Skip to content

Càmping Tamarit Park

Web: www.tamarit.com

Comarca:Tarragonès
Zona: Costa Daurada
Estada: Agost 2012 – Agost 2013 – Agost 2014

Una imatge val més que mil paraules

Càmping Tamarit ParkCàmping Tamarit ParkCàmping Tamarit ParkCàmping Tamarit ParkCàmping Tamarit ParkCàmping Tamarit ParkCàmping Tamarit ParkCàmping Tamarit Park

Tipus de càmping (petit-gran)

Gran. És més zona d’acampada que de bungalows. No arriba ser meitat i meitat.

Tipus d’ambient

Molt familiar. Hi ha molta gent del país, respecte a la gent de fora, predominen els francesos. Sorprèn que per ser un càmping de platja, hi hagi tanta gent d’aquí estan en temporada alta

Localització

Càmping situat a primera línia de mar, al costat del Castell de Tamarit. Té accés directe a la platja, i caminant 5 minuts, pots anar a la cala del Castell.

Tot el càmping és ple de d’arbres, hi ha una zona més boscosa de pins, pròxima a la piscina, i la resta hi ha un bon nombre d’arbres que asseguren l’ombra, tant en la zona de bungalows, com d’acampada.

Distribució

El càmping es distribueix en tres zones, però no queden del tot delimitades.
A l’entrada, passat la zona de recepció es troben gairebé tots els bungalows. Seguint el carrer principal, dels pocs que estan asfaltats, arribem a la zona d’acampada amb molts pins i ombra. Al fons del càmping hi ha la piscina, el Tami Club (pels nens), pistes de tennis, pàdel, gimnàs, parc infantil, restaurant.

Carrers

Només un parell de carrers, el principal, i una altre paral·lel a aquest estan asfaltats. La resta són de terra.

Bicicleta

És un càmping totalment pensat per anar en bici, és completament planer, no hi ha cap tram amb pujades. Per tant, la canalla es pot moure en bicicleta sense problema, des de l’entrada a la recepció fins a la platja, la zona de la piscina, etc.

Kit bebè (bressol, trona, banyeres)

Disposen de bressol i trona sense cap cost addicional.

El càmping té uns banys exclusius infantils (tocant a la piscina) amb banyeres per bebès, dutxes, lavabos i wàters a la seva alçada.

Platja

Des del càmping tenim accés directe a la platja. A partir d’unes polseres que ens donen al allotjar-nos controlen l’entrada i sortida des del càmping a la platja.

Piscina

-Una piscina gran, però que en ple agost queda petita. Imagino que a l’estar al costat de la platja, no es preveu més gran al considerar que es pot repartir la gent.

La piscina gran està climatitzada a una temperatura constant de 28º graus tota la temporada que està obert el càmping, per tant no la trobarem mai freda.
Està dividida en 4 parts, cada una d’elles més fonda que l’anterior. Un parell de zones són pels infants, una entrada a la piscina va cobrint poc en poc l’aigua com si anéssim entrant a l’aigua del mar, l’altre zona és una part constant on l’aigua arriba pel genoll. Les altres dos parts de la piscina tenen un profunditat de 1,40 i 1,80. Però on hi més aglomeració de gent és a la part on l’aigua cobreix per estar de peu.

-Una piscina petita amb una profunditat de 40 cm separada de la gran. Aquesta no està climatitzada, per tant, respecte la piscina gran, l’aigua sempre està molt freda.

Ludoteca

Al costat mateix de la piscina, però entrant per un altre accés hi ha la zona del Tami Club. Tot el dia hi ha activitats programades segons l’edat que tinguin. A partir de 4 anys poden quedar-se allà a l’activitat que facin.

A la tarda, a última hora, cada dia pinten la cara, és el moment on es fan llargues cues i tots els nens esperen, i en acabat l’hora de ballar tots junts amb les animadores.

Un dia a la setmana, acostuma a ser els dissabtes, fan una obra de teatre a la zona dels pins. Nosaltres hem vist la de Peter Pan, Harry Potter i Bichos (com la pel·lícula). Totes molt divertides, on tots els animadors es disfressen i fan passar una estona entretinguda a petits i grans.

