Skip to content

Càmping Miramar

Web: www.camping-miramar.es
Comarca: Baix Camp
Zona: Costa Daurada
Estada: Setembre 2015 – Setembre 2016
Obert tot l’any. Tancat de desembre fins passat festes de Nadal.

Una imatge val més que mil paraules

Càmping MiramarCàmping MiramarCàmping MiramarCàmping MiramarCàmping MiramarCàmping MiramarCàmping MiramarCàmping MiramarCàmping MiramarCàmping MiramarCàmping MiramarCàmping MiramarCàmping MiramarCàmping MiramarCàmping MiramarCàmping MiramarCàmping MiramarCàmping MiramarCàmping MiramarCàmping MiramarCàmping MiramarCàmping MiramarCàmping MiramarCàmping MiramarCàmping MiramarCàmping MiramarCàmping MiramarCàmping MiramarCàmping MiramarCàmping Miramar

Tipus de càmping (petit-gran)

Mitjà, molt familiar. Tot és zona de parcel·les, excepte les caravanes vintage i un mobil-home que tenen de lloguer.

Tipus d’ambient

Familiar, amb gent del país i del nord d’europa.

Localització

Es troba a situat a poc menys de 5 minuts en cotxe de Miami Platja.

L’accés al càmping és des de la carretera nacional 340, just creuar la via del tren i ens trobem al càmping.

Està a primera línia de mar, les seves parcel·les tenen accés directe a la platja.

Des d’aquí podem fer rutes en bicicleta, visitar Mont-Roig del Camp, pujar fins l’ermita de la Mare de Déu de la Roca on hi ha unes boniques vistes de la comarca… Dissabte a la tarda fan el mercat setmanal a Miami Platja.

Distribució

És un càmping no massa gran i tot planer.

Quan arribem per la carretera nacional, haurem de baixar per un carrer que ens dóna accés al càmping. La seva entrada està just en un pont on creua la línia del tren.

El primer que trobem és l’edifici de recepció, bar i just damunt els sanitaris comuns. Tant en un costat com l’altre hi ha parcel·les per acampar. Si seguim recte, deixant darrera nostra l’edifici, fem cap a la platja.

Les parcel·les es diferencien segons si són per col·locar-hi una caravana o una mobile-home. Una gran part de la gent instal·lada al càmping, són de temporada, quedant una petita porció com a parcel·les per a la gent de pas. Aquestes últimes estan situades just a primera línia de platja.

Per altre banda hi ha la zona de caravanes vintage, aquestes es troben a la part dreta del càmping, si ens situem de cara a mar. Un conjunt de 15 caravanes decorades amb un gust exquisit que fan un oasis al mig del càmping.

NOTA: No trobareu cap caravana igual que l’anterior. Totes tenen el seu encant; de mil i un colors, donant molta vida. Tot un espectacle de veure. Un allotjament molt diferent i original.

Des del carrer principal, que dóna a mar, a la part esquerre d’aquest, i a primera línia de platja, trobem la única mobile-home que tenen per llogar.

NOTA: La seva decoració segueix el mateix estil de les caravanes vintage, però amb la peculiaritat que aquí tenim lavabo amb banyera inclosa. Ideal si anem amb nens petits.

Carrers

Només està asfaltat el carrer principal que porta fins a la platja, la resta són de terra.

Bicicleta

Al ser planer es perfecte per moure’s en bicicleta.

Kit bebè (bressol, trona, banyeres)

No disposen de bressol de lloguer.

Aquest 2016 han renovat els sanitaris de dones fent un bany per a nens i nadons, on a part de banyera trobareu també dos wàters a la seva alçada, i un parell de piques per les mans.

Aquesta nova temporada tindran també el bany dels homes renovats amb un espai per nens.

Platja

Té accés directe a la platja, de sorra fina, i on només hi fan cap la gent del càmping.

Aquest any, i esperem segueixin més anys, tenien el “xiringuito” a tocar del càmping, i gestionat per ells mateixos. Ideal per refrescar-se i gaudir del relax i la pau de l’entorn. Tot acompanyat de les precioses vistes de la platja.

Piscina

No té piscina.

Ludoteca

Tenen animació durant l’agost, on fan activitats en funció de l’edat dels nens.

Aquestes es fan en una caseta situada just abans de creuar la via del tren, fora del càmping.

Espectacles

Durant els mesos de juliol i agost, els dissabtes fan ball a la zona del bar.

Parcs Infantils

Hi ha un parc just a tocar del bar, des de la seva terrassa pots veure com juguen. Té gronxadors, tobogan…

Al bar tenen un billar i un futbolí.

Condicions de les caravanes

Nosaltres vam estar a la caravana vermella. Realment es tal qual es veu en les fotografies de la seva web. No hi falta cap detall. En el nostre cas tenia un llit de matrimoni ja muntat a la part esquerre, una taula amb sofà que es convertia en llit, tal qual entraves a la dreta. També un cuina i una nevera. A fora una pèrgola amb una taula i bancs, juntament amb una barbacoa.

Actualment aquest caravana ja no es troba situada on nosaltres vam ser-hi, per tant la següent imatge no correspon a la seva situació actual a dia d’avui (any 2017).

  • Neteja: Perfecte
  • Espaiós: És una caravana, per tant l’espai és limitat, però a la nostra nena l’experiència de dormir en una caravana decorada amb cireres a la taula, cortines, nevera… li va encantar. En cap moment vam trobar que ens faltés espai.
  • Llits: Còmodes.
  • Proximitat amb altres caravanes: Hi ha molta intimitat entre caravanes al haver molt vegetació entre elles.
  • Terrassa: A davant la caravana hi ha una taula de fusta, amb dos bancs. Una gran pèrgola de vímet per tenir ombra. Una petita font on agafar aigua, o per netejar el plats. I per últim una barbacoa.
  • Accés: Per entrar tenim un parell de graons.
  • Aparcament cotxe: Aquest queda aparcat dins la parcel·la, en un cantó.

Condicions de les parcel·les

Són de terra, com hem comentat varia la mida en funció si és per col·locar-hi una mobile-home (disposarà de desguàs) o caravana, en el cas que vulguem fer temporada.

Per estades curtes, tenim les situades a primera línia de platja també de terra.

Condicions dels sanitaris

Renovats aquest any amb un gust molt exquisit seguint una gama de colors blaus molt mariner. Esta diferenciat en diferents zones, fent grups de 4 piques de mans per crear més intimitat.

Les dutxes amb aixeta monomando, un banc on deixar les coses.

La zona de rentaplats també renovada d’aquest any, just a la part baixa de l’edifici de sanitaris.

Supermercat

Just darrera l’edifici de recepció i banys comunitaris, hi ha un local on en temporada d’estiu trobarem el necessari que ens haguem oblidat. Aquest també decorat amb la mateixa gama de colors que predominen al càmping.

NOTA: Tot hi que el càmping està a tocar de la via del tren, aquest pràcticament no es nota, a part de que hi ha poc trànsit de trens.