Skip to content

La Siesta Salou Resort & Camping

Web: www.camping-lasiesta.com
Comarca: Tarragonès
Zona: Costa Daurada
Estada: Octubre 2015
Obert des de setmana santa fins finals d’octubre.

Una imatge val més que mil paraules

La Siesta Salou Resort & CampingLa Siesta Salou Resort & CampingLa Siesta Salou Resort & CampingLa Siesta Salou Resort & CampingLa Siesta Salou Resort & CampingLa Siesta Salou Resort & CampingLa Siesta Salou Resort & CampingLa Siesta Salou Resort & CampingLa Siesta Salou Resort & CampingLa Siesta Salou Resort & CampingLa Siesta Salou Resort & CampingLa Siesta Salou Resort & CampingLa Siesta Salou Resort & CampingLa Siesta Salou Resort & CampingLa Siesta Salou Resort & Camping

Tipus de càmping (petit-gran)

Mitjà, molt familiar. Meitat zona de parcel·les, meitat de bungalows.

Tipus d’ambient

Familiar, amb gent del país. També trobarem francesos, holandesos i anglesos.

Localització

Es troba situat dins mateix de Salou. Ideal per arribar-hi amb transport públic, ja que des de l’estació de tren fins al càmping, només hi ha uns 10 minuts caminant.

NOTA: La seva localització és ideal per sortir a passejar per la població sense necessitat d’agafar el cotxe.

A tants sols dos carrers del càmping tenim la platja de sorra fina i daurada. Aquí trobarem diferents parcs infantils on podran jugar els nens.

Al llarg del passeig Jaume I a tocar de la platja hi ha un seguit de fonts, totes elles lluminoses, que durant la temporada alta tenen el seu propi espectacle de so, llum i aigua.

A part, dins de Salou mateix hi ha el parc de tirolines Bosc Aventura, amb diferents circuits segons l’edat dels nens.

Distribució

És un càmping pràcticament planer, amb un petita pendent a mida que ens anem endinsant al càmping.

En primer lloc trobem la recepció, d’on surt el carrer principal que ens porta fins al final del càmping. Tot el costat esquerre d’aquest és la zona de parcel·les, l’altre banda trobem tota la zona bungalwos.

Un cop al final del carrer principal, trobarem el restaurant i les piscines. A tocar d’aquestes hi ha el mini club, parc infantil i pistes de padel i fútbol.

Carrers

Només hi ha asfaltats dos carrers, entre elles el principal que porta fins a la zona on hi ha tots els serveis del càmping, la resta són de terra i grava.

Bicicleta

Al ser planer es perfecte per moure’s en bicicleta.

Kit bebè (bressol, trona, banyeres)

Disposen de bressol de lloguer per 4€/nit i trona per 4€/nit.

Als sanitaris comuns, hi ha una habitació individual amb banyera per als nadons.

Platja

Es pot anar caminant tranquil·lament, situada a dos carrers del càmping. Primer trobem el passeig de Salou, i al costat mateix la platja de sorra fina i daurada.

Piscina

Té tres piscines, dues per adults, separades en dos nivells. I una per nens amb diferents sortidors d’aigua i de molt poca profunditat.

– una piscina per adults al mateix nivell del bar restaurant, amb tobogans grans on tirar-se a l’aigua. El nivell de l’aigua, a tocar de la terrassa del bar i zona de gandules ens arriba només per els turmells.

– una piscina per adults, amb diferents sortidors d’aigua, cascada… aquesta més profunda.

– una piscina per als petits de la casa on l’aigua arriba per els turmells.

Ludoteca

Tenen animació durant tots els dies de la temporada que està obert el càmping.

Aquest està en una caseta situada a tocar de les piscines i el parc infantil. Obren matí de 10 a 13h i tarda de 16 a 19h.

A part de les activitats que tinguin per aquell dia, el petits poden jugar amb totes les joguines que hi ha, així com pintar, dibuixar…

NOTA: El fet que tinguin obert tots el dies, el fa un punt de trobament molt important per a totes les famílies allotjades al càmping.

Just a tocar de la caseta del mini club, hi ha dos llits elàstics totalment gratuïts per a que els nens saltin.

Espectacles

Els fan en un petit escenari a tocar del bar restaurant.

Durant els mesos de juliol i agost, fan cada dia a la nit un espectacle. Fora la temporada alta, només els caps de setmana.

Parcs Infantils

Hi ha un gran parc infantil a tocar del mini club, just davant la zona de bungalows. Aquest són com diferents arbres que es van unint entre ells per passarel·les de fusta. Han d’escalar per pujar-hi, baixar per tobogans…
També hi ha un parell de gronxadors i zones per als més petits.

Just al costat, hi ha un parell de taules de ping-pong, pista de paddel i fútbol.

Al bar tenen un parell de billars.

Condicions dels bungalows

Nosaltres vam estar al Bahía Village, situat just davant el parc infantil i a tocar de la piscina.

  • Neteja: Perfecte
  • Espaiós: Molt gran i espaiós la zona del menjador-cuina.
  • Llits: Molt còmodes.
  • Proximitat amb altres bungalows: Hi ha força intimitat, perquè hi ha molta vegetació entre ells. Formen com illes de bungalows, on si accedeix per caminets de vianants.
  • Terrassa: Hi ha una taula i 4 cadires.
  • Accés: Per entrar tenim un parell de graons.
  • Aparcament cotxe: És vigil·lat les 24 hores i està justament a l’entrada. No es pot accedir amb el cotxe fins el bungalow perquè, al ser un càmping familiar, els carrers són peatonals, i així els nens poden circul·lar sense cap mena de perill.

Condicions de les parcel·les

Són força grans i amb molta ombra. Totes tenen llum, i les més grans disposen d’aigua i desaigua.

En poques parcel·les hi ha separació de vegetació entre elles.

Condicions dels sanitaris

Hi ha un únic edifici de sanitaris que es troba a la part central de la zona de parcel·les.

Aquest són completament nous i plens de detalls en la seva decoració, com són imatges, plantes i molta lluminositat. Cada cabina de dutxa individual a part d’un banc per deixar-hi les teves coses, té el seu lavabo.

En aquest mateix edifici trobem una gran sala interior per rentar-hi els plats. Així com una altra sala, igualment decorada amb molt de gust, amb rentadores i planxes.

Com ja hem comentat, hi ha una petita habitació individual, que haureu de demanar la clau a recepció per accedir-hi, amb un a petita banyera i un llarg mostrador per utilitzar de canviador.

Supermercat

Podreu trobar un restaurant, a 100 metres del càmping, al carrer Major.

Restaurant

Teniu l’opció d’agafar en la vostra estada pensió completa, mitja pensió o només l’esmorzar. Així podem descansar i gaudir més de les vacances sense obligacions de fer menjars.