Skip to content

Nou Càmping

Web: www.noucamping.com
Municipi: La Guingueta d’Àneu
Comarca:  Pallars Sobirà
Província: Lleida
Zona: Muntanya

Distribució

És un càmping que es distribueix en diferents terrasses. A la part baixa, a l’entrada del càmping, hi ha el parc infantil a la nostra dreta i zona de parcel·les a tocar de recepció.

A mida que pugem a la següent terrassa, tenim a la nostra esquerre l’edifici de sanitaris i mini-club, i a la dreta més parcel·les. A la següent terrassa trobem la piscina a la dreta, bar-restaurant a l’esquerra.

Seguidament trobem la zona de bungalows, per sobre de la piscina on molt d’ells tenen vistes a aquesta. I per últim a la part més alta més zona de parcel·les amb un altre edifici de sanitaris.

És planer?

És un càmping amb diferents terrasses, per canviar d’una a l’altre hi ha pendent, però es pot anar bé amb bicicleta per els petits i cotxet, en cada una de les terrasses.

Piscina

Disposa d’una piscina gran i una petita, les dues climatitzades per gaudir durant tot l’estiu d’una temperatura de l’aigua ideal tot hi ser a alta muntanya.

Parcs Infantils

Hi ha un gran parc just a tocar de recepció a l’entrada del càmping. La zona de bungalows disposa d’un petit parc infantil.

Tipus de càmping:
Mitjà

Kit bebé:

Ludoteca:

Espectacles:
No

Granja:
No

Riu:
Davant hi ha el pantà de Torrassa