Skip to content

Càmping Cambrils Park

Web: www.cambrilspark.es
Comarca: Baix Camp
Zona: Costa Daurada
Estada: Setembre 2012 – Setembre 2014

Una imatge val més que mil paraules

Càmping Cambrils ParkCàmping Cambrils ParkCàmping Cambrils ParkCàmping Cambrils ParkCàmping Cambrils ParkCàmping Cambrils ParkCàmping Cambrils Park

Tipus de càmping (petit-gran)

Mitjà tirant a gran. Hi ha 2 tipus de bungalows per triar, i la temporada 2013 van inaugurar la zona de la mediterrània amb petits apartaments. No té zona d’acampada.

Tipus d’ambient

Familiar. Hi ha gent del país, però una bona part són del nord d’Europa.

Localització

Està situat entre Salou i Cambrils, pots sortir a passejar, però per anar a la zona del passeig cal agafar cotxe, o una estona caminant.

És ideal per anar a Port Aventura, sense allotjar-se dins els hotels del parc, i amb la comoditat i llibertat d’un càmping.

Distribució

El càmping és molt planer. Queden separats 3 espais, els bungalows tipus Villa Bonita que es troben a la dreta del càmping, els bungalows tipus Aloha al fons del càmping, passat la zona de piscina, restaurant i ludoteca. I per últim la zona nova Mediterrània situada a la part esquerra, tal com entres per recepció.

Carrers

Hi han uns carrers asfaltats que rodegen un conjunt de bungalows i per on accedeixen el cotxes, i desprès dins la zona de bungalows hi han uns petits camins fets de pedra que fa que només és pugui accedir a la zona a peu o en bicicleta. Per tant perill que surti el teu nen a fora al bungalow i vingui un cotxe, cap.

Bicicleta

Càmping ideal per moure’s amb bicicleta o amb el cotxet de la canalla ja que és molt planer i totalment asfaltat. La zona del bungalows al creuar-te amb gent ens haurem d’apartar cap a dins una parcel·la o una altre ja que els camins són una mico estrets.

Kit bebè (bressol i trona)

Disposa de trones gratuites i bressols per un cost de 3€/nit (tarifa 2015).

Platja

S’ha d’agafar el cotxe, ja que el càmping està allunyat de la platja. També l’opció d’un autobús que té el mateix resort.

Piscina

-Una piscina exterior situada a la zona dels restaurant, ambientada tipus els “Todo Incluido” de Punta Cana, amb el seu bar dins la piscina. Al costat mateix una piscina més petita i amb parell de pams d’aigua pels més petits de la casa.

-Una piscina exterior a la part central del càmping, entre els bungalows de la Villa Bonita, on està pensada pels petits de la casa. Ambientada amb animals tipus elefants, dracs… amb zona de tobogans.

En aquesta mateixa zona, una altra piscina diferenciant tres espais. El primer pensat per nens més grans on hi ha un vaixell pirata amb tobogans més grans, una altre zona pensada pels més petits on l’aigua t’arriba pels turmells, ideal per remullar i que juguin els bebès. En aquest zona hi han unes tortugues que treuen aigua per la boca, on la meva princesa va gaudir d’allò més. I per últim una zona de spa per relaxar-se.

-Una piscina exterior, a la zona nova de la Mediterrània que simulen la platja amb sorra blanca, tot hi que no és sorra blanca. És com una terra molt fina, però sense ser terra.

Per tant, la quantitat de piscines que hi ha per número de gent allotjada al càmping, dubto que es notin plenes en ple agost.

Ludoteca

Té una petita ludoteca exterior, coberta amb una teulada de fusta on cada dia fan activitats matí i tarda.

Nosaltres vam anar en temporada baixa, per tant les activitats que feien hi havien pocs nens i els pares podien estar amb ells.

Segons la web, posa que pots deixar els nens allà fen activitats, suposo que deu haver una edat mínima, 3 o 4 anys. Qui hagi anat ens ho podrà confirmar millor.

Espectacles

Es fan a l’exterior a la zona dels restaurants i la ludoteca.

A les nits de 21:30h a 22h discoteca infantil.

Seguidament fan espectacle pels més grans, ja sigui màgia, ball, musicals…

Parcs Infantils

Hi ha una gran zona destinada a jocs on hi ha una pista de futbol,de bàsquet, mini golf (de pago), llits elàstics (de pago)… i a part una zona recreativa al bar de la piscina amb billars, jocs virtuals…

Respecte parc infantil, només hi ha un a la zona de la Mediterrània, molt gran, per diferents edat. Està just al costat de la piscina que simula la platja.

Condicions bungalows

Nosaltres vam estar el 2012 a la Villa Bonita. A la pàgina web hi ha fotografies de tots per fer-te una idea de cada allotjament.

Neteja: Perfecte
Espaiós: En el nostre cas, era molt gran la zona de menjador, cuina i habitacions
Llits: Correctes
Proximitat amb altres bungalows: Estan bastant separats els uns amb els altres, hi ha zona de jardí entre ells, així com alguna palmera.
Terrassa: No molt gran, però tenint en comte que tot el que et rodeja es jardí amb gespa, la zona que està enrajolada no es fa petita. Hi ha una taula amb 4 cadires, i dues “tumbones”.
Accés: Per accedir al bungalow és pràcticament a peu pla, una petit rampa
Aparcament cotxe: Aquest queda en un aparcament fora de la zona de bungalows, quedant així lliure de moviment de cotxes.

El 2014 vam estar a la zona de la Mediterrània, en una apartament de la planta baixa amb tres habitacions:

Neteja: Es podria millorar, desprès de la categoria que suposadament té.
Espaiós: En el nostre cas, era molt gran la zona de menjador, cuina i habitacions
Llits: Correctes
Proximitat amb altres bungalows: És un mini poble, així que tens gent a sobre, al costat, al ser setembre hi havia poca gent, en ple agost deus notar menys intimitat.
Terrassa: totes els apartaments tenen la seva terra amb una taula, 4 cadires i dues “tumbones”.
Accés: Si estàs en un apartament de planta baixa l’accés es perfecte si vas en cotxet i canalla, però si estàs a la planta segona hauràs de pujar un bon tram d’escales. Clar que aquí tindràs millors vistes.
Aparcament cotxe: Aquest queda en un aparcament fora de la zona de la Mediterrània, quedant així lliure de moviment de cotxes.

NOTA: Aquest hivern 2015 vam rebre un e-mail de Cambrils Park, on notificaven el canvi d’empresa que els portava la neteja dels apartaments de la Mediterrània, desprès de les queixes rebudes per més d’un client.