Espectacles

Fan espectacles cada dia per la nit, en l’escenari de la piscina (La Carpa). Un dia a la setmana, els animadors del càmping fan el seu propi espectacle. A la zona on hi ha el bar on fan hamburgueses, allunyat de la zona de la piscina, cada dia hi ha algú que canta en directe.

També hi ha discoteca per al jovent, que es fa en una zona apartada i a l’aire lliure. Tot hi així, a les 00h de la nit acaba la música i queda tot el càmping en silenci per al descans.

Parcs Infantils

A la zona de la piscina hi ha un parc infantil bastant gran amb zones diferenciades per petits i grans tocant al Tami Club. Al costat mateix hi trobem la pista de tennis i pàdel. Darrera les pistes hi ha el camp futbol.

Davant el supermercat trobem un altre parc infantil força gran, però amb poca ombra.

A part també hi ha la distracció d’anar a veure l’estany de tortugues que hi ha al costat de la recepció on la canalla queden embovats mirant i remirant. Potser n’hi ha una 50a de tortugues; moltes.

A darrera les pistes de tennis, un pel amagat, hi ha una petita construcció amb 4-5 gallines tancades en un filat, i un parell de conills. El lloc és una mica depriment, veure’ls allà tancats. I des del Tami Club tampoc fan cap activitat d’anar a veure’ls.

Condicions bungalows

Nosaltres hem estat en tres bungalows: Pineda Suite, Cottage Aloe i Cottage Patio.
Depèn del bungalow són més nous o més vells. En el cas del Cottage Aloe, era un bungalow força vell però molt net i polit. Entraven les formigues per totes les finestres, totes les nits vam dormir amb formigues al llit, i al matí n’hi havia per la cuina.
El Pineda Suite, al ser de fusta, les finestres devien tancar perfectament i no vam tenir cap visitant. Per últim, el Cottage Patio, un dels bungalows més nous, tampoc ens van entrar les formigues.

Tots tres els vam trobar néts i correctes, varien en funció de l’antiguitat i la grandària del bungalow. Només el Cottage Thalassa, Pineda Suite, Cottage Cabane i Cottage Patio tenen rentavaixelles.

  • Neteja: Perfecte
  • Espaiós: Depèn del model de bungalow, en el nostre cas a l’Aloe ens vam “agobiar” un pel, entre les formigues i el poc espai; i això que érem tres, dos adults i una nena. La resta perfecte de mida.
  • Llits: Correctes
  • Proximitat amb altres bungalows: Tota la gama de bungalows estan força separats, hi ha molta intimitat, perquè no estan un al costat de l’altre en renglera, sinó deixant molt d’espai entre ells. Són com grups de bungalows rodejats de gespa i s’accedeix a cada un d’ells per caminets de terra. Per tant no hi haurà trànsit de cotxes i els nens podran jugar tranquil·lament.
  • Terrassa: Tots tenen la seva terrassa amb taula i cadires.
  • Accés: Per accedir al bungalow tots tenen un parell o tres escales per guanyar el canvi de nivell del terra amb l’interior del bungalow.
  • Aparcament cotxe: Cada bungalow té una plaça assignada dins del càmping i pròxima als bungalows.

Condicions de les parcel·les

L’estiu del 2014 vam anar-hi per primer cop amb tenda de campanya. Les parcel·les tenen molta intimitat (a l’estar la gran majoria) separades per vegetació, per tant no veus el veí del costat. Totes tenen aigua potable i llum.

NOTA: Les piquetes que venen a les tendes de campanya del Decathlon (com la nostra), venen amb piquetes de terreny tou. A les seves parcel·les necessitareu piquetes de terreny dur, perquè les de terreny tou es dobleguen totes i no hi ha manera de clavar-les. Nosaltres vam haver d’anar a comprar-les perquè no sabiem que hi havien diferents classes de piquetes.

Condicions dels sanitaris

Nets i correctes. Els sanitaris que es troben a la zona de la piscina, hi ha uns banys destinats exclusivament als infants (com ja he comentat) amb wàters petits, dutxes a la seva alçada, banyeres pels nadons. Aquí potser hauria faltat una neteja més sovint, perquè en hores punta quedava ple de sorra i aigua.

També hi ha l’opció de llogar un bany privat i exclusiu per a tu, que consta de dutxa, wàter i lavabo.

La zona de rentaplats és exterior però coberta. L’aigua surt calenta.