Skip to content

Càmping Ampolla Platja

Web: www.campingampolla.es

Comarca: Baix Ebre
Zona: Terres de l’Ebre
Estada: Juny 2015
Obert tot l’any

Una imatge val més que mil paraules

Càmping Ampolla PlatjaCàmping Ampolla PlatjaCàmping Ampolla PlatjaCàmping Ampolla PlatjaCàmping Ampolla PlatjaCàmping Ampolla PlatjaCàmping Ampolla PlatjaCàmping Ampolla PlatjaCàmping Ampolla PlatjaCàmping Ampolla PlatjaCàmping Ampolla PlatjaCàmping Ampolla Platja

Tipus de càmping

Petit i molt familiar. Quasi tot és zona de parcel·les, els bungalows ocupen una quarta part del càmping aproximadament.

Tipus d’ambient

Molt tranquil, amb gent del país i sobretot molts holandesos. De cara els mesos d’estiu, predomina la gent d’aquí, ja que aquest últims tornen al seu país on el clima és més agradable, per tornar de nou de cara octubre.

NOTA: Gaudireu d’un tracte molt familiar, amable i on us ajudaran amb tot el que estigui a les seves mans.

Localització

Es troba situat a les afores de l’Ampolla, al Passeig de l’Arenal. Està a primera línia de mar, a les portes del càmping creuem el carrer poc transitat i ja tenim la platja.

La seva localització és ideal per anar caminant fins l’Ampolla pel passeig.

No necessitarem el cotxe per arribar a una població pròxima.

A part, des del càmping podrem fer diferents rutes dins la zona del Delta de l’Ebre, arribar-nos al mirador de les Olles, a la punta del Fangar… diferents rutes amb bicicleta per gaudir del Delta i els seus arrossars.

NOTA: Seguint el passeig de l’Arenal on es troba situat el càmping, trobem una discoteca que no pertany al càmping. Les nits del cap de setmana des d’aquest s’escolta la música fins altes hores de la matinada. És més una remor que segons com bufi el vent, es sentirà més o menys.

En el nostre cas, des de dins la caravana sentíem la música, dir però que la primera nit la vam sentir perquè teníem uns parlant en alguna parcel·la pròxima i ens van despertar. La segona nit, de matinada em va despertar el fred i també vaig sentir la música. El meu marit la segona nit no va sentir res i la nena, cap de les dues nits és va despertar.

Aprofito per recordar-vos, que a qualsevol càmping hi ha uns horaris de descans i que a partir d’una hora determinada no es pot molestar als veïns. Si us passa us podeu anar a queixar. En aquest cas nosaltres no ho vam fer ja que va ser poca estona.
Però alguna vegada ens ha passat en algun altre càmping i al queixar-nos han donat un toc d’atenció a la persona en qüestió.

Distribució

Només entrar al càmping tenim a l’esquerra el bar amb una petita zona de jocs infantils. A la part dreta trobem la recepció i la zona de banys comunitaris.

Aquesta primera zona és on estan situats tots els campistes fixes, tant al costat dret com esquerre. Al fons, a la part dreta, trobem el supermercat.

Un cop dins el càmping, passarem una séquia d’aigua i és aquí on trobem el càmping per la gent que va a gaudir de les seves vacances, que no fan temporada.

L’últim carrer de la part dreta és a on es troben tots el bungalows, la resta és tot zona d’acampada.

A la part esquerre hi ha una altre parc infantil, juntament amb un petit camp de futbol, de voleibol i un parell de taules de picnic.

Carrers

Tots els carrers són de terra. És un càmping completament planer, amb poca circulació de cotxes.

Bicicleta

És un càmping on es pot anar perfectament amb bicicleta, amb un moment has anat d’una banda a l’altre.

El càmping disposa de lloguer de bicicletes amb cadiretes per nens, per poder fer rutes pel Delta o anar pel passeig que ens porta fins l’Ampolla.

Per moure’s amb cotxet no suposarà cap esforç.

Kit bebè (bressol, trona, banyeres)

No disposa de lloguer de bressol.

Tenen una banyera per infants d’aquestes de plàstic, que us la deixaran a recepció per poder banyar els nadons.

Platja

Des del càmping tenim accés directe a la platja. Haurem de creuar un carrer poc transitat i ja serem al passeig al costat de la platja.

Aquesta és de sorra fina, molt planera i a on hi fan cap moltes famílies amb nens.

Piscina

No disposa de piscina.

Ludoteca

Només tenen animació puntualment pels nens els mesos de juliol i agost. A la recepció trobarem detallades les actuacions previstes per cada setmana.

Espectacles

Puntualment fan espectacles a la terrassa del bar, en plena temporada alta.

Parcs Infantils

A tocar del bar, just al costat de les taules que hi ha a la seva terrassa, tenim un petit parc amb dos gronxadors, un tobogan. Aquí també hi ha dues taules de ping-pong, i una taula de billar.

A l’altre costat de la séquia, trobem una altre zona infantil, juntament amb diferents màquines per fer exercici a l’aire lliure. També hi ha un parell de porteries de futbol i una xarxa de voleibol.

Condicions dels bungalows

Aquesta vegada no ens hem allotjat en cap bungalow, podeu veure detalls de cada un dels que disposen a la seva web.

Nosaltres vam estar en una de les caravanes que tenen de lloguer; aquestes disposen de cuina amb els seus estris, terrassa amb taula i tendal per tenir ombra, televisió i ventilador.

  • Neteja: Correcte
  • Espaiós: Justet, tenint en compte que és una caravana.
  • Llits: Correctes
  • Proximitat amb altres caravanes: Estan un al costat de l’altre, sense separació de vegetació entre les parcel·les veïnes.
  • Terrassa: Disposa d’una terrassa gran amb una taula i quatre cadires. També hi ha una gran taula de fusta amb un parell de bancs juntament amb un para-sol.
  • Accés: Totes les caravanes has de pujar un parell de graons per entrar.
  • Aparcament del cotxe: En el nostre cas, aquest queda aparcat just al darrera de la caravana, depèn en quina estiguem allotjats, potser tinguem el cotxe davant.

Condicions de les parcel·les

Són força grans, amb molta ombra i són amb gespa. Algunes tenen separació entre elles amb vegetació, altres no.

Cada carrer disposa d’una presa de llum, per cada quatre o sis parcel·les. Queden bastant pròximes les connexions.

Hi ha una zona destinada a autocaravanes, just davant el parc infantil on hi ha el camp de futbol, aquí les parcel·les són més amplies. La resta són destinades a caravanes i tendes.

Condicions dels sanitaris

Hi ha un edifici força gran de lavabos comunitaris, just darrera la recepció. Aquests són nous i estaven nets i correctes.

No hi havia pica de mans més baixeta pels petits de la casa. Tampoc banyera per nadons.

A fora d’aquest edifici trobem una zona de rentaplats descoberta, on també hi ha un parell de rentadores.

A tocar de la zona de parcel·les d’autocaravanes, passada la séquia, trobem un petit edifici amb un parell de banys per homes amb les seves dutxes, i el mateix per les dones.

Aquí també hi ha una zona de rentaplats completament oberta, només amb una petita teulada per protegir en cas de pluja.

Supermercat

Petita botiga on trobarem el necessari.