Skip to content

Càmping Terra Alta

Web: www.campingterraalta.com
Comarca: Terra Alta
Zona: Terres de l’Ebre
Estada: Juliol 2016
Obert de març fins a principis de desembre (pont de la Puríssima).

Una imatge val més que mil paraules

Càmping Terra AltaCàmping Terra AltaCàmping Terra AltaCàmping Terra AltaCàmping Terra AltaCàmping Terra AltaCàmping Terra AltaCàmping Terra AltaCàmping Terra AltaCàmping Terra AltaCàmping Terra AltaCàmping Terra AltaCàmping Terra AltaCàmping Terra AltaCàmping Terra AltaCàmping Terra AltaCàmping Terra AltaCàmping Terra Alta

Tipus de càmping (petit-gran)

Petit, molt familiar. Meitat zona de parcel·les, meitat bungalows.

Tipus d’ambient

Familiar, amb gent del país. Respecte el client de fora, a l’hivern és més holandès i a l’estiu francès, però bàsicament client nacional.

Localització

Es troba a situat a poc menys de 1-2 minuts en cotxe de la població de Bot dins la zona de reserva de la Biosfera del Delta de l’Ebre.

L’accés al càmping és des de la carretera TV-3301, just al primer quilòmetre de la carretera venint de Bot trobareu el trencall a mà dreta per accedir-hi.

Podrem anar caminant o en bicicleta fins a Bot per la Via Verda que hi ha a tocar del càmping. Des de la part més alta del càmping hi ha un camí d’uns 50 metres on ens porta just al quilòmetre 13 de la Via Verda d’Alcanyís a Tortosa en el seu pas per la Terra Alta.

NOTA: Ideal per fer ruta en una direcció o una altre sense necessitat d’agafar el cotxe per fer un tram de la Via Verda. Punt estratègic des d’on fer moltes excursions de tolls d’aigua, muntanyes i pobles amb encant per la zona.

La zona de les Olles queda molt pròxim al càmping on es pot accedir amb cotxe fins a tocar d’aquestes. Us indicaran des de la mateixa recepció com arribar, així com altres llocs per visitar.

Distribució

És un càmping petit, tal qual arribem trobem a mà dreta la recepció i just al costat el bar, parc infantil i piscina.

Un camí asfaltat va pujant per anar guanyant el desnivell de la muntanya.

Un cop deixem enrere recepció, tenim a mà esquerre unes parcel·les un nivell més baix i amb força ombra, i a la part dret d’aquest camí asfaltat tot el càmping distribuït en diferents terrasses.

A la part més alta trobem els bungalows i a la part central les Mobile-homes així com l’edifici de sanitaris.

NOTA: És un càmping molt nou, on aquest any és la seva quarta temporada que està obert. Les parcel·les tocant a la piscina no tenen massa ombra al ser les moreres joves. En canvi a la part més alta trobem parcel·les amb un ombra generosa gràcies a unes oliveres centenàries.

Carrers

El carrer principal que dóna accés als diferents carrers de cada terrassa està asfaltat, la resta són de terra.

Bicicleta

El carrer principal puja amb força pendent sobre tot l’últim tram fins a la part més alta. Per nens petits els hi serà fàcil moure’s pels carrer de cada una de les parcel·les.

Kit bebè (bressol, trona, banyeres)

Disposen de bressol segons disposició. Al bar trobarem trones per als nens.
En els sanitaris comuns disposa d’un bany exclusiu per a nens a tocar del bany de dones. Aquest té una pica de mans i wàter a l’alçada de nens així com banyera per als nadons i canviador.

Piscina

Té una piscina separada en dos zones.

  • Una per els petits amb poca profunditat separada de la gran per unes pilones.
  • Una per els més grans on la part menys fonda a tocar de les pilones, ja té una profunditat de 1,50 que va augmentant a mida que anem entrant.

El terra és de gespa i l’aigua de la piscina és salada.

Ludoteca

Puntualment fan alguna activitat, però només el mes d’agost. La localització del càmping fa que molts aprofitin l’estada per fer excursions per la zona amb els petits.

Espectacles

No hi ha espectacles.

NOTA: Gaudireu d’un silenci total durant tota la nit. El seu clima és ideal durant tot l’any, ja que no hi plou massa. A l’estiu tindreu calor durant el dia i per la nit refrescarà dormint de luxe tapadets.

Parcs Infantils

Hi ha un gran parc infantil a tocar del bar, just al costat de la piscina amb tobogan i gronxadors. Des de la terrassa del bar podrem veure com juguen.

Condicions bungalows

Disposa de diferents bungalows, així com Mobile-homes i cabanyes. A la seva pàgina web podreu veure més detall. Aquest és troben a la part més alta del càmping.

Condicions parcel·les

Molt grans i espaioses, totes de terra, no hi ha separació de vegetació entre elles.

Com ja hem comentat les de la piscina tenen menys ombra al tenir moreres molt joves, en canvi aquí si tenen separació de vegetació entre elles.

Nosaltres vam estar instal·lats a la part més alta del càmping, on unes oliveres esplèndides ens van donar molta ombra.

A part, gràcies a la seva situació gaudíem d’unes bones vistes de Bot.

Condicions dels sanitaris

Hi ha un únic edifici de sanitari situat a la part central del càmping. Aquí també trobarem la zona de rentaplats. Molt nous, nets i correctes. Dutxes individuals amb banc on deixar les coses dins.

A tocar del bany de dones hi ha un bany independent i exclusiu per a nens. Aquest té una pica de mans i wàter a l’alçada de nens així com banyera per als nadons i canviador.

Restauració

El bar està obert de Setmana Santa fins setembre. El restaurant només de St. Joan fins que tanquen el setembre.

Supermercat

No te supermercat, al trobar-se pròxim al poble de Bot. Aquí trobarem tot el que necessitem.