Skip to content

Sobre nosaltres

Hola!!!

Sóc l’Anna, i estic encantada que visitis la nostra web. Permet que ens presentem!

Som un família de 3 que s’ha endinsat en el món dels càmpings arrel de l’arribada de la petita de la casa. Des del 2009 planifiquem les nostres vacances pensant exclusivament en ella. A casa li encanta jugar a que va al càmping, senyal que és un lloc on gaudeix de la llibertat que allà li deixem, impensable en altres llocs.

Des d’aquí volem donar una valoració subjectiva dels càmpings que hem visitat, perquè tots aquells que voleu fer-hi una escapada, i busqueu la millor opció segons les preferències que tingueu, acabeu trobant el que més s’ajusti als vostres ideals de dies de càmping amb els petits.

Tots els gustos no són iguals, i el què per a un és un lloc fantàstic, per a un altre deixa molt que desitjar, per això intentarem respondre dubtes que ens acostumen a sorgir quan busquem un càmping ideal perquè els nostres fills gaudeixin de la naturalesa, allunyats de l’estrès del dia a dia.

Nosaltres hem experimentat amb bungalows, mobil-homes i fa poc en tenda de campanya, així que depen de com ens haguem allotjat, opinarem de parcel.les o bungalows.

Esperem que us agradi el contingut ja que, buscant per Internet, costa moltes vegades fer-se una idea de com és un lloc, quin ambient es respira, si és planer, si hi han activitats per petits i grans….

Intentarem respondre un petit qüestionari, igual per tots els càmpings, valorant instal·lacions, neteja, situació…. qualsevol tema que trobeu a faltar serà ben rebut com a nou punt a comentar de cada un d’ells.

Col·laboracions

Tenim el plaer d’haver pogut fer algunes col·laboracions amb altres pàgines web; bé especialitzades en el món del càmping o amb tot el què envolta als petits de la casa.

Us deixem els enllaços perquè pogueu fer-hi una ullada.

Oct. 2015 – Mammaproof.org:
Escapada a la Vall d’Aran: càmping Verneda i Aran Park

Des. 2015 – Mammaproof.org:
Càmpings amb piscina climatitzada per estar a gust a l’hivern

Febrer 2017 – Càmping Cal Paradís
Plànol distribució general del càmping i distribució interior dels bungalows

Fins aviat!! Ah, i recordeu que us podeu possar amb contacte amb nosaltres a través del nostre email (campingambnens@gmail.com) o bé a través de la nostra pàgina de contacte.