Skip to content

Càmping Torre de la Mora

Web: www.torredelamora.com

Comarca:Tarragonès
Zona: Costa Daurada
Estada: Setembre 2011

Una imatge val més que mil paraules

Càmping Torre de la MoraCàmping Torre de la MoraCàmping Torre de la MoraCàmping Torre de la MoraCàmping Torre de la MoraCàmping Torre de la Mora

Tipus de càmping (petit-gran)

Molt gran. Bàsicament és tot zona de Bungalows i Mobile-home. La zona d’acampada podríem dir que és una quarta part del càmping

Tipus d’ambient

Familiar. Hi ha gent del país, però una bona part són del nord d’Europa.

Localització

Càmping situat a la Punta de la Mora, tocant a l’urbanització de la Mora, i amb accés directe a la platja. Al estar situat al llarg de la punta, el càmping està en una zona boscosa, muntanyosa.

Distribució

El càmping hi ha tres zones clarament diferenciades:
-La part principal on hi ha la recepció i estar a tocar de l’urbanització, trobem part de parcel·les i també una zona de noves mobilhomes. És la zona més planera del càmping i pròxima a la piscina.
-La resta de mobilhomes, triganos, tenda foret…. les trobarem endinsant-nos cap a dins a muntanya, al llarg de la punta del Mora, deixant la part planera i l’ urbanització darrera. A mida que vas pujant trobes més zona d’acampada, el supermercat, zona de mobilhomes, i per últim tota la zona de bungalows de fusta.
-La piscina està fora dels límits del càmping, per tant cada cop que vulguem anar-hi haurem de creuar un carrer de l’ urbanització de la Mora. Un cop dins el recinte trobem una enorme piscina, diferenciada per petits i grans, restaurant, parc infantil, zona de mini club, pistes de tennis, pàdel, fútbol…. tot molt planer.

Carrers

Els carrers principals estan asfaltats, i els que et porten a zones concretes, separant parcel·les, bungalows… són de terra.
És un càmping format tot de terrasses al estar situat al llarg de la Punta de la Mora, per tant tenim carrers principals asfaltats que pugen en forta pendent, i situat al costat dret i esquerre dos o tres terrasses de bungalows on si accedeix únicament a peu passant per estretes escales entre bungalows o mobilhomes.

NOTA: Les vistes cap a la platja però, són espectaculars al no tenir cap allotjament davant que et tapi.

Bicicleta

Trobo que no és un càmping pensat per anar en bici, com ja he dit els carrers a la part de la Punta de la Mora tenen força pendent, i en el nostre cas, que ens vam allotjar en una mobilhome, hauria sigut bastant impensable pujar-la estan a una segona terrassa del carrer. El mateix passa amb les triganos, que estan un nivell o dos per sota del carrer principal i només si accedeix per escales estretes de pedra just per passar una persona a peu.
La zona de recepció on hi ha zona d’acampada és més factible la bicicleta, ja que és més planera.

El mateix passa amb el cotxet, pujar-lo fins al bungalow que estiguem allotjats serà un pèl complicat, ja que les escales són força estretes.

Kit bebè (bressol, trona, banyeres)

Disposa d’un servei de lloguer de bressols amb un dipòsit de 50€ que es retorna al final de l’estada. No disposen de trones.

A part el càmping té un complex de wc infantil amb banyeres per bebès.

Platja

Des de la zona de mobilhomes pots accedir a una cala particular del càmping, haurem de baixar un tram d’escales i rampa un pèl pronunciada de roques.

Piscina

Una piscina enorme separada en dos espais clarament diferenciats per un pont de fusta que passa de banda a banda de la piscina.
La zona d’infants l’aigua té una profunditat d’un pam al principi, i ja tocant al pont de fusta, on s’acaba la piscina i no es pot passar per sota d’aquest per anar a la piscina dels grans, aquí l’aigua t’arriba pels genolls.
La piscina gran té diferents zones segons la profunditat.
En general una piscina enorme, en forma allargada que permet a tothom tenir la “tumbona” a tocar de la piscina.
Suposo que en ple estiu deu costar veure-la plena, o massificada.

Ludoteca

Hi ha un edifici petit a tocar de la piscina, on hi ha el mini club. Aquest està ple de taules per pintar, jugar amb jocs de taula…. Fan activitats per canalla, també espectacles infantils…
Desconec si pots deixar els nens allà un temps concret fent una activitat, ja que al anar-hi en temporada baixa, el càmping anava a mig gas. A més, la petita llavors tenia un any i mig i vam estar amb ella pintant junts.

Espectacles

Fan espectacles per la nit, i també a la tarda per la canalla. Els fan a un escenari tocant a la piscina, al costat del restaurant.

Parcs Infantils

A la zona de la piscina hi ha un parc infantil bastant gran amb zones diferenciades per petits i grans tocant al restaurant. Al darrera del mini club trobem una pista de futbol, de pàdel, mini golf, ping-pong, taules de billar.

A la zona del càmping, pujant cap al supermercat trobem un petit parc amb un tobogan i un gronxador, i a la part alta on hi ha tota la zona de bungalows de fusta, un altre parc petit amb un parell de tobogans.

Condicions bungalows

Nosaltres vam estar en la mobilhome Sun Roller, situada més amunt del supermercat.

A la pàgina web hi ha fotografies de tots per fer-te una idea de cada allotjament.

  • Neteja: Correcte
  • Espaiós: Petit, mida mobilhome. Anant dues parelles amb un nen cada una que no arribaven a dos anys i necessiten dormir en bressol, es troba a faltar espai per col·locar el bressol de cada un dels nens. Els homes van haver de dormir al menjador, per les dones poder posar els llitets de viatge a les habitacions
  • Llits: Correcte.
  • Proximitat amb altres bungalows: Per accedir al teu allotjament has de passar per davant d’un altre bungalow per anar pujant terrasses fins arribar el teu. Gens pràctic amb canalla que comença a caminar.
  • Terrassa: Hi ha una taula amb 4 cadires.
  • Accés: Per accedir al bungalow tens les escales de cada replà-terrassa de desnivell, i un cop al teu bungalow tres o quatre escales de fusta.
  • Aparcament cotxe: Aquest queda aparcat en els carrers principals.

Condicions de les parcel·les

Tenen molta ombra i unes vistes espectaculars, com tot el càmping, a la platja.

Condicions dels sanitaris

Nets i correctes. No puc opinar si l’aigua sortia ràpid calenta, perquè anàvem de bungalow.

Disposa de sanitaris infantils, amb banyeres per nadons.