Skip to content

Càmping Prades

Web: www.campingprades.com

Comarca: Baix Camp
Zona: Tarragona
Estada: Juliol 2014

Una imatge val més que mil paraules

Càmping PradesCàmping PradesCàmping PradesCàmping PradesCàmping PradesCàmping Prades

Tipus de càmping (petit-gran)

Petit, molt familiar. Meitat zona de parcel·les, meitat zona de bungalows.

Tipus d’ambient

Molt familiar, amb gent del país.

Localització

El càmping està situat a les afores de Prades, des d’aquí podrem fer diferents rutes per la muntanya, i per anar al poble haurem d’agafar el cotxe, però amb menys de 5 minuts hi serem.

Distribució

El càmping es distribueix en dues zones. La part esquerre, entrant per el carrer principal, tenim bàsicament tota la zona d’acampada. Només al començament, un parell de carrers hi ha bungalows, la resta ja són parcel·les. Tot a nivell pla.
A la part dreta tenim tota la zona dels diferents bungalows, en un únic nivell. Salvant unes escales tenim a la part més alta el bar, la piscina, el parc infantil i la zona de ludoteca.

Carrers

Tots els carrers que donen accés als bungalows estan asfaltats, així com el carrer principal. Els carrers perpendiculars al principal, que donen accés a la zona de parcel·les, són de terra.

Tot i així, moure’s en cotxet no suposa cap esforç perquè tot és a nivell. Per pujar a la zona de la piscina, haurem de salvar el desnivell que hi ha, per una rampa que hi dóna accés, o per un parell de carrers, on el tram final és amb escales per pujar fins a la zona de la piscina.

Bicicleta

És un càmping on es pot anar perfectament amb bicicleta, tot hi que per anar a la piscina haurem de pujar la rampa. Amb un moment has anat d’una banda a l’altre.
Per moure’s amb cotxet no suposarà cap esforç, més que la zona per accedir a la piscina.

Kit bebè (bressol, trona, banyeres)

Tenen bressols per un cost de 5€ l’estada (tarifa 2015)

Hi ha una banyera per infants a les dutxes comunitàries de les dones.

Piscina

-Té una piscina gran exterior que dubto estigui plena en ple agost perquè és molt gran. Aquesta té un tram inicial d’escales que un pic a baix arriba per la cintura i cada vegada és més fonda

-Té una piscina més petita, en forma de rodona, on l’aigua arriba pels genolls ideal per als petits.

Està rodejada de gespa, però hi ha poca ombra. Hi ha un petit bar on prendre un refresc.

Ludoteca

A la part de darrera del bar, just davant del parc infantil, tenim el local de ludoteca on fan activitats per els nens.

El cap de setmana que vam ser-hi tenien activitats, inclús vam fer una excursió a la muntanya per anar a buscar el tresor d’un pirata.

Espectacles

El cap de setmana que vam estar nosaltres no vam veure cap activitat, tot molt tranquil. Potser en ple agost fan alguna cosa. Bàsicament tot era encarat a activitats per la canalla durant el dia.

Parcs Infantils

A la zona de la piscina, al fons hi ha un camp de futbol.

Just davant la ludoteca hi ha un parc infantil força gran pensat per diferents edats.

Condicions dels bungalows

Aquesta vegada no puc opinar sobre ells ja que vam anar de tenda de campanya. Mirant la seva pàgina web podreu veure que hi ha diferents tipus de bungalows, cada un amb les seves característiques i mides.

Condicions de les parcel·les

Aquesta vegada vam anar de tenda.
Les parcel·les són petites, de terra i sense separació de vegetació entre elles.
A cada carrer hi ha una font d’aigua a compartir entre totes les parcel·les.
Respecte la presa de llum, no n’hi ha una per cada parcel·la, sinó que amb un allargo vam haver d’agafar la llum d’un parell de parcel·les més amunt. Sort que portàvem un força llarg, sinó hauríem estat a les fosques.

 

NOTA: Les piquetes que venen a les tendes de campanya del Decathlon (com la nostra), venen amb piquetes de terreny tou; a les seves parcel·les no tindreu cap problema per clavar-les.

 

Hi havia tant famílies amb tendes de campanya com gent amb caravanes, i per ser finals de juliol no estava del tot ple. Molt tranquil.

Preneu roba d’abric encara que sigui estiu, a la nit hi feia força fresca.

Condicions dels sanitaris

Els lavabos comunitaris estaven nets i correctes, dutxes on tancar-se, aigua calenta immediatament, un parell de lavabos més baixets per als petits poder-se rentar bé les mans, les dents. Antics però nets i correctes.

Des de la web Càmping Prades podem veure que han renovat els banys aquest 2015.

 

La zona de rentaplats està annexa als sanitaris, és una zona semi tancada, amb finestrals de vidre que dóna la sensació d’estar a l’exterior. Aigua immediatament calenta.

NOTA: El càmping disposa del segell de Destí de Turisme Familiar de l’agència catalana de turisme on distingeixen municipis i establiments que ofereixen uns equipaments i serveis adaptats a les necessitats de les famílies amb nens.

Supermercat

Petita botiga on trobarem el necessari.