Skip to content

Càmping Stel Roda de Barà

Web: www.stel.es/camping-stel-roda-de-bara

Comarca: Tarragonès
Zona: Costa Daurada
Estada: Setembre 2014

Una imatge val més que mil paraules

Càmping Stel Roda de BaràCàmping Stel Roda de BaràCàmping Stel Roda de BaràCàmping Stel Roda de BaràCàmping Stel Roda de BaràCàmping Stel Roda de BaràCàmping Stel Roda de BaràCàmping Stel Roda de BaràCàmping Stel Roda de BaràCàmping Stel Roda de BaràCàmping Stel Roda de BaràCàmping Stel Roda de BaràCàmping Stel Roda de BaràCàmping Stel Roda de BaràCàmping Stel Roda de Barà

Tipus de càmping (petit-gran)

Gran. Hi ha més zona d’acampada que de bungalows.

Tipus d’ambient

Familiar. Hi ha gent del país, però una bona part és del nord d’Europa.

Localització

Càmping situat a primera línia de mar, al costat del Roc de Sant Gaietà, una població molt bonica per a qui no la conegui.

Té accés directe a la platja, tot hi que haurem de passar per sota un pont de la via del tren, creuar un carrer poc transitat, el passeig i finalment estem a la platja.

NOTA: Encara que estigui a tocar de la carretera N-340 no es senten els cotxes desde dins del càmping.

Distribució

El càmping es distribueix en tres zones, però no queden del tot delimitades.
A l’entrada, passat la zona de recepció es troben les piscines del càmping. Ambientades per els petits. També trobem el bar, el supermercat, la ludoteca i la zona d’espectacles.
A la part dreta de l’entrada tenim tota una zona de parcel·les. A la part esquerre hi ha la zona de bungalows. I per últim, passat la piscina, direcció la platja, trobem més parcel·les i la zona de pistes esportives, parc infantil….

Carrers

Els carrers principals són asfalts o empedrats. Els carrers que donen a les parcel·les són de terra.

Bicicleta

És un càmping totalment pensat per anar en bici, és completament planer, no hi ha cap tram amb pujades. Per tant, la canalla es pot moure en bicicleta sense problema, des de l’entrada a la recepció fins a la platja, la zona de la piscina, etc. Molt còmode també amb cotxet.

Kit bebè (bressol, trona, banyeres)

Disposa de trones i baranes sense càrrec. Si es vol un bressol, a la botiga de souvenirs del càmping lloguen bressols per 5€/nit (tarifa 2015).

Hi ha banyeres per infants a les dutxes comunitàries.

Platja

Haurem de creuar per sota la via del tren, creuar un carrer poc transitat que només porta a un grup de cases, el passeig i ja serem a la platja. Menys de 100 metres.

Piscina

-Una piscina gran, amb zona més fonda i separada per nedar. Zona de bombolles, zona més planera per estar amb els petits, i zona per tirar-se per un tobogan alt i llarg. Tot separat en diferents zones, però dins la mateixa piscina.

-Una piscina ambientada per els petits, plena de tobogans, xorros d’aigua… on l’aigua arriba pels turmells.

Comentar, que al setembre quan vam ser-hi nosaltres, l’aigua de la piscina gran estava més calenta que l’infantil, on estava gelada i no venia de gust estar-hi.

No acabo d’entendre perquè passa això, ja que a la petita només hi ha un parell de pams d’aigua i per tant l’aigua hauria d’estar més calenta que la gran. Entenc que deuen climatitzar la gran, i la petita la deixen a temperatura ambient.

Ludoteca

Al costat mateix de la piscina, just al costat del bar i el supermercat hi ha la zona de ludoteca. Nosaltres no hi vam anar massa, però es veia que tenien activitats organitzades durant tot el dia.

Espectacles

Fan espectacles per la nit, a la zona dels bar de la piscina.

Cal destacar que també té discoteca per al jovent.

Parcs Infantils

Direcció a la platja trobem una zona molt gran i nova, on hi ha les pistes esportives i un parc infantil molt gran que farà les delícies de petits i grans.

Vaig trobar a faltar ombra per refugiar-se del sol que fa en ple estiu. Potser unes pèrgoles de canyes que mig deixin passar el sol, però que protegeixi de les altes temperatures de l’agost. Més vegetació, alguna lona…

Just al costat d’aquest zona hi ha unes tendes d’indis tipus Tippis, on un cop a la setmana els nens que vulguin quedar-se a dormir allà, poden fer-ho amb monitors. Hi organitzen activitats relacionades amb indis al llarg de la nit, per acabar finalment dormint tots junts. Com unes colònies.

NOTA: Aquesta activitat és ideal per als pares que volem gaudir una mica de la nit, descansar a la terrassa del bar prenent alguna cosa, mentre els petits gaudeixen d’una experiència única

Condicions bungalows

Nosaltres vam estar al bungalow Stel 5-Luxe, dels pocs que tenen aire condicionat.

  • Neteja: Perfecte
  • Espaiós: Depèn del model de bungalow, en el nostre cas era força espaiós i nou.
  • Llits: Correctes
  • Proximitat amb altres bungalows: Estan força separats, hi ha molta intimitat, perquè no estan un al costat de l’altre en renglera, sinó deixant molt d’espai entre ells. Hi ha uns caminets per a vianants per accedir fins a ells, donant llibertat als petits perquè puguin jugar a fora, sense perill que passin cotxes.
  • Terrassa: Tots tenen la seva terrassa amb taula i cadires.
  • Accés: Per accedir al bungalow és a peu pla.
  • Aparcament cotxe: Aparcament pròxim al bungalow

NOTA: Encara que els bungalows es troben situats pròxims a la carretera N-340 no sentireu res des dels allotjaments.

Condicions de les parcel·les

Tot hi allotjar-nos en bungalow, no vaig poder evitar mirar les parcel·les per futures visites en tenda de campanya. Hi ha zones amb més ombra que d’altres, però en general vaig a trobar poca separació de vegetació entre parcel·les, perquè si vas amb tenda, no portes prou coses per crear una zona més protegida fora dels ulls dels veïns que van en caravana o tenda.

Condicions dels sanitaris

Disposa de banys exclusius per infants amb lavabos a la seva alçada, així com banyera i canviador per nadons.

Hi ha l’opció de llogar bany privat.

NOTA: Fotografies de la pàgina web oficial del càmping.