Skip to content

Càmping Alberg Tivissa

Web: www.albergcampingtivissa.cat

Comarca: Ribera d’Ebre
Zona: Terres de l’Ebre
Estada: Juliol 2015
Obert tot l’any (excepte Desembre-Gener)

Una imatge val més que mil paraules

Càmping Alberg TivissaCàmping Alberg TivissaCàmping Alberg TivissaCàmping Alberg TivissaCàmping Alberg TivissaCàmping Alberg TivissaCàmping Alberg TivissaCàmping Alberg TivissaCàmping Alberg TivissaCàmping Alberg TivissaCàmping Alberg Tivissa

Tipus de càmping (petit-gran)

Petit, molt familiar. Quasi tot zona de parcel·les, una quarta part de bungalows i té un alberg on allotjar-se.

Tipus d’ambient

Familiar, amb gent del país. A l’estiu també trobem alguns francesos.
Durant l’any fan cap moltes famílies excursionistes que venen a fer rutes per la zona per la seva bona situació.
A l’estiu, a l’alberg, hi trobarem diferents campus allotjats cada setmana.

Localització

El càmping està situat just dins la població de Tivissa, on comparteix piscina i bar municipal amb el càmping, ja que aquest també és municipal.

Des d’aquí podem visitar Tivissa, el seu nucli històric amb carrers estrets i drets, on trobarem l’església de Sant Jaume. També podem arribar-nos al poblat ibèric del Castellet de Banyoles, des d’on hi ha molt bones vistes del riu i les muntanyes dels Ports.

A part podem fer excursions pel voltant, a recepció en guiaran i aconsellaran segons les nostres necessitats.

La seva situació és ideal per visitar el pobles del voltant, en 20 minuts en cotxe pots arribar-te a la platja de l’Hospitalet de l’Infant, o amb el mateix temps de trajecte anar fins a Miravet on hi ha el pas de la barca, l’últim vaixell fluvial de tot l’Ebre que creua el riu només amb la corrent de l’aigua.

Pels petits teniu el mini zoo Centre Horus a Pratdip i pels més grandets fer caiac per l’Ebre com proposa Beniemocion o esports d’aventura amb Rogles Aventura.

Distribució

És un càmping molt petitó amb diferents nivells separats per terrasses. Quan entres per la porta principal, que obres tu mateix amb una clau, et queda a mà dreta el local del bar-alberg-recepció i a la part esquerre les parcel·les.

Passat aquest primer nivell, seguirem pujant un camí que ens portarà a un altre carrer planer amb més parcel·les, i per últim a la última terrassa, seguint el camí, trobem tots els bungalows del càmping que disposa de lloguer.

Carrers

Són tots de terra, i amb força pedra. Anar amb bicicleta la canalla petita els hi serà complicat, ja que les pedres faran que patinin les rodes. A part només podran moure’s pels mateix carrer on estiguem allotjats, ja que la pendent del camí per canviar de terrassa dificulta. que es moguin ells sols.

Per canviar de nivell i baixar fins al parc infantil a tocar de l’edifici del bar-alberg-recepció, hi ha trams d’escales que ens ajudaran a evita passar pels carrers i fer més curt el camí.

Bicicleta

Per nens més grans i experimentats no hi haurà problema, per petits és difícil. El cotxet haurem d’empènyer, però al ser petit no són gran distàncies.

Kit bebè (bressol, trona, banyeres):

Tenen bressol de lloguer amb un cost que varia segons els dies d’estada.

No hi ha banyera per infants, però a les dutxes comunitàries de les dones hi ha canviador. També hi ha uns tamborets perquè els nens puguin arribar a rentar-se les mans al lavabo.

Piscina

Té una piscina gran i una per infants, les dues molts grans. Al ser la piscina municipal, a part de la de gent que estiguem allotjada al càmping, també hi trobarem gent del poble o del voltant.

Està rodejada de gespa, i podrem refrescar-nos al mateix bar-restaurant del càmping (també municipal).

Ludoteca

No té ludoteca, però el casal d’estiu del poble és fa a les seves instal·lacions. Si estem diferents dies allotjats podem apuntar-los pagant la quota corresponent.

Espectacles:

No hi ha espectacles.

Parcs Infantils:

Hi ha una parc just a tocar del bar-recepció-alberg, just a l’entrada del càmping.

Condicions dels bungalows

Nosaltres vam estar en una mobilhome, de dues habitacions, amb bany, cuina, aire acondicionat i calefacció. També hi ha l’opció de allotjar-se a l’alberg si som més colla. Hi ha habitacions de 8 llits i d’altres habitacions de 2-3 llits.

  • Neteja: Correcte
  • Espaiós: En el nostre cas, era relativament ampli. 2 habitacions, una de matrimoni i l’altre amb 2 llits individuals.
  • Llits: Correctes
  • Proximitat amb altres bungalows: Un al costat de l’altre.
  • Terrassa: Hi ha una taula i 4 cadires. Just davant el bungalow hi ha espai per jugar sense pas de cotxes, ja que no es pot accedir més que a peu.
  • Accés: Per entrar al bungalow tens un parell d’escales.
  • Aparcament cotxe: Aquest queda aparcat fora de la zona de bungalows.

Condicions de les parcel·les

Aquestes són de terra i no tenen separació de vegetació entre elles. Tenen presa d’aigua i llum a compartir cada dues parcel·les

Condicions dels sanitaris

Nets, correctes, es troben als baixos de l’alberg.

Zona rentaplats en una habitació tancada a tocar dels banys. També hi ha una altre zona exterior, coberta, a prop dels bungalows, a la part alta del càmping.

Restauració

El bar només està obert de setmana santa a setembre, tracte familiar i menjar tipus plats combinats i entrepans. Tot molt bo.

Si es ve fora d’aquestes dates, i som colla, hi ha l’opció d’agafar mitja pensió i des del local del bar, on hi ha un petit menjador pels de l’alberg, tindrem esmorzar i sopar.

Supermercat

No disposa de supermercat dins el càmping, però estem dins el nucli de Tivissa.