots tenen un esglaó.

Aparcament cotxe: en els bungalows RIDAURA, cada bungalow té una plaça assignada dins del càmping, just davant dels bungalows. Entre la plaça de pàrquing i el bungalow està la carretera per la que els cotxes accedeixen a aquestes places de pàrquing, però com és un carrer sense sortida no hi ha trànsit de cotxes, només els que accedeixen o surten de la plaça d’aparcament, amb la qual cosa els nens poden jugar sense perill.

* Disposen de bastantes classes de bungalows i mòbil-homes, al seu web hi ha més detall.

Condicions de les parcel·les

Són totes de terra. En general no estan separades entre elles físicament per vegetació ni murs, encara que es poden posar unes lones. Totes les lones que havien eren iguals, així que suposo que les ha de facilitar càmping. Hi ha parcel·les amb molta ombra que són les que principalment tenen pins i les que no tenen pins tenen altres arbres que no donen tanta ombra.

* Trobarem nombroses fonts al llarg de tot el càmping i parcel·les

Condicions dels sanitaris

Hi ha 4 edificis de lavabos comunitaris. Són amplis i es veuen molt nets, cada vegada que passava per algun d’ells, veia algun treballador/a netejant.

Activitats pels voltants

A l’estar situat a Platja d’Aro, tenim multitud d’activitats per fer fora del càmping. A part de tot el que ens ofereix una població tan turística com Platja d’Aro, a recepció tindrem multitud de propaganda sobre activitats de tota mena. També podem escapar-nos a veure el castell de Castell d’Aro.

Per un dels laterals del càmping discorre un carril bici pel qual podrem anar en bici, passejant tranquil·lament, corrent,…. El carril bici és de terra i bastant planer, va des de Platja d’Aro fins a diversos quilòmetres endins, podent anar tranquil·lament sense el perill dels cotxes fins a Castell d’Aro, Santa Cristina d’Aro, …

Per accedir al carril bici des del càmping tenim 2 opcions:

Per l’entrada 2: Només sortir, a mà dreta tenim una zona terra on trobarem molts cotxes aparcats. Continuant cap al final de la zona de terra trobarem de seguida el carril bici, just abans d’una riera. Si el prenem cap a l’esquerra arribarem a Platja d’Aro i si el prenem cap a la dreta anirem en direcció a Santa Cristina d’Aro.

Per l’entrada 1: només sortir agafem una carretera estreta cap a l’esquerra (alerta! encara que la carretera sigui petita i estreta passen cotxes, així que aneu amb compte). Poc abans d’arribar a la rotonda d’enllaç amb la C-31 trobarem un camí de terra que girarà a l’esquerra per portar-nos cap al carril bici, just abans d’una riera. Si el prenem cap a l’esquerra arribarem a Platja d’Aro i si el prenem cap a la dreta anirem en direcció a Santa Cristina d’Aro.

Als que els agradi l’aventura, hi ha 2 parcs de tirolines i ponts penjants amb multitud de jocs molt a prop del càmping, un està enmig d’un bosc entre arbres i un altre al costat de la carretera en una estructura artificial impressionant no apte per als que pateixen vertigen.

I si la distància no és un problema, a 1 hora amb cotxe podrem trobar infinitat d’activitats com les Vies Verdes de Girona, el castell medieval Comte de Valltordera, fer un viatge en vaixell per la reserva natural de les Illes Medes, un descens en canoa-caiac a Colomers o visitar Barcelona.