Skip to content

Càmping Eucaliptus

Web: www.campingeucaliptus.com
Comarca: Montsià
Zona: Terres de l’Ebre
Estada: Maig 2015

Una imatge val més que mil paraules

Càmping EucaliptusCàmping EucaliptusCàmping EucaliptusCàmping EucaliptusCàmping EucaliptusCàmping EucaliptusCàmping EucaliptusCàmping EucaliptusCàmping EucaliptusCàmping EucaliptusCàmping Eucaliptus

Tipus de càmping

Petit i molt familiar. Quasi tot és zona de parcel·les, els bungalows ocupen una quarta part del càmping aproximadament.

Tipus d’ambient

Molt tranquil, amb gent del país i d’europa, en busca d’un turisme tranquil, familiar i sostenible.

A més, també hi ha clients que gaudeixen de la pràctica del surf a la platja del Trabucador, on es troba una escola de Kitesurf, que venen al càmping el cap de setmana, o a gaudir de les seves vacances en període estival.

Trobem també molts aficionats a fer volar estels.

Localització

Es troba al costat de la carretera, just on aquesta arriba a la seva fi, per portar-nos a la mateixa platja. Davant del càmping hi ha la urbanització Eucaliptus on predominen els apartaments de temporada, també hi ha un hotel i un parell de restaurants. Si volem més comerç haurem d’agafar el cotxe.

L’encant del càmping és la seva increïble situació a tocar d’una de les platges més verges i úniques com és la del Trabucador. Aquesta platja té la peculiaritat de tenir dos mars, una part tens el Mar Mediterrani amb les seves onades i la seva aigua freda, i a l’altre banda hi ha la Badia dels Alfacs amb l’aigua més calenta, totalment planera i poc profunda, ideal per anar amb nens.

Hi veurem molta gent amb estels al cel, sobretot a les proximitats de l’escola de Kitesurf, però és tan llarga la platja, que tothom i té cabuda i no hi ha cap tipus d’aglomeracions.

A part, des del càmping podreu fer diferents rutes dins la zona del Delta de l’Ebre, anar ha observar ocells a la zona de La Tancada, visitar MónNatura, arribar-nos a la Illa de Buda…

NOTA: Prepareu-vos per gaudir de la tranquil•litat que predomina al litoral de les Terres de l’Ebre.

Distribució

Només entrar al càmping a la part esquerre tenim el supermercat, restaurant, parc infantil i piscina. Just al costat un gran estany ple d’ànecs on una fila de bungalows donen davant d’ell. Al fons tota la zona de parcel·les. A la part dreta tenim zona de sanitaris, rentaplats, barbacoes amb zona de taules, i l’últim carrer de la dreta és tot de bungalows.

Carrers

Tots els carrers són de terra. És un càmping completament planer, rodejat per unes séquies d’aigua on els nens s’entretenen ha agafar granotes.

NOTA: Degut a les séquies que rodegen el càmping, així com el gran estany d’ànecs que hi ha a l’entrada del càmping, fa que sigui una zona on predominaràn els mosquits. Quan nosaltres hi vam ser, n’hi havia per la zona de les séquies. Així que no oblideu els repel·lents.

Bicicleta

És un càmping on es pot anar perfectament amb bicicleta, amb un moment has anat d’una banda a l’altre.

El càmping disposa de lloguer de bicicletes amb cadireta inclosa pels petits.

Per moure’s amb cotxet no suposarà cap esforç.

Kit bebè (bressol, trona, banyeres)

No disposa de lloguer de bressol.

Hi ha una banyera per infants a les dutxes comunitàries de les dones.

Platja

Des del càmping tenim accés directe a la platja. Haurem de passar per una passarel·la de fusta on abans podrem veure les vaques que hi ha a tocar del càmping, i un cop a la platja, haurem de caminar una estoneta fins arribar a l’aigua. Mentre gaudirem de la increïble tranquil·litat i grandiositat de les platges verges de les Terres de l’Ebre.

Piscina

-Té una piscina gran exterior que dubto estigui plena en ple agost per la proximitat de la platja.

-Té una piscina més petita, en forma de rodona, on l’aigua arriba pels genolls ideal per als petits.

Està rodejada de gespa, però no hi ha massa ombra.

Està just al costat mateix del bar-restaurant on poder prendre un refresc.

Ludoteca

Només tenen animació pels nens els mesos de juliol i agost.

Espectacles

Els dissabtes a la tarda dels mesos d’estiu fan ball a la terrassa del restaurant, per tant les nits seran tranquil·les en plena temporada alta.

Parcs Infantils

Entre la piscina i el restaurant tenim un parc infantil força gran. Al costat mateix hi ha una taula de billar i un futbolí.

Just desprès de la piscina tenim un petit camp de futbol, una pista de bàsquet i un parell de taules de ping-pong i diferents màquines per fer exercici a l’aire lliure on la petita va estar entretinguda una bona estona provant-les.

Condicions dels bungalows

Nosaltres vam estar allotjats al bungalow Club 3. És un bungalow per 3 persones, disposa de dues habitacions, una de matrimoni i l’altre amb un sol llit. A la seva pàgina web podeu veure detalls de tots els tipus de bungalows que tenen.

NOTA: Els que tingueu gossos, aquí hi són benvinguts. De fet, a la nostra estada, al llarg del carrer de bungalows, hi havia forces famílies allotjades amb la seva mascota.

  • Neteja: Perfecte
  • Espaiós: Força espaiós, l’habitació de matrimoni era l’única més justa, la resta molt ampli.
  • Llits: Correctes
  • Proximitat amb altres bungalows: Estan un al costat de l’altre, amb una separació d’un parell de metres, però hi ha força intimitat, i el veí no el veus per unes fustes perpendiculars que creen una mica més d’intimitat. Lògicament el veí de davant el veus però està més lluny, et separa el carrer.
  • Terrassa: Disposa d’una terrassa gran amb una taula i tres cadires.
  • Accés: Tots els bungalows has de pujar un parell d’escales o tres per entrar.
  • Aparcament del cotxe: Aquest queda aparcat just al costat, quedant lliure la part de davant que serà on juguen més els nens.

Vam trobar a faltar un sofà on seure al bungalow, la taula de dins és molt gran per només 3 persones. Podria ser més petita i col·locar-hi un sofà. A la cuina també vam trobar a faltar una mica més d’armari lliure on emmagatzemar el menjar.

Condicions de les parcel•les

Són força grans, amb molta ombra i són amb gespa. No tenen separació entre elles amb vegetació.

Cada carrer disposa d’un parell de fonts on agafar l’aigua, respecte la presa de llum, hi ha un parell o tres caixes on connectar. Així que penseu en portar “allargos”.

Predominaven les autocaravanes i furgonetes camper, també tendes de campanya, i al ser temporada baixa hi havien poques caravanes, només alguna que semblaven fixes.

Condicions dels sanitaris

Hi ha un únic edifici de lavabos comunitaris, aquests són força nous, i estaven nets i correctes.

No hi havia cap pica de mans més baixeta pensant en els petits de la casa. En canvi, sí disposa d’una habitació dins els sanitaris de dones amb una banyera per nadons, canviador i un lavabo d’alçada normal.

La zona de rentaplats es troba en aquest mateix edifici i és tancat.

Supermercat

Petita botiga on trobarem el necessari.